Fingerpeg om familie stress: når familien drukner

Familie stress er det oftest rammer befolkningen, efter arbejde.

Relationer vi har med vores partnere, børn og nære slægtninge til tider sætter os i meget komplekse situationer, der ikke rigtig ved hvordan man griber.


En kulturel idé, at alle har lært os, er, at "familien er der altid for os, som er vores første og største bekymring."

Nu er en kendsgerning at overveje, er, at for at opbygge en intens og berigende personligt link nogle gange, er det ikke nødvendigt at have en genetisk komponent.

Familie er nogen mulighed for at udøve en betydelig rolle af mor, far, bror...

Et aspekt, der også er værd at huske, er, at vi alle skal være gode følelsesmæssige ledere.

Søjler som respekt, forståelse, gensidighed og personlig vækst er detaljer, der kan hjælpe os meget til at styrke vores familieforhold.

Vi inviterer dig til at reflektere over det.

Familie og familie stress: den komplekse paradigme følelsesmæssige trivsel

Her er en idé traditionelt opretholdt i hele vores historie er, at familien er det paradigme af følelsesmæssige trivsel. Et billede som dette kan undertiden antage en høj personlige problemer i situationer som den misbrug, personlig annullation, kritik eller egoisme.

Han sagde Friedrich Schiller at er hjertet og ikke kød og blod, der gør os familie, og det er alt, vi skulle deltage.

Det faktum, af ikke at være glad, der overtræder os og ingen respekt for den etablerede forbindelse kan være traumatisk.

se også "Familie er også de mennesker, jeg vælger"

Det er i disse mere ekstreme og skadelige situationer, hvor vi vil tage mere alvorlige beslutninger, såsom at holde afstand og priorizarnos at helbrede de sårede linket.

Men det mest almindelige, at vi kan håndtere de fleste jævnligt i vores daglige liv, er disse situationer baseret på familiens stress.

Vi elsker vores, og vi ønsker, er vores prioritet, men nogle gange vores relationer er meget kompliceret. Så hvordan kan vi håndtere disse situationer med stress eller angst?

Vi forklare.

familie stressfamilie stress

Hvad du ønsker, hvad jeg vil

Der er mennesker, der ser verden gennem et par meget begrænset syn. Hans område interaktion er så smal, at kun dække deres egne behov, deres egne meninger, domme og vurderinger.

  • For at bekæmpe familie stress nødt til at nå en balance mellem, hvad du ønsker, og hvad jeg vil, mellem det, vi begge har brug for og tillader os at få en god velfærd.
  • At opnå dette er ikke nemt, det kræver en høj grad af engagement, vil og et klart ønske om at bygge, ikke udelukkende på udkig efter en selv.

Følelsesmæssig udmattelse

Følelsesmæssig udmattelse har som sin vigtigste kilde investere en masse og får meget lidt til gengæld. Nogle gange giver vi en masse at servicere vores forældre, bringe lykke til vores partnere og give det bedste for vores børn.

Dette er uden tvivl rigtigt. Nu, hvis nogen af ​​disse mennesker bringer os disse investeringer med foragt, dårlige ord eller egoisme, vil vi komme til skade.

Lee også "nøgler, der vil lære dig at vide, hvis du er følelsesmæssigt intelligent"

For at klare familiens stress og følelsesmæssig skal udmattelse investere i andre, men også i os selv. Gør det klart, at du også har brug for respekt, hengivenhed, overvejelse og gensidighed.

stærke sindstærke sind

svigt i andre tolerere lidt

Har du nogensinde skete? Nogle mennesker har et godt øje for at vise os vores fejl og vores fiaskoer, men til gengæld har en enestående kunst at undgå vores dyder eller indsats.

Når vi kun påpege vores fejl, I sidste ende, vi kommer til at tro, at alt hvad vi gør forkert. Vi bør ikke "falde" i disse situationer, hvor vores selvværd er overtrådt. Gør ikke.

Familien har al mulig ret til at fortælle os alt, hvad vi gør godt, men uden dom. Samtidig skal hver sundt forhold vide formilde vende den følelsesmæssige styrke den elskede, der understøtter, at give os styrke og opmuntring.

For den, der overtræder, det gør ondt og skaber afstand.

Når vi glemmer de følelsesmæssige reaktioner og positive ord

Denne dimension er forbundet til gengæld med den tidligere idé. Noget vi må aldrig glemme, er, at positiv forstærkning giver os mulighed for at forbinde med andre og styrke forbindelsen at berolige personen.

Ethvert barn har brug for at dyrke disse affektive reaktioner, som enhver mor, far eller bror; og da du tilbyder med den frihed og lykke, tøv ikke med at behovet for at også modtage dem fra andre.

personlige rum

Alle glade og sunde familiens dynamik bør være i stand til at respektere den personlige rum blandt alle medlemmer. At personlig, at frihed hjælper os også til at investere i familieforhold selv.

Familie (2)Familie (2)

Del kvalitetstid

En måde at bekæmpe familie stress er "frakoblet" skiftende rutiner og bryde de vaner, som vi undertiden falder hvor byrden, træthed, angst og bebrejdelser optræder bare ...

Vi anbefaler at læse "min store hemmelighed, lider jeg angst"

Hvornår var sidste gang du delte kvalitetstid sammen med din familie? Tænk over det, så prøv at gøre nye ting, en tour, en afslappet møde i marken ...

Break rutiner er helt sikkert en fantastisk måde at håndtere stress.

Like this post? Please share to your friends: