I dag er mange mennesker ramt af fedme og overvægt, der er to sundhedsmæssige problemer, der skyldes stillesiddende livsstil og dårlige spisevaner. Bekæmpe begge problemer er ikke umuligt, og nu kan du følge en diæt af mange der for at fjerne disse overskydende kilo og genvinde både sundhed og figur.

Mange af os er konstant søger måder at tabe sig, for selv om næsten altid gøre det for os selv og føle sig godt, vi også har i tankerne, at en afbalanceret vægt er synonymt med et godt helbred.


Hvis du ønsker at tabe sig nemt og ingen af ​​de kostvaner, du har gjort hidtil har arbejdet for dig, så du vi ønsker at dele en effektiv kost for dig at sige farvel til de kilo, du ikke har brug for.

Kost "mirakel suppe" at tabe 10 pounds i en uge

Den "mirakel suppe" er en opskrift skabt i 1988 af Loma Linda Hospital (California, USA). I første omgang blev suppen leveret til patienter med hjertesygdomme og overvægt de havde brug for at tabe kilo, før de undergik kirurgi.

dog Gennem årene suppen blev populær og han blev en velkendt opskrift blandt folk, der ønskede at tabe sig hurtigt og sikkert.

Kosten består af en plan 7 dage, i dem vores krop vil være i en proces med rensning og bortskaffelse af alle former for giftstoffer, som kan påvirke vores sundhed.

Når kosten din status vil være sundere og have en følelse af velvære, der vil motivere dig nok. Under disse 7 dage kost Maden er baseret på forbruget af grøntsager, frugter, kød og suppe.

Daglige vaner-og-nat-til-lose-vægt-forholdDaglige vaner-og-nat-til-lose-vægt-forhold

Den "mirakel suppe" omfatter blandt sine planteingredienser som kål, udover at give os følelsen af ​​oppustethed, også det hjælper fremskynde stofskifte at tabe lettere.

Denne diæt omfatter ikke mel, fedt og sukker. Derfor er vores krop tvunget til at fremskynde stofskifte og bruge energi som fedt reserver for at få energiforsyningen, vi har brug for hver dag.

Følg din kost sikkert

Før kende kostplan 7 dage til at tabe op til 10 pounds, det er meget vigtigt at bemærke, at denne diæt kun bør anvendes i et særligt tilfælde og uden grund bør det forlænges mere end anbefalet.

Vi må huske på, at denne diæt ikke giver de nødvendige næringsstoffer for at holde vores krop i god stand og af denne grund gælder kun i 7 dage.

Se også 8 vaner, du bør tage, hvis du forsøger at tabe sig

Ideelt, ved afslutningen af ​​den kost, du starter en sundere livsstil og en afbalanceret kost, der giver dig mulighed for at holde balancen ikke at genvinde de kilo, du tabte denne vægt spise planen.

Hvis der lider af nyresvigt problemer eller sukkersyge bedre afstå fra sådanne diæter fordi der i disse forhold, patienterne har brug for en mere afbalanceret og komplet kost.

Spise plan om at tabe sig i 7 dage

Saft-de-ananas-med-mynteSaft-de-ananas-med-mynte

Det er vigtigt at følge en streng diæt måde at give resultater. Dette er den daglige plan:

 • Dag 1: Du kan forbruge adskillige portioner frugt, fortrinsvis dem, der er rige på vand, såsom vandmelon, cantaloupe og ananas.
 • Dag 2: forbruge alle former for friske grøntsager, helst rå. Du skal undgå at vælge bønner, grønne ærter eller majs. Hvis du ønsker, kan du forberede kogte grøntsager, og glem ikke at øge dit vandforbrug.
 • Dag 3: Du kan spise frugt og grønt, undgå kartofler og bananer eller pisang.
 • Dag 4: i løbet af denne dag, du skal spise otte bananer og pisang og 6 glas skummetmælk. Dette vil give dig energi og hjælper dig med at reducere lysten til at spise slik.
 • Dag 5: forbruges i løbet af dagen mellem 2 og 3 portioner kød og omkring 6 små tomater. Kød skal koges eller ristet og tomater kan spises rå eller kogt. Husk at drikke nok vand.
 • Dag 6: forbruger 2 til 3 portioner af magert kød og compleméntalo med en masse rå eller kogte grønne grøntsager.
 • Dag 7: Du kan forbruge op til 3 portioner af brune ris og forbereder shakes på frugt og grøntsager usødet.

Opskrift "mirakel suppe"

Ud over de ovennævnte fødevarer i denne kostplan, Du kan forbruge den mængde suppe, du ønsker hver dag, når du føler dig sulten. Denne suppe giver få kalorier, så du kan forbruge flere gange om dagen uden problemer.

ingredienser

 • 3 hvide løg.
 • 1 grøn peber.
 • 1 tomat.
 • 1 hoved kål.
 • 1 bundt selleri.
 • 2 gulerødder.
 • Salt efter smag.
 • naturlige krydderier.

Hvordan forbereder?

Skær alle grøntsager i små tern, og bringe dem i en gryde med vand nok. Peppers suppe naturlige krydderier og salt og bring i kog i 10 minutter, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Besøg denne artikel 8 interessante idéer til ikke spilde så mange frugter og grøntsager

Opskrift gulerodsjuice og persille til at tabe

At styrke egenskaberne for den førnævnte suppe anbefales også at lave gulerodsjuice og persille. Det vil hjælpe dig med at tabe takket være vanddrivende og fedt reduktion egenskaber af dets bestanddele. Denne saft kan tages hver dag (1 kop) uden besvær, men det ideelle er, at udover dette også styrket med motion ydeevne.

ingredienser

 • 2 appelsiner
 • 2 gulerødder
 • 1 kop vand (200 ml)
 • 1 bundt persille

forberedelse

Hvis du vil vide udarbejdelsen af ​​denne lækre shake Vi anbefaler, at du se denne video. Gå ikke glip af det!

Vidste du lide vores artikel? Glem ikke at dele det på dine sociale netværk!