Løg næringsstoffer, bør maden ikke gå glip af på dit bord

Heldigvis har forbruget løg været meget nydt godt af den gode smag denne mad tilsættes mange fødevarer. Der er mange opskrifter, herunder løg blandt sine ingredienser, hvilket giver dem en smag sinigual. Nogle mennesker, desværre, en tendens til at undgå denne grøntsag af eftersmagen efter at være blevet spist. Ved denne lejlighed, vi fortæller næringsstoffer løg til at holde dig herunder det i dine måltider og drage fordel af de mange sorter.

Til at begynde, skal vi gøre det klart, at Løg er en meget lav-kalorie mad, så for de interesserede i at tabe sig, kan du spise løg uden at bekymre sig om at øge kalorieindtag. Endvidere er løg dannet af næsten 90% vand, hvilket igen sikrer, at det er ekstremt let mad til kalorier er bekymret.


Løg indeholder elementer såsom phenolforbindelsen og metabolit kaldet flavonoider. Begge elementer har egenskaber forbundet med nedsat hjertesygdomme, også anticancer og antiinflammatorisk. Flavonoider har også kendt antioxidant egenskaber. Det er af disse grunde, at forbruget af løg anbefales til folk med højt blodtryk og højt kolesteroltal.

Løg indeholder også thiamin, et vitamin forbundet med øjet sundhed, hud og lever. Desuden løget er en vigtig kilde til vitamin C, som også virker som en antioxidant og som et immunsystem booster. Tilsvarende løg har en god koncentration af vitamin B6, som spiller en kritisk faktor i genekspression og metaboliske funktioner.

Med hensyn til mineraler, der giver løg, kan vi finde mangan, som Det hjælper metabolisere kulhydrater og fedt, samt funktionen af ​​hjernen og nerverne. indeholder også phosphor, en vigtig styrke knogler og tænder mineral. Løg er også en vigtig kilde til kalium, hvilket hjælper ledning af elektricitet gennem kroppen og bidrager til den korrekte funktion af hjertet.

I betragtning af alle disse store næringsstoffer løg, tøv ikke med at følge bruge i dine salater, gryderetter, med dit kød, og i nogen opskrift, du vil tilføje. Virkelig værd.

Billede venligst udlånt af Sebastian Wallroth.

Like this post? Please share to your friends: