Granada, en frugt, der renser arterierne

Granada er en frugt med en høj antioxidant, vitamin-rige strøm, det har mange medicinske fordele.

forskellige dele af frugt til flere sygdomme, blandt hvilke ejendommen anvendes til reducere risikoen for hjerteanfald, forbedre blodgennemstrømningen til hjertet og holde arterierne i fede indskud.


Flere undersøgelser har vist, at Granada er en af ​​de frugter, der har flere ejendomme. du har høj vitamin C, vitamin B5 plus (pantothensyre), naturlige phenoler, kalium, vitamin A, vitamin E og folinsyre. Det har også høje niveauer af antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og forhindrer celle aldring.

Granada af frø, blomster, bark mv anvendes, og anbefales i mange tilfælde deres saft, der giver deres egenskaber nemt.

Granada redsea2006Granada redsea2006

Den Granada og arterier

En nylig undersøgelse har vist, at Granada kan forebygge og endog vende den førende årsag til død på grund af kardiale årsager, som det er den progressive fortykning af koronararterier grund af opbygning af fedtaflejringer kendt som atherosklerose.

Aterosklerose kan være forårsaget af hypertension, oxidativt stress og hovedsagelig kolesterol, og der er tre ubalancer, der direkte bekæmpe Granada.

Granada saft har vist sig at reducere åreforkalkning i 25% af patienterne der deltog i undersøgelsen.

Granada juice quinn-anyaGranada juice quinn-anya

Hvilke andre ejendomme har?

 • Reducerer udviklingen af ​​grå stær
 • Forbedrer diabetes
 • Det har anti-inflammatoriske egenskaber
 • Styrker knogler og muskler
 • lindrer stress
 • Hjælper lavere kolesterol niveauer LDL "dårlige"
 • lidt lavere blodtryk
 • Det hjælper med at forhindre forskellige kræftformer, især prostata
 • Forhindrer fedtophobning i maven
 • Det hjælper med at forhindre forringelse brusk
 • Dens astringerende ejendom hjælper med at forhindre diarré (folk med forstoppelse bør ikke misbruge saften Granada), især hvis vi bruger infusion af skallen og bark
 • Eliminerer tarmparasitter
 • Det reducerer plak og har antibakterielle effekter. I Indien hvide og bitre dele af Granada som ingredienser, der anvendes i naturlige tandpastaer
 • Det beskytter huden mod ultraviolet (påføres topisk).

Hvordan kan vi tage?

Den naturligt kan forbruge fortrinsvis fastende. Mange mennesker ikke forbruge og vanskeligheden at fjern kernerne. Det er tilstrækkeligt, vi skæres i halve og lad os ramte del af skallen med en ske. Vi kan også skæres i fire kvartaler at gå frø peeling lettere.

Vi kan også gøre saft med frø. I øjeblikket mange herbalists og kosten også kommercialiseret. Uanset om vi forbereder os, som om vi køber, er det vigtigt at undgå hvidt sukker. I stedet kan vi forsøde med lidt honning eller stevia. Denne saft efterlader en lidt ru fornemmelse på tungen, fordi de tanniner, der har astringerende egenskaber. Vi kan også blande denne saft med æble, appelsin, gulerod, ingefær, etc. at nyde flere ejendomme.

Vi kan også få peel ekstrakt, der har en antioxidant effekt og endnu flere effekter på kolesterol papirmasse.

Frøet olie Granada Det hjælper os med at opnå dybtgående virkninger på vores krop og til at udnytte sine anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover kan vi bruge denne olie topisk til at forbedre hudens tilstand, takket være dens høje antioxidant, for at forhindre rynker, opstrammende og regenererende på huden og forsinke aldring. Det hjælper også lindre irriteret og kløende hud.

Granado blomster, de har meget adstringerende, anvendes også i infusion til diarré og kan anvendes eksternt. Til fremstilling af infusion anvendes 30 gram blomster per liter vand, så de kan stå i 15 minutter.

Granada blomst fire årGranada blomst fire år

Infusion blade granatæble Det hjælper med at forhindre anæmi, hvis vi tager tre kopper i løbet af dagen, i mindst to måneder.

Uanset hvad vi vælger, hvordan vi vil tage mindst tre måneder og evaluere dens virkninger.

Vi anbefaler altid rådføre sig med din læge, da nogle fødevarer kan påvirke effekten af ​​visse medikamenter.

Billeder venligst udlånt af Vanessa Pike-Russell, redsea2006, Quinn-Anya og fire år

Like this post? Please share to your friends: