Fysiologiske behov og seksuel appetit kan være nødvendig i vores krop gennem en række symptomer afspejler ønsket om at føle seksuel kontakt og levende spændende oplevelser.

Mangel på sex fysisk og følelsesmæssigt påvirker folk selv uden disse vil komme til at indse. Og er, at denne menneskelige behov går langt ud over den fornøjelse det genererer, Det spiller også en vigtig rolle i sundhed og wellness.


Af forskellige årsager Nogle mennesker forsøger at undertrykke deres seksuelle lyst og de føler selvbevidst om, hvad de ønsker. Andre er lettere at udtrykke sig og tøv ikke med at leve det øjeblik til fulde når lejlighed.

Under alle omstændigheder, når tiden går og har en tilfredsstillende seksuel erfaring, disse undertrykte begær kan gøres tydeligt ved visse former for adfærd eller tegn.

1. Mangel på søvn

søvnløshedsøvnløshed

Vanskeligheder med at sove i de sidste dage? Seksuel aktivitet er med til at udskille et hormon kaldet oxytocin, vigtigt at have en ordentlig og behagelig søvn.

Når en person tilbringer meget tid uden sex Du kan begynde at have svært ved at falde i søvn.

2. Irritabilitet og stress

vredvred

Har op-og nedture i karakter, især på det sociale område, er det et tegn på, at kroppen har brug for sex. Det er klart, ikke i alle tilfælde er det på grund af stress og moodiness. Men når de tilbringer uger og måneder uden at føle seksuel tilfredsstillelse, er der en større risiko for brister i negative følelser som irritabilitet, pessimisme og andre pludselige ændringer af humør.

Det er vigtigt at vide, at sex bidrager til et bedre humør og selvom ofte forsøger at ignorere, det er en nødvendighed, som ikke kan undertrykkes.

3. Forøgelse fantasier

FantasiasFantasias

Større eller mindre grad, hver person drømmer eller har præsentere nogle seksuel praksis. De opstår som regel om natten eller som et resultat af en slags stimulans.

Men når disse fantasier blive en regelmæssig begivenhed og vises på forskellige tidspunkter af dagen, er det fordi kroppen er ivrige efter at have sex.

4. sløvhed hud

pettingpetting

Det synes inkonsekvent at tro, at sex kan forbedre hudens tilstand, men det er ikke. Når sex ofte praktiseres, er huden porer åbnes og frigive urenheder tendens til at akkumulere og føre til ufuldkommenheder.

Det er indlysende, at der er en æstetisk behandling, men som enhver anden fysisk aktivitet, sex letter fjernelsen af ​​toksiner ved svedning og aktiverer blodcirkulationen. Hvis vi opdager, at pludselig har ansigtet mistet sin naturlige glans og ikke mere acne end normalt, kan det være en klar indikation af manglende sex.

5. Mindre social

omgangskredsomgangskreds

STOP have sex erfaringer kan forårsage social isolation. Dette forklares ved faldet i produktionen af ​​endorfiner, at stoffer, der hjælper opretholde gode humør og lyst være omgivet af flere mennesker.

6. Krop lidelser

hovedpinehovedpine

Grunden? Den manglende sex nedsætter produktionen af ​​serotonin og endorfiner, kendt som det hormon af lykke og berømt for at virke som en naturlig smertestillende.

7. Usikkerhed

usikkerhedusikkerhed

Det er meget sandsynligt, at stoppe have sex, begynder personen at føle en vis usikkerhed i sig selv, og alt det gør. Sex er en aktivitet, der forbedrer selvværd og det giver mulighed for både mænd og kvinder føler ønskede og plejes.

Ikke at have disse erfaringer forårsager utilfredshed egen hvilket kan føre til depression, angst og problemer med at træffe beslutninger.

8. Den farlige følelse af ensomhed

Marilyn SoledadMarilyn Soledad

Pas på! Mærk ensomhed kan føre til at gøre nogle gode beslutninger, især når det kommer til sex. Efter at have tilbragt lang tid uden at føle de følelser af køn, følelsen af ​​ensomhed begynder at dominere de følelser og kan forekomme følgende:

  • Rundt tanken om kald, finde eller vende tilbage med en tidligere partner.
  • Sex søgninger nogen tæt, som en ven (eller ven) eller en elsker.
  • Der er en stor mulighed for at ville tilfældig sex med en fremmed til en fest, især efter indtagelse af et par drinks.

vi siger, at er ukloge beslutninger, som hver kan have negative konsekvenser, men ikke i alle tilfælde.