Omvendelse er ikke kun begræde: hvem skifter angrer

Omvendelse er en følelsesmæssig tilstand, at mange bruger let. Sikkert du også kender nogen, der er stolt af at sige, at om "jeg ikke fortryder noget, og alt gjort i mit liv."

Det er ikke hensigtsmæssigt. Hvis der er noget, der giver os omvendelse er det mulighed for at ændre for at lære fra en konkret kendsgerning og at gøre det med større integritet, respekt og personlig modenhed.


Living er i slutningen af ​​dagen, under forudsætning af fejl og alternativer til at rykke regel mere fornuftigt. Hvem kan ikke fortryde noget er, fordi den accepterer mange af deres egne svigt, erfaringer, lovovertrædelser eller relationer med mennesker, der ville have været bedre undgås.

Psykologi af anger

Meget almindelig i vores personlige relationer er, at vores partnere eller venner ofte beklage meget ofte "at" gjort os, der mangler både skade os.

Vi var vidne til med stor følelse og besvær, og alligevel, ændres ikke. Snart igen de begår den samme lovovertrædelse, der viser, at omvendelse ikke var oprigtig. Hvorfor folk normalt handle på denne måde?

Vi inviterer dig til at overveje disse aspekter.

også kender 5 ting, du må ikke lade dit forhold

kvinde-belægning-the-facekvinde-belægning-the-face

Manglende ansvarlighed, eller benægtelse af, hvad der skete

Denne funktion er meget udbredt blandt teenagere. Vi er meget kede af at sige, at for at have gjort dette, og at og alligevel er vi ikke opfatter oprigtighed i sit udtryk og naturligvis endnu mindre i hans senere adfærd, hvor der ikke er nogen ændring.

  • Omvendelse indebærer at være ansvarlig for fejl eller handling udført og også føle ubehag af ægte, autentiske formular.
  • Nogle mennesker foretrækker at benægte, hvad der skete, for at tro, at det, der skete ikke har været vigtigt. Dette er helt sikkert et klart eksempel på personlig umodenhed.

Vi anbefaler at læse "Hvis du elsker ikke forråde, hvis du føler noget ingen illusioner"

Afslag på at fremme forandring

"Jeg ved, at jeg såre dig, jeg ved, at jeg var forkert. Men jeg ønsker ikke at ændre tingene og foretrækker at handle på samme måde. " Denne holdning er også almindeligt i denne slags ting meget egoistiske personligheder eller jernholdige adfærdsmønstre.

  • Hvis vi nægter at ændre, vil vi være i stand til at tilpasse sig strømmen af ​​livet, dens forløb og de komplekse begivenheder, der til tider, skæbnen bringer.
  • Hvem kan ikke fortryde noget af alt gjort hele sit liv kan ikke være bekendt, for eksempel, at en person på et tidspunkt har såret.

Kend fordelene ved at give slip

Manglende Intuit er også en måde at nægte at anerkende, at der er aspekter af os selv, at vi skal ændre for at leve i balance, uden at gøre skade.

Fordi ked er ikke nok, ikke nok til at begræde. Hvem virkelig angrer ændringer.

kvinde-med-blå-sommerfugle-in-the-hårkvinde-med-blå-sommerfugle-in-the-hår

Omvende lærer os at opføre sig bedre

Sommetider beklagelse er ikke synonymt noget, vi har gjort noget forkert, men vi kan gøre det bedre.

  • Gennem hele vores eksistens vi ikke begrænser kun at lave fejl; nogle gange er vi klar over, at det er bedre at vælge eller undgå bestemte veje nærmer visse mennesker.
  • Omvendelse er en del af læring og ofte må ses som noget naturligt, langt fra at give en negativ tilskrivning.

For eksempel: Mit forhold har ikke været glad, jeg har været dårlig, men ikke mig fortryde at have levet. Denne erfaring har lært mig, at nogle gange er det better're alene end i dårligt selskab.

  • Omvendelse er en "eksistentiel ur", som Det opfordrer os til at blive klar over visse handlinger, tanker og valg.
  • Et andet aspekt, at vi skal overveje, er, at det ikke er hensigtsmæssigt "besat" med en konkret kendsgerning til det punkt, at omvendelse forhindre os i at leve.

kvinde-fanget-mellem-torne repræsenterer omvendelsekvinde-fanget-mellem-torne repræsenterer omvendelse

Han føler anger; så vi dissekere for forstå dens årsager og konsekvenser, så implementere ændringen eller en bestemt handling.

Intet kommer til at fokusere på, at virkeligheden tjene en høj lidelse til det punkt, "at køre fast".

  • En fælles aspekt, der bringer os også denne følelsesmæssige dimension er, at mange af os, vi ønskede, vi havde gjort visse ting, men hvis disse ikke er gjort eller sagt.

Dette er helt sikkert en af ​​de nemmeste at afhjælpe handlinger.

Når din omvendelse er eksistentiel (beklager ikke at fortælle ham, hvordan jeg følte, beklager jeg ikke har foretaget den tur ...), tror ikke værd at dyrke det ubrugelige lidelse, fordi det har nem løsning.

Faktisk er det kun det kræver en dimension: mod.

Livet er under forudsætning ikke kun kender vandre fejltagelser og læring, men også opfylde vores egne følelsesmæssige behov.

Så tøv ikke med: foretage opkaldet, købe denne gave, købe den billet, drage fordel af denne mulighed, som at være lykkeligere ...

Like this post? Please share to your friends: