3 nemme måder at overvinde hverdagens angst

Alle lider angst større eller mindre grad. Problemet kommer, når denne negative mentale erfaring begynder at blive kronisk og sætte op vægge i vores liv. For at overvinde det, vi har brug for en klar vilje og overbevisning om, at vi ikke kan fortsætte. Det er dårligt for vores helbred og følelsesmæssig stabilitet ... Så så giver vi 3 strategier, der vil være nyttige i din hverdag.

1. Du må ikke løbe væk eller skjule mig

kvinde-skrivningkvinde-skrivning


To af de største fejl, at folk, der lider af angst tendens til at falde, er som følger:

  • Ikke imødegå disse dimensioner af deres liv, der forårsager dem angst. Nogle gange tror vi, det er bedre at undgå denne kilde til stress. Vi udfører på ryggen uden at vide, at ved at gøre det, du såre dit hjerte og aprisionas dit sind.
  • Den anden fejl er at gemme sig i andre dimensioner, hvor at finde en falsk lettelse. Der er dem, der unburdens spise. Det er almindeligt for folk med høj angst spiser dårlig og i store mængder. Der er andre, der ryger, og andre, der søger lindring i spillets verden. Disse er aspekter, der giver en falsk glæde og gør os "glemmer".

Kør ikke: ansigter. Må ikke skjule: kanaler. Vi begynder at erkende, hvad disse lys, der forårsager os stress og angst er. Virker? Har din partner? Forudsætter og søgninger strategier forbedring.

Så, for at kanalisere og lade denne angst er ideel til at dyrke sport. Ud at gå, lytte til musik, praktisere yoga, taler med nogen til at hjælpe dig ... hvad du tror, ​​jeg vil give dig mulighed for at "befri" byrden.

2. Forbudt Jeg siger "kan ikke"

drømmedrømme

Vi ved, at stå over for vores frygt omkostninger. At søge mulige løsninger til de elementer, der skaber vores angst er ikke let. Derfor anbefaler vi, at du følger disse enkle trin:

  • Du vil ikke vinde noget ved at følge i den situation, hvor du er. Fjerner angst opsluger os sundhed og lykke. Er det umagen værd? Selvfølgelig ikke. Så antage, at noget du skal ændre dit liv.
  • Du skal være modig, men ikke en helt, der kastes ind i tomrummet uden at vide. Vi skal være forsigtige og gå lave små daglige ændringer for at nå det ultimative mål. Hvis du er dårlig på arbejde, så prøv at tale med din chef til at finde nogle forbedringer. Hvis du er galt med din partner, fortælle ham, hvordan du føler.
  • Fra nu bliver det bevidst om, at det er forbudt at sige "ikke kan". Selvfølgelig vil du finde styrken til at fortælle disse mennesker, hvad du føler. Og selvfølgelig vil du være i stand til at forbedre din situation. Du fortjener at være lykkelig, og med en "kan ikke" ikke gøre mere end at lægge mere vægge dit liv. Kast dem lavt, tage luft, indånder ... Være positiv.

3. JA NEJ illusion og frustration

selvtillidselvtillid

Immobilitet, den ikke antage, at noget vi blokeret, vi svækket, og der vaccinerer os, at angst, vil uden tvivl, i sidste ende, dette problem bliver kronisk.

Du ved, hvad konsekvenserne af lider af kronisk angst er?

  • Frygt griber os dagligt. Det lammer os.
  • Vi lider rystelser, hjertebanken og bliver meget sårbare.
  • Vi har lidt en sænkning af forsvar, så vi lider flere sygdomme, der kan undertiden være alvorlige.
  • At være en meget øget angst, er det muligt, at vi vælger ikke at forlade hjemmet. Lås os op for at beskytte os fra en verden, hvor vi ikke har været i stand til at klare.

Ingen ønsker dette. Ingen fortjener at leve frustreret for livet, et offer for hendes frygt. Ilusionarte igen, selv for simple ting. Søg kræfter i dem ønsketænkning at føle sig stærk nok til at åbne døren og sige, simpelthen, "her er jeg".

Jeg fortjener at føle sig bedre, og jeg vil få det.

Like this post? Please share to your friends: