Hvorfor lave masker derhjemme? Fordi hverdagen er meget travlt. Vi har ikke et sekund til at trække vejret mellem arbejde, hjem, regninger, familie og de problemer, der opstår ...! og al spændingen er afspejlet i vores hud som rynker, pletter og sløvhed.

Sikkert du spekulerer på, hvad de skal gøre, er virkeligheden, at du ikke har tid til at gå til salonen og de bedste cremer er så dyre, at du beslutter ikke at købe Bare rolig! Løsningen er i dine hænder, ved hjælp af naturlige ingredienser kan revitalisere din hud og forbedre dens skønhed.


I denne artikel vi vil vise dig, hvordan til at bære en vidunderlig hud med produkter fremstillet af dig selv. med disse 12 masker til dit ansigt få det friske ansigt, du ønsker.

Faktorer, der påvirker huden

Huden er den største organ af det menneskelige legeme og den første barriere mod patogener. Blandt dens mange funktioner, de indbefatter regulering kropstemperatur, beskyttende strukturer og tilvejebringe såsom berøring og tryk. En glat, glødende hud er et tegn på sundhed.

dog Der er mange interne og eksterne faktorer, der kan have en negativ indflydelse på deres udseende funcionamiento.Entre og rette dem kan fremhæves følgende:

 • Overdreven udsættelse for sollys.
 • Overforbrug af kemikalier såsom makeup, sæbe, blandt andre.
 • alkoholisme
 • rygning
 • ubalanceret og usund kost

Fra æstetisk synspunkt, er huden blevet betragtet som et symbol på skønhed af mange kulturer. I dag, mange kosmetik virksomheder forsøger at finde innovative måder at forynge og beskytter huden. Den mest almindelige form for skønhedsbehandling er masker.

Men du behøver ikke de dyre masker, fremstillet af kemikalier. Ved hjælp af naturlige produkter og i dit eget hjem, du kan forberede de bedste masker til dit ansigt. og Du kan lave en maske, der passer til behovene i din hud, uanset hvad de er.

Du kan være interesseret: Stress kan forårsage hud pletter?

Ansigtsmasker: skønhed og sundhed

Der er ikke noget mere forfriskende end en naturlig ansigtsmaske: Fugter, fjerner døde hudceller og bekræfter linjerne. Der findes flere typer af masken efter hvordan de handler på huden, så husk på, du har brug for at vælge, hvilke at forberede.

mascarilla2mascarilla2

Maske typer efter deres funktion

 • Maske spænde effekt: Det anvendte våd og tør tilstand forårsager en stamme, der fremmer blodcirkulationen og cellulær ernæring.
 • Maske opstrammende effekt: Det anvendte våd og når tørre årsager spænding bekræfter væv.
 • eksfolierende maske: Den tillader fjernelse af døde celler og hud sekreter.
 • fugtgivende maske: Forhindrer fordampning af overfladevand af huden, hvilket skaber en beskyttende barriere og tilskynde til at eliminere rynker og bekræfter de ansigtsfurer.
 • stimulerende maskeDet stimulerer de overfladiske kapillærer og fremmer væv ernæring.
 • Lightening Mask effekt: Melanin absorberer overskydende, fjernelse pletter og fregner.
 • renovadora maske: Fjerner døde celler af den overfladiske lag og aktiv og accelererer cellefornyelsen.

Husk, at huden på hver person har forskellige egenskaber, så reaktionen til visse maske kan være anderledes også. Et aspekt, der påvirker effektiviteten af ​​en behandling, ansigts hudtype, enten tør, fedtet eller kombineret.

Lee: 8 måder at bekæmpe fedtet hud

De bedste masker til dit ansigt

Tilbringer en time på dagen eller natten til dit ansigt, den har brug for også din opmærksomhed og din forkælelse. Før du anvender masken du har brug for, vaske dit ansigt og fjerner støv og sved.

huske på, at Du skal forberede kun det beløb, du bruger på det tidspunkt, selv om det er nogle gange muligt at forlade masken natten over på en fajance inde i køleskabet. Du kan anvende dem hver dag, men det er at foretrække at forlade ansigtshuden hvile en dag i mellem.

eksfolierende masker

Mask 1: honning og mandler

For at forberede de fineste hjem eksfolierende du kun har brug for en spiseskefuld honning og to mandler. Mandler knust med mørtel for at give et fint pulver og blandes med honning, og derefter tilføje en teskefuld citronsaft.

anvende den forsigtigt på ansigtet giver cirkulære massage og lad det tørre i 15 minutter. Skylles med varmt vand. Du vil føle forynget.

kanel honningkanel honning

Maske 2: Honning

Du ønsker at have glat og blød hud? Honning påføres jævnt over hele ansigtet. Lad det i femten minutter og derefter fjerne det med koldt vand. Du vil se, hvor godt det føles.

