De er en reel mareridt, fordi ofte ganske vanskeligt at fjerne ... synes at være "fast" på næsen (primært), og at der ikke vil komme længere. Og de er ikke kun til stede i ansigtet på kvinder, men også hos mænd, selv om de normalt ikke giver megen vægt. Forebyggelse eller eliminering af sorte pletter er ikke let: Hvis du ønsker at udrydde, skal have tålmodighed og undgå at blive udbrud i et givet område.

Hvad er hudorme?

Disse berømte og grimme pletter, der vises i visse områder, såsom næse, hage, kinder eller omkring læberne, er døde celler, "blandet" med talg. De vises mørke ved oxidation, der opstår ved kontakt med overfladen.


De er ikke altid relateret til acne (i modsætning til, hvad der menes), men også til overskydende produktion i fedtet hud. Derfor har de en tendens til at være hyppigere i de varmere måneder.

points2points2

Blackheads ikke kun vises i ungdomsårene. Hvis du har en hud, der producerer for meget agn og heller ikke ren korrekt, er de mere tilbøjelige til at blive vist. Eliminer dem kræver tid og engagement, men frem for alt tålmodighed.

Det er vigtigt, at du holder en rutine at rense dit ansigt både om dagen og natten. Hvis du sveder for meget, ikke trække din makeup inden sengetid eller ikke du vasker dit ansigt med masser af vand, når du kommer på gaden, du er mere tilbøjelige til at blive vist sorte pletter.

Afhængigt af hvilken type af huden har du precisarás mere eller mindre vaske. Du vil aldrig glemme at fugter ansigtet! Husk, at når du har formået at fjerne hudorme, skal du fortsætte med at fastholde, at rutine, så du ikke blive vist igen. Prøv at gøre dine porer er rene og "lukket". Dette kræver at vaske ansigtet med koldt vand hver dag.

points3points3

Lejlighedsvis anvende hjemmelavede masker, lavet med havregryn, yoghurt eller sukker: er exfoliants par excellence.

Sådan fjerner hudorme?

Der er flere metoder til at fjerne hudorme fra dit ansigt og dejligt at se dig. Her er vi den mest effektive og populære at bekæmpe dette problem tricks:

  • Købe et klæbemiddel (en af ​​dem, der anvendes i skolen, ikke-toksisk). Fordamper dit ansigt med varmt eller sætte et vådt håndklæde vand. derefter tilplica lim i områder, hvor hudorme er. Vent helt tør. Når hårdt, fjerne det, som om det var et bånd. Hvis du slår, vil du se, at der er alle rødderne af prikker.
  • Det andet alternativ er at bruge badeværelset og fjerne én efter én. Opvarmet ansigtshuden med vand fra bruseren til porerne ekspandere. Hvis du trykker langsomt og forsigtigt, vil alene, men bør være overfladisk for det. En god mulighed er at bruge pincet til at fjerne dem, når de "ser ud" for huden. Dette forhindrer mærker.

points4points4

  • Brug en mild exfoliator (kan være hjemmelavet eller købt maske) for at fjerne alle døde celler. For at rense huden, tør det godt, giver blide haner med et håndklæde. Placer våd pude i ca 10 minutter for at blødgøre hudorme. Tør godt. Gun vatkugler og læg en på hver af fingerspidserne: så ikke glider over dit ansigt, og vil ikke mærke din hud. Tryk forsigtigt, indtil det kommer ud.
  • Denne metode kræver en tandbørste ikke længere vil bruge og tandpasta. Påfør pastaen, som om at børste tænder. Fugt børsten og dit ansigt med varmt vand. Hver dag inden jeg skal sove i et par minutter forsigtigt børste i området, hvor sorte pletter er. Så sterilisere børste med kogende vand, selv om det kun til dette formål skæbner. Grundigt vaske dit ansigt og anvende en fugtighedscreme.
  • Fremstilling af en lotion med limesaft, mandelolie og glycerin i lige dele. Påfør på ansigt hver dag om natten og lade ham spille i mindst 15 minutter. Så vaske dit ansigt med varmt vand. Så du eiminarás hudorme og også vil reducere pletter i ansigtet.

points5points5

  • Pisk en æggehvide og anvende hele ansigtet, men først og fremmest på områder, hvor der dannes hudorme. Placer to ark toiletpapir eller køkkenrulle og vente en time før tør godt, der er, når papiret er hårdt. Tag den forsigtigt. Skyl hele ansigtet med varmt vand. Tør uden at gnide.
  • Skyl dit ansigt med varmt eller varmt, så porerne åbne vand. Så placeret i hjørnet af håndklædet lidt olivenolie eller mandel. Tilføj tandpasta ovenfor. Påfør forsigtigt, men fast over næsen eller i det område, hvor du har sorte pletter. Massage i cirkler. Hvis du ser det nødvendigt, kan du gentage mix. Vent 5 minutter og skyl med varmt vand.
  • Opvarmet håndklæde med komfur eller kogende vand. Uden du brænder, sætte det på dit ansigt i ti minutter, indtil cool. Vask ansigtet med varmt vand med en mild sæbe. Skyl med koldt vand, således at porerne er lukkede og anvender et fugtighedsbevarende middel, der ikke indeholder olier. Så gælder alkohol og masseres i fem minutter. Skylninger.

Billeder venligst udlånt af Bradley Gordon, Orin Zebest, Juan Pablo Olmo, Michael Coghlan, Javier Cohen, Eleazar