Kamille er en af ​​de mest kendte urter som bruges af mængden af ​​helbredende egenskaber og æstetisk. Det er for det meste indtages som te, men kan også bruges i cremer eller lotion formet.

Dette anlæg er den anvendte allerede i det antikke Grækenland, Egypten og Romerriget til behandling af forskellige lidelser. Men det blev populær i middelalderen, når de indtages astma, nervøse lidelser, kvalme, hudsygdomme, osv


I dag, Kamille kan få det nemt verdensplan og det er meget modstandsdygtig over for al slags vejr, så det er plantet i en have eller en gryde.

Nogle af fordelene ved at drikke kamille

De vigtigste egenskaber af denne urt er anti-inflammatorisk, anti-allergisk, antibakterielle og beroligende midler. Det har også gode fordøjelsesproblemer fordele, så det anbefales at drikke en kop kamillete efter at have spist til at lindre smerter, berolige tyngde og selv i tilfælde af mavesår eller mavekatar.

Det er meget godt for behandling af respiratoriske sygdomme som astma, forkølelse, høj feber og bronkitis. I mellemtiden, dem der ikke kan sove rådes til at drikke kamille te til at få dybere drømme. Det er også ideel til kvinder, der lider af svære menstruationssmerter.

Se også: Forberedelse naturlige sirup og slimdrivende klare luftvejene

Kamille på æstetik

Ud over at bruge denne plante til medicinske formål, faktum er, at der er interessant i sin skønhed eller kosmetisk brug. For eksempel Den mest almindelige anvendelse er at lysne håret: Kastanjer kvinder, der ønsker at være blondiner, bruge det som en skylning i løbet af sommeren, fordi handlingen af ​​sollys mindst to lysere nuancer opnås.

Anvendes topisk, det har god hud. Cremer eller hjemmelavede kamille omslag er fremragende til at regenerere væv og skylninger er meget godt for healing hurtigere fordærve sår eller herpes.

På markedet kan du få kamille i flere præsentationerCremer, æteriske olier, cremer og kapsler. Men den mest almindelige og sundt er dit infusion.

Du kan være interesseret: 5 Naturlige te, som du kan bruge som en tonic til ansigtet

Sådan Forbered kamille te

Det er meget simpelt for dig at nyde en god kamillete. Du skal blot varme vand i kog i en kop og sætte en spiseskefuld tørt græs eller i teposer (Køb dem i butikkerne og kosten). Lad tre minutter og stamme.

Du kan drikke denne te enten varmt eller koldt, afhængigt af tidspunktet på året eller smag af hver.

Billede venligst udlånt af Stevie-B