Tynder nemt stoppet spise mel

Ved morgenmad, til frokost, om eftermiddagen te og aftensmad. På alle tidspunkter spiser vi fødevarer, der indeholder mel, såsom brød, kager eller pasta, fordi de giver os mulighed for at lave mad noget hurtig og påfyldning. Men dette misbrug, udover ikke at være sund, fremmer vægtøgning.

I denne artikel forklarer vi, hvorfor dette sker, og på hvilke måder vi kan undgå det, som vil give os mulighed for at tabe sig hurtigt uden at lide og nyder vores generelle sundhed.

Vi spiser for mange måltider


En afbalanceret kost er baseret på forholdsmæssigt at spise nok protein, kulhydrater og fedt. Inden for kulhydrater er frugter og grøntsager og stivelse og korn. Problemet er, at i øjeblikket vi misbruger korn, nemlig deres mel, og spise små mængder af grøntsager. Det meste af dagen fodret vi brød, pizzaer, pasta, kiks og alle former for kager.

Xavi bolleria brød TalledaXavi bolleria brød Talleda

Hvorfor vi får fedt mel?

Faktisk vores krop har brug for at spise korn, som Vi give energi til en lang periode, især hvis de er integreret. Problemet er at spise for meget eller aften, fordi at energi og vi vil ikke bruge, og derfor vil akkumulere som fedtdepoter.

Gluten intolerance

De fleste af de måltider kommer fra korn, der indeholder gluten, såsom hvede, havre, rug, spelt, etc., selv om ikke alle har den samme grad. I stedet andre, såsom ris, majs eller boghvede glutenfri.

Michelle @ TNS majsmelMichelle @ TNS majsmel

I dag er der mange mennesker, der lider en vis grad af intolerance over for gluten, hvilket ikke er det samme som gluten allergi eller cøliaki. Cøliaki person lider umiddelbart allergi reaktion; i stedet, der ikke tåler ikke lider af symptomerne på det tidspunkt, men med tiden vil lide helbredsproblemer ikke normalt forbundet med denne sag. I dette tilfælde fødevarer fordøjes ikke eller ligestillet korrekt, hvilket kan forårsage, blandt andre problemer, vægt ubalancer. Mennesker, der er intolerante over for gluten, når de fjerner gluten fra deres kost, hurtigt mærke en stor forbedring og opfattede vægten er let afbalanceret.

Andre symptomer på glutenallergi:

  • Forstoppelse eller tilbagevendende diarré
  • dårlig fordøjelse
  • Dermatologiske problemer såsom søjle hiperqueratosis
  • menstruationsforstyrrelser
  • goldhed
  • Fedme eller undervægt

Hvis vi har mistanke om, at vi kan have glutenallergi anbefale du konsultere en læge, som vil anbefale os at gøre den nødvendige dokumentation til at bevise det.

Ideer til at reducere mel

  • På markedet et par redskaber, der tillader at udvikle spaghetti fra grøntsager, Zucchini f.eks. Med dette værktøj, vi kan vende, hvad der ville være en vegetabilsk fad i en falsk, men lækker pastaret, condimentándolo med tomatsauce, ost og oregano.

courgetter spaghetti tzejencourgetter spaghetti tzejen

  • Når du foretager kager vi kan overraske os med de muligheder, der giver os grøntsager. Vidste du, at du kan forberede en lækker og sund vegetabilsk og chokoladekage? simpelthen erstatte melet med grøntsager eller kogte grøntsager og mosede. Resultatet vil overraske hele familien.
  • Gluten intolerante mennesker kan også bemærke store fordele hvis fuldt undvære gluten mel og erstattes af den anden glutenfri som ris, majs eller kikært. Disse måltider kan tilberedes ligesom med de andre og gøre brød, kager, pizzaer, pandekager osv
  • Brød er en af ​​de fødevarer, de vanskeligste at erstatte, da det er basisfødevarer i mange kulturer. Det første trin er at reducere mængden, og gradvist gå erstatte andre lignende fødevarer med mindre mel, såsom pandekager ris eller majs. Vi kan også lære at gøre toast med frø (chia, hør, solsikke). Vil knuse frø, blandes med lidt vand for at lave en pasta, der strækker sig i en bageplade og hornearemos ved meget lave temperaturer, omkring 50 grader, i 30 minutter, indtil den har en knasende tekstur.

Billeder høflighed af tzejen, Xavi Talleda og [email protected]

Like this post? Please share to your friends: