Øvelser til at slappe af dine fødder

Feet bære vores vægt og lide, hvis vi er mange timer stående med uhensigtsmæssige sko eller bære en alt for stillesiddende liv.

Vi forklarer flere øvelser, som hjælper os slappe af dine fødder, reducere inflammation og mulig at tillade en god hvile efter rejsen.

gå barfodet


Alle personer har mulighed for at gå barfodet på sand på stranden hver dag, skal jord eller græs gribe denne mulighed, fordi det er et ideelt valg, ikke kun for at slappe af fødderne en masse, men også at eliminere elektromagnetiske bølger vi opkræve vores fortsatte kontakt med elektronik. Det er også det bedste middel mod søvnløshed.

Ideelt gå halv til en time, og derefter vaske og tørre dem godt.

strand fødder mattsabo17strand fødder mattsabo17

Stepping på en sækkestol

Til denne enkle og effektive øvelse kun vi har brug for en temmelig hård sækkestol, som tennis. Vi vil sætte det på gulvet, og som vi står, vil vi træde på sækkestol med den ene fod, forsøger at lægge pres på alle områder af sålen, insistere på, at de fleste skade os. Vi skal sikre, at vi går gennem hele planten.

Gentag derefter øvelsen med den anden fod.

I slutningen vil vi stå tilbage stående og du vil opdage, når sålen har lempet en masse.

Denne øvelse er magen til at modtage en zoneterapi session, og det hjælper med at stimulere hele organismen.

Olie massage

Denne massage kan gøre det selv, men det er meget mere afslappende og behageligt, hvis du kan gøre det en anden. Vi vil anvende en vegetabilsk olie (mandel, oliven, solsikke, etc.) eller en fugtighedscreme, som kan tilføje dem dråber lavendel æterisk olie, som er afslappende og aromatisk.

Masajearemos gode hele foden, især de områder, som vi bemærker koldere, indtil hele foden er ved en varm temperatur. Lad os ikke glemme de vigtigste ankler og kalve.

laurabillings fødderlaurabillings fødder

benene op

For folk, der ofte lider hævelse af fødder og ankler, anbefaler vi, at hver eftermiddag eller aften til at ligge ned med benene lidt mere højde, fladt på væggen eller på puder.

At hjælpe med at fjerne dette overskydende væske Vi kan også tage infusioner af padderok eller forbruge diuretiske frugter som vandmelon, melon, pære og ananas. også nogle grøntsager såsom løg eller selleri De er meget vanddrivende, og vi kan tage i bouillon, men altid bedre i løbet af dagen og ikke om natten, for at skåne trangen til at gå på toilettet i løbet af natten.

Koldt brusebad

Hvis vi har en bevægelig håndtag brusebad kan vi få et koldt brusebad kalve og fødder, som hjælper os med at slappe dine ben og fødder og efterlade os en dejlig fornemmelse, samt hjælpe os circulcación forbedre.

Turen vil vi gøre med jet bruser er som følger:

  1. Op på ydersiden af ​​højre ben
  2. Ned på indersiden af ​​højre ben
  3. Op på ydersiden af ​​venstre ben
  4. Når vi når knæet havde et øjeblik højre knæ og venstre knæ tilbage for at følge op ned
  5. Hvis vi kan gøre det samme rute gennem bagsiden af ​​benene, uden at skulle ændre knæene.

Fodbad varmt vand

Fodbad med varmt vand med et gammelt middel meget let at tilberede, og de er meget nyttige for ømme eller betændte ked.

Desuden vand Vi kan tilføje natriumbicarbonat eller groft havsalt godt, hvilket også har meget afslappende effekt.

To suppe mix bagepulver eller salt i vandet scoops, som vil være så varmt som vi kan udholde, og vil sætte sine fødder i mindst en halv time. Hvis vi opdager, at vandet køler kan vi tilføje varmt vand. Disse bade kan gøre hver dag inden jeg går i seng.

Billeder høflighed af mattsabo17 og laurabillings

Like this post? Please share to your friends: