I øjeblikket er til fashionable tandbehandlinger forlade godt skinnende hvide tænder. Men produkter fremstillet med invasiv sidste ende skade belægningen af ​​tænder, og er irreversibel. Du behøver ikke at gå til sådanne yderligheder, hvis du er på udkig efter hvide tænder ikke med at prøve følgende naturlige produkter.

Hvor farves tænder?

Emaljen som frakker tænderne er lidt porøs og være "fyldt" med hvad vi spiser. Det er grunden til, hvis vi drikker vin eller spise blåbær, så er vi violet. Det er ikke noget problem, fordi vi børste vores tænder og klar, men der er andre fødevarer og drikkevarer, der pletten tænder mere pervasively og i sidste ende van efterlader en gullig eller brunlig farve, virkelig grim.


Farvet såsom kaffe, te eller sodavand, de er på denne liste over "Stainers" tand. Også rygning og dårlig mundhygiejne hjælp skade billedet, dvs. øge porøsitet emaljen.

dientes2dientes2

Syren af ​​visse fødevarer også beskadige på vej. Spise kød, mælkeprodukter, æg, citrusfrugter, raffineret sukker, øl, kunstige sødestoffer, kulsyreholdige læskedrikke eller vegetabilske olier forværrer situationen. Vi kan også indeholde slik, men frem for alt, hvor ofte du spiser dem.

En typisk fejl er at børste tænder lige blevet færdig med at spise. Det er rigtigt, som forhindrer hulrum fra formning, men også forårsager emaljen ikke har tid til at genvinde sin styrke.

På den modsatte fortov er fødevarer, der hjælper dig med at opretholde hvide tænder. Blandt frugter og grøntsager er pærer, æbler, gulerødder, agurker, blomkål, salat, broccoli og spinat. Nogle for sine fibre, andre næringsstoffer, der skaber en beskyttende film på tandemaljen, hvilket forhindrer farvning.

børste tænderbørste tænder

Til gengæld tjener de oste, fordi de har protein og fedt til at neutralisere syrer fra andre fødevarer. Også fordi de stimulerer produktionen af ​​spyt have fosfor og calcium, der hjælper til at remineralize emaljen.

hjem tandblegning opskrifter

 • Gnid tænder i 45 sekunder med indersiden af ​​en appelsinskal, at den hvide del mellem skorpen og segmenterne, kaldet mesocarpio og stof gøre dine tænder hvidere. Børst halv time senere.
 • Lav en pasta af jordbær og natriumbicarbonat. Den første fungerer som en naturlig blegemiddel. Bare knuse frugt og blandes med de øvrige ingredienser. Anvendt på tænderne og tillade 20 minutter, skyl derefter. Vent 30 minutter og pensel som sædvanlig. Må ikke misbruge deres brug (om muligt en gang om ugen eller hver anden uge).

dientes4dientes4

 • Daglig spise en skive papaya eller endda et æble. Disse frugter tjener til at styrke tandkødet og mens hvide tænder.
 • Sprede lidt træaske på tandbørsten og vask som sædvanlig. Skyl med varmt vand og derefter børstning med sædvanlig tandpasta.
 • Placer to spiseskefulde salvieblade i en kop kogende vand. Lad afkøle og udføre swish efter hvert måltid. Du kan også tygge et blad efter at have spist.
 • Bland to spiseskefulde hydrogenperoxid med vand. Opsuger nogle bomuld og gnid forsigtigt på de farvede tænder. Skylles med vand.
 • Tager en homogen pasta med 1 spiseskefuld gær, 2 teskefulde salt og lidt vand. Pensl med dette præparat som tandpasta.
 • Gnid dine tænder i to minutter med indersiden af ​​en bananskræl. Du kan udføre denne procedure så mange gange som du ønsker hver dag. Salicylsyre har udøvet en fremragende blegende virkning i emaljen.
 • Bland halv kop gær og to teskefulde salt til en pasta. Børst dine tænder med det.
 • Foretag kulstof pulver og sted i tandbørsten, gnide alle tænder. Selv om det faktisk kan være en mærkelig fornemmelse (som i tilfældet med træ aske), mange siger det er det bedste middel mod tandblegning.

Bagepulver at blege tænder

Alle hjem retsmidler, der blev beskrevet ovenfor, er meget effektiv, hvis du lader dine tænder ser perlemorsfarvet farve. Men alle er enige om, at der ikke er bedre behandling end natriumbicarbonat. Det er en mere økologisk og sundt alternativ til dine tænder, men også undlader at bruge tandpasta, hvis det er din præference.

Bare hælde ¼ teskefuld bagepulver i en kop og våd tandbørste med postevand. Dyp det i bagning, så du går stikning og børste som enhver tandpasta. Hvis du sætter en stor mængde, kan du have en salt effekt eller syre i munden, men bare rolig, du vil gå bare skylles grundigt med vand.

Du skal dog huske dette sjældent gør det i den måned, som dens overforbrug kan skade tandemaljen. Husk, alle med den rigtige mængde og med en omhyggelig anvendelse. 1 anbefaler gør mellem hver anden uge, og derefter hæve den til en gang om måneden, intet mere.

Afsluttende tips til hvidere tænder

 • Hold altid din mund ren
 • Må ikke børste hårdt
 • Floss
 • Stop med at ryge
 • Reducere forbruget af kaffe, te eller sodavand
 • Bruge et sugerør

Billeder venligst udlånt af Marco Alexandre, torbakhopper, D. Sharon Pruitt Rupert Taylor Price, JavCon 117, Rory McLeod og Katy Warner.