Kokosolie er en af ​​de bedste allierede for den skønhed, der kan findes i vores natur. Dette produkt har siden oldtiden været anvendt for sine sundhedsmæssige egenskaber, er det også blevet en af ​​de bedste produkter til hudpleje og hår.

Denne ingrediens er perfekt til skønhed, fordi Det er økologisk, er meget fugtgivende, kan bruges til mange formål og dufter godt. Bemærk, at dette er meget vigtigt at købe ekstra jomfru kokosolie, fordi markedet er der også andre olier, der ikke har de samme egenskaber som økologisk. Vil du gerne vide brugen af ​​olie i skønhed?

1. Kokosolie som kroppen fugtighedscreme


Mange fugtighedscreme, der er tilgængelige på markedet har højt vandindhold og andre kemiske forbindelser, der giver mening, når det påføres fugtes og blød.

Men med de passerende timer vandet fordamper og bemærket som huden bliver tør igen. I modsætning hertil æteriske olier dybt fugter og holder huden glat længere.

Kokosolie er en af ​​de bedste naturlige fugtighedscreme, der kan findes til hudpleje. Egenskaberne for kokosnød fugter, blødgør og i øvrigt hjælpe med at fjerne døde celler, forebygge for tidlig aldring af huden.

2. Scrub

Piel.asperaPiel.aspera

Kokosolie er en god allieret for dybt rense huden og fjerner døde celler, der ophobes hver dag. Du kan forberede din egen exfoliator til ansigt og krop baseret på kokosolie. Vær opmærksom på disse instruktioner:

  • Bruger en del af kokosolie med 2 dele brun sukker eller salt.
  • Put kokosolie over svag varme og når varmt, skal du hælde sukker eller salt i potten, under konstant omrøring i 2 minutter.
  • Forhindrer sukkeret smelter og før det sker Fjern fra varmen, lad stå et par minutter og anvende på huden du ønsker at eksfoliere.
  • For de bedste resultater, anbefaler vi at bruge eksfolierende handsker. Du kan købe i butikkerne eller apoteker.

3. hårbalsam

Kokosolie fungerer som en fremragende hårbalsam, især for de kvinder, der har tykt, tørt hår. Kvinder, der har et tyndt, fedtet hår bør undgå at bruge dette produkt.

At bruge det, håret fugtes og kokosolie påføres fra halvdelen af ​​længden af ​​hår og til enderne. Det vil sige, Det gælder ikke om hår rødder. Fortrinsvis efterladt på i 30 minutter og skyllet med vand.

Du kan være interesseret Klargøring af en hjemmelavet balsam for at stimulere hårvækst

4. Kokosolie til bekæmpelse af acne

Acne-hormonelAcne-hormonel

Hudlæge Jeannette Graf i henhold til Allure Magazine, kokosolie er laurinsyre, et stof i stand til at bekæmpe bakterier, som forårsager akne. Graf præciserer, at dette produkt har været effektive i nogle patienter, men er ikke fuldt bevist. Men det er værd at prøve.

Desuden er det også, at kokosolie har antiinflammatorisk at hjælpen bedre forekomsten af ​​ar fra sår.

5. Rensning

Hvis du ønsker at fugter huden i ansigtet og øjenvipper, mens væk udskejelser makeup, kokosolie er din bedste allierede. Dette produkt er ideelt til at fjerne overskydende mascara dem, der normalt vandtæt. Til dette skal du kun fugte et stykke vat med kokosolie og rense ansigt og øjenlåg.

6. Kokosolie at forhindre striae

striberstriber

Hvis du er i planer om at tabe sig, eller du er gravid, bemærk venligst, at som et resultat strækmærker kan forekomme. Hvis du ønsker at forhindre dette, kokosolie blot anvendes på de områder, mest tilbøjelige til at lide af striae (bryster, mave, balder, arme, etc.), helst hver aften før sengetid.

Lær seks tricks til at forbedre udseendet af dine strækmærker

7. fugter sprukne læber

Vejrforholdene, anvendelsen af ​​visse typer af læbestifter, nogle sygdomme og andre faktorer kan påvirke sundheden af ​​læber og gøre dem ser tørt. Hvis du opdager, at dine læber er revnet, og din hud tørrer, anvende en lidt kokosolie på dem og holde dem hydreret længe.