Underlivet er uden tvivl den mest kritiske del af vores krop. Fedt ophobes næsten uden os bemærke, at bryde balancen i vores taljemål. Hvad kan vi gøre? Vi anbefaler, at du inkluderer i din kost følgende fødevarer. Med en lille indsats kan du få.

Anbefalinger til at brænde fedt på maven

Forkerte liv vaner, nogle stillesiddende livsstil og forkert kost, kan vi gå akkumulere fedt i vores mave. Som vi ved mirakler ikke eksisterer, og få en flad mave kræver en vis indsats og små ofre. Sådanne ofre vil primært fokusere på at undgå disse fødevarer, der forårsager væskeophobning og vi lagre fedt. Derfor anbefaler vi at du først følgende:

  • forsøge at drikke to liter vand en dag, plus naturlige saft.
  • eliminerer raffineret mel, industrielle mad, slik ...
  • fjerner salt dine måltider, er den hyppigste årsag til væskeretention.
  • Væn dig til at gøre lidt motion om dagen. Kun med bevis for at gå en halv time om dagen, for eksempel, kan du gøre meget for dit helbred. Tøv ikke med.
  • Husk, at en kost er ikke at stoppe med at spise. Du skal opfylde dine fire måltider: morgenmad vigtigt, din frokost, en lille snack og aftensmad. Ideelt set, du spiser små mængder, men gør disse fire øjeblikke af dagen. Må ikke springe nogen måltid for eksempel og ingen morgenmad.

Fødevarer, der forbrænder fedt fra din mave

1. æble


æbleræbler

Hvad hvis vi starter dagen med en rig æble? Udmærket, det er en rigtig god idé anbefalet af læger og ernæringseksperter, en meget passende måde at morgenmad, hvis vi fuldfører det, for eksempel med en god skål havregryn. Grunden til, at æbler er gode til at brænde fedt ligger i det faktum, at de bærer rige næringsstoffer, C-vitamin, flavonoider og beta-caroten. Nu er vi nødt til at tage hensyn til en kendsgerning, at virkelig hjælpe os med at forbrænde fedt, vi spiser 02:58 om dagen, hvilket er grunden til ud over at tage en morgenmad ville være hensigtsmæssigt at udarbejde en saft dem. Æblejuice kombineret med roer er noget perfekt til at supplere vores middag. Du har lyst til?

2. Bananer

vejbredvejbred

Banan har mellem 75 og 130 kalorier. En frugt fyldt kalium, calcium, magnesium og vitaminer. Det er ligesom en sports drink, men mad, en ideel ressource, som vi ikke bør gå glip af mindst en gang om dagen. Den daglige kost bidrage til vores gode forbrug af naturlige frugter ligesom disse vil hjælpe ikke kun tabe fedt, men at forbedre din sundhed. Glem ikke, bananen er meget vellykket. Du kommer i handy på midmorning eller midafternoon, når du har brug for en snack, vil det fjerne den angst og vil give mange vitaminer for at holde trit med de daglige opgaver.

3. Selleri

Selleri ikke fejle i vores daglige kost. Det er en plante, der hjælper os med helt at miste fedt, kombineret med mange af vores måltider og er meget rig på den måde du ønsker at lave mad. Det har masser af C-vitamin, plus calcium, og en af ​​dens dyder er netop at hjælpe os til at være at tabe sig. Tør du at spise i dag?

4. Seafood

skaldyrskaldyr

Det kan være en smule dyrere at forbruge dagligt, men vi anbefaler, at du ikke går glip af i dine retter mindst tre gange om ugen. Skaldyr har en type enkeltumættet fedt, som hjælper os til at undgå ophobning af fedt, er meget sund og rig på omega 3. Kombiner dem, som du ønsker, takket være dem får også mange vitaminer og mineraler.

5. Avocadoer

avocadoavocado

Der er en falsk tro dog at avocado er opfedning. Ikke så. Avocado har oliesyre, et element, der giver os mulighed for at fjerne eller forsinke følelsen af ​​sult. Det har også fiber, meget velegnet til en flad mave. giver os mulighed for at fjerne fedt, hvis ikke overextending os, og hvis vi tager bestemt dyd: den mæt. så bare spise en avocado om dagen. Du vil elske det, du kender. Perfekt i salater eller cremer, umuligt at modstå deres sundhed og smag.

6. Kirsebær

kirsebærkirsebær

Vi elsker kirsebær. Hvis du har mulighed for at finde din markedsprisen er ikke godt, ud over at være utrolig sund dudes og godt for vores fordøjelsessystem, hjerte og lavere kolesterol eller urinsyre, kirsebær regulere vores stofskifte til at reducere sult og omsorg for både vores sundhed. De er meget rig på antioxidanter og værd at spise dem, når sæsonen. Vi anbefaler ikke sådanne safter sælges i butikkerne, ikke at være frisk miste alle deres dyder og gøre noget for os. De er kun sukkerholdige læskedrikke, der ikke vil hjælpe overhovedet at forbrænde fedt.

7. Tomater

tomattomat

Vi er fans af tomater. Rig på salater, saucer ... kombineret i alle vores retter, og vi formidle, at enestående og afgørende smag i vores dagligdag. Men vidste du, at tomater reducerer ophobning af lipider i blodet? Det er rigtigt, at fungere som gode depurantes så fedt ikke ophobes. Ikke olvides¡ Tomater kan heller ikke gå glip af i dine retter!