Måske du klippe hår og ikke kunne lide dig, eller måske du er lidt træt af dit korte hår. Hvis du ønsker en hår længere velkommen til at læse følgende artikel. Lær at tænke hår hurtigere og omsættes til praksis fra nu.

Metoder til at gøre håret vokse hurtigere er varierede og ikke alle er effektive. Det er derfor, vi har brug for at finde den rigtige løsning mellem hjem test opskrifter, som vi viser i denne artikel.

Gør hår vokse hurtigere, er det muligt?


Hvis du bare klippe dit hår og ikke kunne lide dig, vi har brug for at finde en løsning for at nyde dit hår som før, og behøver ikke at vente i årevis. Det er ikke så svært, som du tror, ​​men tværtimod. Her er nogle interessante tips:

ofte skære det ud

I modsætning til hvad du tror, klippe håret ender kan gøre dig vokse hurtigere, fordi det vil hårdere. Split ender ikke tillader det at vokse i overensstemmelse hermed. Du kan tage hensyn til de faser af månen, for eksempel, halvmåne er, når de siger det vokser hurtigere.

cutting-hårcutting-hår

Massere hovedbunden

Hvis du tør gøre det selv, eller det kan bede din partner eller måske i skønhedssalonen. Bare placere et par dråber æterisk olie (eller olivenolie, hvis du har) på spidsen af ​​dine fingre og få massage i hovedbunden et par minutter før badning.

Alternativt babyolie. Ideen er, at huden er mere fugtet og håret vil vokse hurtigere.

æggehvidestof

Proteiner og æg er gode næringsstoffer for hårvækst. Det er perfekt i tilfælde, hvor intet fungerer. Æggehvider har vitaminer, der gavner den samlede hår.

Del to æg, fjerne æggeblommer, bland godt og ansøge om hår. Anvendt på hovedbunden gør en massage og lad stå i ti minutter. Skylles grundigt med varmt vand og derefter vasket som sædvanlig. Desuden vil det hår ser meget lysere og sundere.

I ægget er der også vitaminer, selvom 90% af sin vægt svarer til vand.I ægget er der også vitaminer, selvom 90% af sin vægt svarer til vand.

Drik mere vand

Hydration er meget vigtigt, derfor forsøge at drikke mindst to liter vand om dagen. Hvis det er for varmt, drikker tre liter. Det er en meget enkel metode, som til gengæld giver dig en masse fordele. Fugter organer, hud og dermed hår. Hvis du ikke kan lide meget vand, kan du drikke kolde urtete eller smoothies.

Børst dit hår

Når du vasker dit hår, børste dit hår i et par minutter, altid med den samme bevægelse, fra hovedbunden til enderne, så du strække. Men det er heller ikke et spørgsmål om at overdrive eller tilbringe to timer i spejlet udrede trådene. Børst en gang eller to gange om dagen, for at stimulere hårsækkene.

Lær at forberede 5 naturlige og indre hårbalsam lyse

Brug ikke hårtørrer eller fladjern

Hvis du er vant til at tørre dit hår eller bruge en masse af den planchette, undgå disse vaner, medmindre det er strengt nødvendigt, dvs. hvis det er meget koldt eller fugt, og du er nødt til at forlade, for eksempel. I det mindste forsøge at reducere tørretumbler fordi det tjener dit formål at gøre håret vokse hurtigt.

hår jernhår jern

p-piller

Det er ikke bevist, men mange kvinder slid. Du behøver ikke at tage dem, men sætte dem i håret. Bare kværner fire eller fem tabletter og tilføje dem til den shampoo, du bruger på daglig basis. Dette vil gøre dit hår vokse hurtigere og på samme tid, mere rigelig og sund.

Sov med en fletning

Inden vi går i seng, lave en fletning hår. Hvis du har meget kort, lave to eller tre mindre. Husk, at du er nødt til at være våd (efter badning er perfekt). Han sover hele natten og her til morgen kæmning, børstning kraftigt. Gentag hver dag i en uge.

æteriske olier

Den vindruekerneolie er meget godt for voksende hår. Bare bruge et par dråber gælde, som om det var en køre på hele hovedbundsmassage. Dette vil bidrage til at stimulere hårsækkene.

En anden interessant mulighed er kokosolie, der giver dig mulighed for at nyde en smuk, skinnende og sundt hår, plus længere. Giv dig selv en massage på hovedbunden med et par dråber varm kokosolie en gang om ugen. Vær opmærksom, hvis det forårsager hudirritation.

Oplev 9 bruger kokosolie kan ikke vide

Et tredje alternativ er rosmarinolie. Denne lægeplante er godt for hår sundhed. I en beholder placeret to spiseskefulde tørrede rosmarinblade og en halv kop olivenolie, opvarmet uden kogning. Lad afkøle og lad stå i to dage. Stamme og anbragt i en beholder. Så massere hovedbunden, når du vasker dit hår.

Kartoffel vand

kartoflerkartofler
Kartoffel, og mere præcist kartoffel saft (eller vand), er en god ide at gøre håret vokse hurtigere og samtidig at gøre det ser sundere, ikke bryder og er meget tynd. Dette er fordi det giver en masse vitaminer, især gruppe B. Kog kartofler i shell to i en liter vand. Lad den køle og stamme. Anvendelse som en skylning efter vask.