Flydende relationer og skrøbelighed links

Flydende relationer påvirker både parret som vores venner og endda familie. Hvad de har til fælles? Dens varighed er bestemt, det vil sige, har en meget tættere end forventet ende.

Vi anbefaler: Undgå at beskadige dit forhold


Det ser ud til, at samfundet har ændret sig, og vi med den. Før links var stærkere, meget stærkere, og nu, uden at være klar, er vi kastet ud i flydende relationer, der i sidste ende er tabt i tiden.

Flydende relationer i vores samfund

Utroskab, skuffelser, følelsesmæssige afhængighed problemer ... Alle disse omstændigheder kan gøre et forhold omdannes til giftige eller tværtimod, er brudt. I alle tilfælde er det uheldige resultat.

flydendeflydende

Båndene vi har med andre mennesker før eller senere pause og omdannet til minder. Det store problem er, at når disse links er revet er opmærksomme på en forfærdelig virkelighed: vi er alene.

Men hvorfor relationer har resulteret i flydende relationer? I øjeblikket er vi i problemer så hurtigt som muligt at opfylde vores behov. men Når vi er tilfredse, vi gå videre til noget andet. Det kan være ganske overfladisk og "egoistisk". Men i dag, mange mennesker lever denne virkelighed.

Oplev: Hvordan at vide, hvis jeg lever en "giftig forhold" partner?

Det er også vigtigt at bemærke, hvor mange mennesker er bange for, at "for evigt". Vi ønsker at nyde livet, leve i stil og bundet føler nogen er ikke noget, der kommer ind i vores planer. Derudover kan det ansvar føre til et ægteskab eller at få børn er situationer, som mange forsøger at flygte.

Flydende relationer og skrøbelighed linksFlydende relationer og skrøbelighed links

Måske ikke føler forberedt, kan du ønsker at føle den frihed, som giver dem mulighed for at være sig selv uden afgifter eller ansvar. Men som alt har sine konsekvenser, relationer begynder at præsentere en frygtelig svage led.

Har vi ved, hvad vi ønsker?

Du kan føle ikke identificeret med disse relationer, men på en måde samfundet skubber dig til at opleve dem direkte eller indirekte. Med ordene fra Zygmunt Bauman, en sociolog og filosof polsk, vi er tvunget til at tilpasse sig et samfund i forandring i en meget hurtig måde. Derfor er vi forpligtet til at være fleksible for at tilpasse og "vænne" til disse forandringer.

Alt dette ikke blot fører til flydende relationer, men Bauman udviklet en "flydende identitet" der vil hærde på ydersiden, det vil sige, han klædt i rustning. Således, tilsyneladende det vil være fast og stærk, men inde i person vil være skrøbelig, svag og blive revet fra hinanden.

Lee: Jo tykkere din rustning, vil du blive mere skrøbelig

syning-kvinde-hjertesyning-kvinde-hjerte

Det er rigtigt, med disse kontinuerlige, stærke relationer ændrer det er meget vanskeligt. Vi har brug for en konstant stabilitet for at undgå disse skrøbelige links. Men nu er dette ikke muligt.

Betydningen af ​​sociale netværk påvirker også denne nye måde at leve på relationer. Har du nogensinde du bekymret over antallet af venner, du har på facebook? Har du fulgt mennesker på kvidre at øge din antal tilhængere?

Som du kan se, den kvantitet til kvalitet er foretrukket, og dette vil også afspejle sig i dine rigtige relationer. Yngre ønsker at gå lys for livet, ændring af venner og familie snart, og hver gang familien er ved at miste betydning.

Forhold, der bliver til tilslutninger

pareja-byepareja-bye

Folk, der vedligeholder relationer Flydende ved, de kan ikke planlægge langsigtet levetid. Ændringer forekomme og på ethvert tidspunkt kan alle give en 180 graders vending. Det er derfor så ikke begå og begynde at være bange for følelser.

De ved, at følelser kan føre til afhængighed, og det ikke passer dem. Desuden er de klar over, at der er mange fisk i havet, og at hvis en person blade kan erstattes af en anden uden problemer.

Oplev: Hvem meget ned, til sidst drukne: faren for stilhed følelser

Med alt dette, kan vi sige, at frem for indførelse af relationer, der er "forbindelser" med andre. Vi har virkelig ikke give 100%, og vi ved, at dette forhold vil have sin ende før eller senere.

flydende relationerflydende relationer

Kan du komme ud af dette? Kan vi vende tilbage til solide relationer? Det er vigtigt at nævne, at ikke alle mennesker er drevet af denne "flydende modernitet", men hvis du har været nedsænket i alt dette eller ønsker at forhindre dette, her forlader vi dig tre tips:

  1. Størkner din identitet: Slut med din "I" dybere og opdage, hvad du virkelig ønsker eller behov. På denne måde får du at være autentisk.
  2. Skift din perspektiv: Spørg dig selv, hvis du sætter pris på mere kvantitet end kvalitet, og at ændringer afhængigt af din perspektiv.
  3. Lær at kompromis: Engagement og ansvarlighed behøver ikke at være negativ, derfor skal være villig til at tage risici, til at overgive sig. Må ikke bekymre dig så meget, du skal ikke være så bange, kun dem, der risikerer at vinde.

Har du etableret flydende relationer? Hvad synes du om dette emne? Selvom det lader til, at alt er negativt, sandheden er, at vi vælger en option eller andet alt har sine positive og negative sider. I dine hænder er valget mellem de stærke relationer eller svage led.

Like this post? Please share to your friends: