Frugter egnede til regulering af hypertension

Behovet for at opretholde reguleret vores blodtryk er afgørende for vores sundhed. undgår vi således risikoen for forskellige hjerte-kar-sygdomme og nyreproblemer og endda slagtilfælde. Vi må tage højde for dette. Derfor, og da vores rum, vi angiver hvilke frugter kan hjælpe dig med at reducere din hypertension.

Den tavse sygdom: hypertension

Tips til at reducere hypertensionTips til at reducere hypertension


Det er rigtigt, de kalder det "den tavse sygdom". Hypertension kurser med små symptomer, og nogle gange endda om de foreligger, de associerede andre ting. Fælles ting som træthed, hovedpine ... indtil en af ​​disse dage det egentlige problem opstår prime og bekendtgørelse: et hjerteanfald, slagtilfælde eller nyresvigt.

Hypertension er en alvorlig sygdom, som vi skal kontrollere for livet. Når vi når en vis alder er afgørende, at vi sender til regelmæssige eftersyn, som styrer vores blodtryk. Hvis vi har et højt og vores læge fortæller dig, vi tager en bestemt medicin samt kontrol og tage sig af vores mad. Du ved, at det er vigtigt, at du fjerner salt fra dine retter, gøre noget motion med til at holde dit hjerte stærk og sund, får du brugte til at drikke masser af væske, og at du medtager friske grøntsager og fiber i din kost. Det koster dig ikke noget, og du vil være med til at vinde livskvalitet.
Vi ønsker at hjælpe, finde nyttige, og så vender vi nu til at fortælle dig Hvilke frugter kan være med til at supplere og hvordan man kan reducere din hypertension. Skal vi tage til efterretning?

Frugt er egnede til at reducere din hypertension

1. Sunde bananer

vejbredvejbred

Vi elsker bananer. Kun få frugter er så energisk, så sundt og så egnet for hele familien. Men vidste du, at er fremragende til at regulere blodtrykket? Det er rigtigt, ifølge en undersøgelse af Georges School i London og offentliggjort i tidsskriftet Hypertension, banan har et rigt indhold citrat fremragende kalium til at regulere blodtrykket. Der har været forskellige undersøgelser i udsnit af befolkningen, og viste, at ja hypertension ned. Så hvad nu hvis vi starter dagen med en banan? Meget god mulighed sikkert, hvis du inkluderer også et par nødder vil du have en god fuld morgenmad.

2. Betydningen af ​​et æble om dagen

vastfield pærevastfield pære

Det koster dig ingenting. Et æble om dagen gør underværker for dit helbred, da du vidste .... men gør man det? Hvis du har forhøjet blodtryk tøv ikke med at følge de kloge råd. Apple har fremragende flavonoider, der hjælper os til at sænke spændingen, men ja du skal spise æble med huden for at drage fordel af dets egenskaber! 

Quercetin er netop denne hud, der hjælper os med at nå dette, virker som en slags hormon stand til at regulere trykket, forbedre cirkulation og forebygge vasokonstriktion af blodkar. Stor, uden tvivl. Så husk, et æble om dagen og tage sig af dit helbred.

3. Pærer og store fordele

saft-de-perasaft-de-pera

Spis en pære en dag og undgå lægen. En anden siger meget ligner æbler beskriver en uigendrivelig virkelighed. Pærer har rige vitaminer, fibre og højt vandindhold. Men selv de indeholder magnesium. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal Metabolisme og hjertekarsygdomme, at fordelene ved pærer regulere overvægt og forhøjet blodtryk blev demonstreret.

Mennesker med højere systolisk blodtryk på 140 og det diastoliske tryk mellem 90 og 99, var i stand til signifikant lavere stress ved at spise en pære en dag. Magnesium er bredt tilgængelige i bananer, æbler, appelsiner og pærer, så tøv ikke med at også forbruge sidstnævnte nogen måde du ønsker, selv i en rig naturlig saft. Skal vi starte i dag?

4. Appelsiner og dens medicinske egenskaber

appelsinjuiceappelsinjuice

Appelsiner er rige på fibre, mineraler og især C-vitamin. Dette element er også vigtigt at hjælpe os med at få vores blodtryk ned, også styrker væggene i vores vener og arterier. Det er et lægemiddel frugt, der til gavn hver dag. Hertil kommer, som vi har nævnt før, er det også rigt på magnesium, som bidrager til at forbedre hastigheden og blodcirkulationen og væsentlige regulere blodtrykket. Så forbruge det som du ønsker, i kiler, naturlige juice ... som du ønsker.

Afslutningsvis. Frisk frugt kan tjene som et fremragende supplement til at regulere dit blodtryk. Du kan forbruge dagligt vælge en, som du kan lide. Morgenmad fx appelsinjuice, en halv dag, vi kan gå med et æble og, på middag, vi kan afslutte dagen med en banan. At være rig på tryptofan, det hjælper os til at tage sig sueño.¡Empieza fald fra i dag!

Like this post? Please share to your friends: