Den Leukonychia er et søm sygdom, som mange mennesker rundt om i verden. Imidlertid er navnet på denne sygdom ikke kendt. Det er de små hvide pletter eller gulning optræder inde negle, som en lille "små skyer", der dækker en del.

Dens oprindelse har været genstand for røverhistorier for lang. Når en plet af disse viste sig, de troede, det var for hver af de løgne, som vi havde eller var på grund af fraværet af calcium i vores krop.

Er disse nogle teorier?


Selv om det kan lyde overbevisende nogen af ​​disse historier eller teorier, faktisk alle er forkerte. Pletterne, som viser sig at være grimme, men harmløse, normalt vises fordi "der tidligere har været en inflammatorisk proces eller traumer til neglen matrix forårsager keratinisering er unormal." Han forklarer Dr. Pablo Unamuno, chef for dermatologi Hospital Salamanca, medlem af det spanske akademi Dermato-Venerologisk: "Neglen vokser en millimeter hver tiende dag, så når vi ser pletten i midten af ​​neglen det betyder, at skaden er sket to eller tre måneder siden. "

Ifølge Dr. Rosa Senan, milde slagtilfælde negle, skarpe eller aggressive manicure, kan kontinuerlig forkert bid eller nedskæringer forårsage neglebånd søm små læsioner vises.

Er der en behandling?

I øjeblikket er der ingen behandling af Leukonychia. Blot skal vente på neglen at vokse til at skære den del, hvor den lille plet dukkede op. Du kan også skjule en mørk neglelak.

Hvis en plet vises kun på neglen, det er ikke en situation, du skal bekymre dig. Men hvis det, der vises på neglen er en linje ved siden af ​​hinanden, det kan have været genereret skade. I dette tilfælde er det nødvendigt at gå til hudlæge for en diagnose af problemet. En anden grund til, at du bør se en læge skyldes, at neglen kan begynde at dæmpe og afklaret betydeligt, "I disse tilfælde er problemet ikke i filmen, men i sengen (under neglen) og kan advare os om nogle underliggende sygdom, "advarer professor Unamuno.

Forsigtighed for at undgå sygdom

Hvad vigtigste neglepleje at forhindre denne sygdom:

  • - kontinuerlig Hydration
  • - Brug ikke grove pensler til at rense negle
  • - Opretholde en afbalanceret kost
  • - må ikke stryges ud overdrevent eller aggressivt.