Mask 3: havre og blødhed

Det er forbløffende, hvor blødt det er huden efter brug af dette maske. Basen er en halv kop havre bør flydende eller knuse meget godt. Så har du brug for at tilføje en halv teskefuld honning, to spiseskefulde mælk, to dråber geranium olie og to dråber kamille olie.

Bland godt og anvende denne pasta med fingrene ved hjælp af cirkulære massage. Déjala 15 minutter og fjern den med varmt vand. Din hud vil være så glat som en baby. Du kan føje til mix 5 dråber citronsaft, hvis du har en fedtet hud.

fugtgivende masker

Maske 4: frugter

Visse frugter er ideel til at fugte din hud på grund af dets høje vandindhold. Brugt, for eksempel en banan (banan) modnes og gøre en masse, der vil gælde i på dit ansigt og hals blidt. Vente 15 minutter og fjerne masken med koldt vand for at aktivere blodcirkulationen.

Maske 5: agurk

Agurk cremeAgurk creme

Vi kender de vidunderlige egenskaber af agurk: det er lækkert, frisk og ideel til en afbalanceret kost. Nå, kan du ikke forestille sig de ændringer, du kan gøre i din hud, Det er perfekt, især hvis du har haft for meget sol en dag på stranden.

For at gøre denne maske bare skrælle en agurk og male det meget fint til en pasta (Glem ikke at holde to skiver til dine øjne), sprede det over hele ansigtet og hvile i 15 minutter. Fjernet med koldt vand og se din hud frisk og fugtes.

renovadoras masker rynker og mørke rande

Maske 6: glat ansigt

Igen honning og æg, en blanding sidestykke for skønhed. Kombiner to spiseskefulde honning med en pisket æg. Bland med en spiseskefuld citronsaft og anvende den på ansigtet, masserer blidt. Du har lyst til din hud er strakt.

Déjala i 20 minutter Tør dit ansigt med varmt skummetmælk. Dejlige behandling.

Maske 7: roser og ungdom

Ja, det var sandt, hvad kvinder i oldtiden, noget så flygtigt som en rose bevarer hemmeligheden om evig ungdom havde. Vil du prøve det? derefter fem kronblade kværner friske roser til at gøre en pasta og lad den virke på dit ansigt i 15 minutter. Fjern det med koldt vand og se resultaterne!

Maske 8: yoghurt

yoghurtyoghurt

Rynker taler af erfaring og modenhed, men ingen kan lide, med denne maske de suavizarás. Bland en kop naturlig yoghurt med en teske fennikelfrø og et andet af ark af samme knust plante.

Cremen skal være homogen når sconces på dit ansigt. Lad det i 20 minutter og fjern den med varmt vand. Gentag hver dag og din hud vil takke dig.

Masker mod acne, bumser og pletter

Maske 9: Tomat

Tomat har varieret virkninger på huden: fugtgivende, eksfolierende og tensor. Hvis du vil have de irriterende bumser og hudorme forsvinder pica en tomat i halve og begynde at gnide dit ansigt. Lad det sidde i 15 minutter og fjern den med varmt vand Du vil se resultaterne!

tomattomat

Maske 10: Lemon

Lemon er frugten af ​​et tusind bruger Hvem ville forestille sig, at også fjerner pletter! Nå, blande en spiseskefuld honning med en anden citronsaft.

Påfør med en vatrondel på huden i ansigtet og lad i 20 minutter. Fjern masken med en bomuld og mineralvand. Vær omhyggelig med at rense godt, fordi solen forårsager huden med citron pletter.

stimulerende masker

Masque 11: jordbær

Hvis du føler dig tør hud bruger denne storslåede naturlige creme til at fugte og nærer. Makulerer flere af jordbær og bland med honning. Påfør denne creme på din hud og lad i 20 minutter. Fjern det med koldt vand og føles som din skønhed tilbage med fornyet kraft.

Kost-de-la-fresaKost-de-la-fresa

Maske 12: nærende creme

Efter exfoliate er bedst at anvende en nærende creme, der stimulerer dine celler. Kombiner 1 spiseskefuld honning, 1 spiseskefuld mineralvand, 1 tsk rosenvand og en spiseskefuld eller milkshakes. Påfør med en vatrondel og efterlade på 15 minutter. Fjern det med koldt vand og ser i spejlet. Sikkert du bemærker ændringer.

Hjælpe din hud

Nu kan du vælge den maske, du foretrækker, men Husk, at din hud er en afspejling af dit helbred. For at holde den blød og ung, du skal også have en afbalanceret kost, tage mere end to liter vand om dagen og undgå rygning og alkohol.