Sage er en plante med mange egenskaber til sundhed. Den ene er at hjælpe punktere maven, hvilket gør den ideel til vægttab kostvaner. Mød i den følgende artikel fordelene ved Salvia.

Hvad at vide om salvie?

Det er en art med Middelhavet oprindelse, der tilhører familien mynte og vokser som en busk. Bladene er grønne og ovale farve, rød, pink og hvid. Det har en lang historie som lægeplante, og også som en ingrediens for mange "potions". Det blev sagt, at der forbruges salvieblade erhvervede visdom.


salvia2salvia2

Sage har mange anvendelsesmuligheder, fra mad til skønhedsbehandlinger. Dens aroma bruges i lotion og cremer til hudpleje, hår også. For hans smag, bruges det i præparater i køkkenet. Nogle af egenskaberne af salvie er:

 • Det er anti-inflammatorisk, så det hjælper lindre muskelsmerter, gigt eller gigt
 • Det er astringerende
 • Det er en kraftig antiseptisk, ideel til at fjerne hals infektioner
 • Det er spastisk, der anvendes til mave eller muskelspasmer
 • Combat vira og bakterier
 • Det tilbyder en masse vitaminer A og C
 • Styrker immunsystemet
 • Lindrer respiratoriske og fordøjelsesproblemer
 • Det hjælper med at kontrollere blodsukkeret
 • Overdreven sveden stigninger for deres tørremiddel egenskaber (for tilfælde af feber)
 • Det er bevist, der tjener til at lindre smerter relateret til menstruation
 • Calm hovedpine og mave
 • Forhindrer væskeretention
 • Fremmer heling af sår og sår

Du ved, at salvie er kontraindiceret til kvinder i diegivningsperioden og for patienter med nyresvigt eller autonom ustabilitet. Dette er på grund af deres store mængder af thuyona, neurotoksisk i høje doser, kan resultere i kramper. Til gengæld har det abortfremkaldende kapacitet, så det anbefales ikke til gravide kvinder.

Er Salvia for en flad mave?

Det er en meget populær høring og klarlægge værd. Denne plante bruges i madlavning eller skønhedsbehandlinger og som tidligere sagt med fremragende egenskaber til forskellige lidelser eller lidelser er også meget godt for dem, der ønsker at nyde en flad mave på kort tid. Den er ideel til kvinder, der er på slankekur (og mænd også), fordi blandt fordelene ved salvie er det faktum, at du kan regulere mave-funktion.

salvia3salvia3

Forbrugende te eller infusion salvie kan forebygge og lindre betændelse produceret af mave lidelser, såsom på grund af indtagelse af en stor mængde af mad (hvad der er kendt som en binge) eller spise noget mad, vi er ikke brugt ( såsom stegte eksempel chokolade, etc). Det tjener også til at ikke stoppe nyder en "tilladt" i løbet af kosten, da disse fødevarer er spist med fortvivlelse og ofte falder ned temmelig tung.

Infusion af denne plante kan også bruges til at rense kroppen, fordi udsmid de giftstoffer, der skader kroppen. Dens egenskaber må sige, at salvie stimulerer galdeblære, det bidrager til at bekæmpe forstoppelse, fremmer tarm transit, eliminerer flatulens, Det tjener til at uddrive de akkumulerede gasser (en af ​​grundene til, at vi har den opsvulmet mave) og letter fjernelsen af ​​væsker tilbageholdt i kroppen (især i ankler, ben og fødder).

salvia4salvia4

Forbered en salvie te er virkelig meget simpel. Bare sætte 15 gram tørrede eller friske (blade og blomster) pr liter kogende vand anlæg. Hvis du kan lide de mest naturlige præparater, kan du få en salvie plante hjemme (i en gryde i haven, på altanen eller i køkkenet, hvor du indtaster rigelige solskin), eller gå til kosten eller naturlægemidler og købe tørret salvie som enhver anden urt.

Når vand-blandinger og salvie lad det sidde i cirka tre minutter. Tilsæt derefter citronsaft efter smag, og hvis du vil kan du forsøde te med lidt ren stevia eller honning. Usødet smag kan være lidt bitter, men afhænger af dine præferencer.

Dette beløb kan give op tre til fire dage. I løbet af denne periode, udover at drikke infusionen er det nødvendigt at foretage en sund kost, fuld af frugt og grøntsager, især dem, der tjener dig til en bedre rensning og afgiftning af kroppen.

Du kan forbruge infusion af både koldt og varmt salvia. Det tilrådes at drikke på tom mave om morgenen for at bedre stimulere fordøjelsessystemet hele dagen, samt for mere effektivt at fjerne fedt og toksiner. Du kan efterlade i en overdækket beholder (flaske eller krukke for eksempel), i køleskabet og drikker ligesom iste, når du er tørstig eller lave en infusion med mindre salvie, hvis det er vinter og ønsker varme kroppen eller nyde en pause på arbejde.

Billeder høflighed af zeevveez, Irene Grassi, Joao Medeiros, Seth Anderson og nociveglia.