5 tilladelser for din følelsesmæssige vækst, som må give fra i dag

Lad os tale om følelsesmæssige tilladelser. Det er meget muligt, at ingen har fortalt dig om dem. Faktisk hverken de er undersøgt i skoler eller vores forældre sommetider bekymre sig om transmitírnoslos.

Følelsesmæssige tilladelser er de vigtigste ingredienser til et værdigt liv, glad, afbalanceret. De er lavet af friheder og følelser, som heler os i vanskelige tider.


Nu, noget vi alle ved, er, at det meste af tiden fokuserer vi vores eksistens i udlandet. Vi interesserer os for at komme sammen med andre. At tilbyde den bedste til resten er fint.

Men hvorfor vi ikke begynde nu at fastsætte vores blik indad? Tro det eller ej, det er sådan du vågner virkelig: ser indad for at være friere i udlandet.

Her foreslår vi at opdage, hvad de 5 tilladelser, som du giver for at fremme personlig vækst. Begynd i dag til at gennemføre dem. Faktisk behøver du kun to ting at få det:

Mod og lyst til at være lykkelig.

5 tilladelser for din følelsesmæssige vækst

Vi giver tilladelse på arbejde for at gå til lægen eller til at løse bureaukratiske problemer. Indimellem finder vi simple luner: hænge ud med vennerne, købe os en bog, en ny kjole, gå en tur alene sent på dagen ...

Læs også "hver dag er jeg mere menneskelig, mindre perfekt og gladere"

Nu ... Hvad med tilladelser lykke? Hvornår var sidste gang du sagde til dig selv "jeg vil være glad"? Vi ved, det er ikke nemt, alle kan gå i stykker og dermed deres forpligtelser til at gøre hvad du vil.

Men det centrale er balance og frem for alt i giver os tilladelse til at være lykkelig i, hvad vi gør. Noterer sig disse fem nøgle.

hands-fuglhands-fugl

1. Jeg giver mig selv lov til at være, hvem jeg er, og ikke ændre for nogen

Du vil måske blive overrasket over, men folk Vi skifter meget ofte af eksterne påvirkninger. Nogle gange er et forhold er stormfuld og kompliceret par arkivering mange af vores funktioner.

  • Vi stoppe med at være, hvem vi er at blive nogens skygge. Vi har glemt at tage sig af tjener os og, efterhånden, vi lever med flere frygt end håb.
  • Du må ikke ændre for nogen. Forsvar din essens, dine værdier, din indre skønhed. Giv dig selv lov til at fejre, hvem du er, uden at skulle yde ofre.

2. Jeg giver mig selv lov til at føle og forstå mig

Det sker meget ofte: vi føler frustreret, vred med nogen, såret eller skuffet. Nu, i stedet for at udrede denne knude til at løse følelsesmæssige, vi holder det i dybet af vore hjerter, dismulándolo.

  • Vi forestiller os at der ikke sker noget, "alt er i orden", når det i virkeligheden ikke er det.
  • Gør det ikke, giv dig selv lov til at føle, at forstå, løse og heles. Følelsesmæssig frihed er bydende nødvendigt at bygge vores lykke.
  • På den anden side, det faktum, forstå, hvad vi føler, og hvordan de påvirker visse ting og folk giver os mulighed for at vide meget bedre. Giv dig selv lov til at dykke ned i dine mørkeste dele, tage dem ud for lys og sánalas.

Oplev også "vores mor hvad påvirker vores sundhed"

Du tvinger noget, ingen tvivl om at stå over for mange af din frygt og de uløste problemer, der slæbte alle i nutiden.

illustration-kvindeillustration-kvinde

3. Jeg giver hermed tilladelse til at søge, hvad jeg vil

Før de søger, hvad der gør os lykkelige, må vi være klar over, hvad vi ønsker. Det er underligt, men mange mennesker lever meget af sit liv fornemmelse af, at tomhed indeni, hvor de har deres prioriteter, og hvad de har brug for at være lykkelig.

  • Dato tilladelser til at opnå indre ro. Ingen vil bringe bitterhed, ingen tvinger dig til at gøre ting, der ikke passer med dine værdier.
  • Giv dig selv lov til at gøre hver dag værd. Ligegyldigt, at vi har pligter og opgaver: Giv dig selv to timer til dig selv, gør hvad du vil.
  • Sæt dig formål, som at kæmpe, sætte illusioner kort og lang sigt.
  • Fokuser dit liv, så hver gang du åbner dine øjne om morgenen, illusioner skubbe dig til at komme videre, for at kæmpe.

4. Jeg har ret til min egen mening, jeg giver dig ret til at udtrykke

Må ikke være tavs, praktiseres oprigtighed hver dag i dit liv. Først da vil du føle, at følelsesmæssig kongruens hvor hvad du tænker og føler svarer til, hvad du gør og siger.

leon-con-kvinde lov til at være gladleon-con-kvinde lov til at være glad

5. Jeg giver tilladelse til at lukke etaper

Luk cykler og disse faser er ikke helt let. Så meget, at mange mennesker nægter at gøre det. De tror, ​​det er bedre at være tavs, til at udholde og ophold i denne dynamik, der gør os ulykkelige selv, er alt, hvad vi har.

Må ikke gøre: Giv dig selv lov til at være glad og være i stand til forlade det holder ikke, hvad gør ondt, som det ikke længere er i din størrelse.

Oplev hvorfor det er bedre livskvalitet, at levestandarden

Lukning etaper, sige ja til de ændringer, der kommer til det bedre, og de bringer nye muligheder for at blive lykkelig. Vælg at vokse til at være glad på vrangen.

Tillad dig selv disse 5 tilladelser fra i dag.

Like this post? Please share to your friends: