8 fødevarer, der kan hjælpe med at forhindre et slagtilfælde

den slag Det er den tredje hyppigste dødsårsag på verdensplan, bag hjertesygdomme og kræft. Selv om det er rigtigt, at vi i dag kan ikke forhindre 100% lider et slagtilfælde, mange undersøgelser viser, at befordre en sund livsstil, hvor vi inkluderer en række basale fødevarer, vil vi hjælpe forebygge slagtilfælde næsten 30%.

Indsatsen er umagen værd, og dermed ikke kun undgå at lide af disse sygdomme, men også, vil vi have en bedre livskvalitet. Så ... hvad hvis efter i dag begyndte herunder disse 10 fødevarer i vores kost? Vær opmærksom på, hvad de er!

Fødevarer, som du skal indtaste i din kost for at forbedre din hjerne sundhed


Du tror måske, at folk er mere tilbøjelige til at lide et slagtilfælde, er dem mellem 55 og 70 år. Ikke sandt. Desværre slagtilfælde eller slagtilfælde er problemer, der kan lider både yngre som den ældre del af befolkningen.

Der er nogle gange en genetisk og arvelig komponent, der ikke kan overses, men hvis du følger også en dårlig kost og leve et liv præget af stress og angst, er risikoen for et slagtilfælde stiger. Så det kan betale sig at stole på den hjælp, vi giver maden, for at mindske risikoen og nyde et godt helbred.

Bemærk som hvad Du skal kombinere fødevarer i din kost hver dag.

1. Gulerødder

Apple, ingefær og gulerodApple, ingefær og gulerod

Ifølge en 2008 undersøgelse på University of Harvard (USA) spiser omkring fem gulerødder om ugen kan reducere risikoen for slagtilfælde med 50%. Selvom vi skal være forsigtige med disse data, ikke kassere sine naturlige fordele, da det er en grøntsag rig på antioxidanter, som De forhindrer os i at danne blodpropper i arterier og fremme blodcirkulationen. Værd nyde dem, når du kan.

2. rosenkål

Rosenkål er rige på kalium og folat, der er afgørende for at undgå kolesterol, ophobning af fedt i vores arterier og at fjerne giftstoffer gennem urinen.

3. Avocado

aguacate clkaoaguacate clkao

Bare spise en halv avocado om dagen. Den er rig på disse fedtsyrer som retmæssige for vores hjerne såsom omega 3, som forhindrer celle oxidation og for tidlig ældning. Husk ... Halv avocado en dag!

4. Tomater

Tomat er en naturlig cocktail antioxidanter såsom lycopen, som det er kendt for at være meget egnet til at forhindre slagtilfælde på grund af dens evne til at reducere blodtrykket og forbedre blodcirkulationen. Alle på grund af et stof kaldet homocystein, som er forbundet med en større chance for at lide et slagtilfælde.

5. sardiner i olivenolie

sardinersardiner

Ideel, hvis du spiser en til to gange om ugen. Grunden? De er en naturlig skat sunde fedtstoffer, calcium og D-vitamin. De er naturlige beskyttere af vores hjerne, selv om der er en ting du bør vide: Hvis du åbner og gør ikke i mål, ikke nogensinde holde dem i deres oprindelige dåse. Få dem i en glasskål eller andre medier end metal.

6. Meloner og vandmeloner

Begge frugter er rige på vand, mineraler, antioxidanter og er også meget lav i natrium, perfekt til at reducere vores kolesterol og undgå problemet med åreforkalkning. Tøv ikke med at forbruge en god skål med vandmelon eller melon hver dag.

7. Grøn te

Te-grønTe-grøn

Du skal aldrig give op, at daglig kop grøn te. Det er en naturlig ressource rig på antioxidanter, polyphenolforbindelser afgørende for reducere kolesterol og bekæmpelse af kognitiv aldring. For at drage fordel mere end grøn te og dens egenskaber, husk at forbruge 20 minutter efter dine måltider.

8. Avena

Taget ved morgenmaden, vil havregryn hjælpe os med at reducere niveauet af blodsukker og holde i skak niveauet af dårlige kolesterol eller LDL. Vi kan ikke glemme, at det er meget passende at reducere stress og giver os utroligt for vores hjerne sundhed næringsstoffer, såsom zink eller jern. Hvad hvis vi startede dagen med en skål havregryn?

Vigtige overvejelser at reducere sandsynligheden for at lide et slagtilfælde

Walk-til-slappeWalk-til-slappe

Selv om det er rigtigt, at de ovennævnte fødevarer kan hjælpe med at reducere sandsynligheden for at lide et slagtilfælde mellem 30 og 50%, er det vigtigt, at du også overveje disse aspekter:

  • Kosten skal være varieret og afbalanceret. Det er slet ikke forbruge hver dag den samme, men til korrekt kombinere fødevarer. For eksempel, som vi explcia Lyn M Steffen, epidemiolog ved University of Minnesota (USA) forbrugende 3 stykker frugt om dagen, plus 3 grøntsager, undgå højere grad lider et slagtilfælde end begrænse os til at spise 5 stykker frugt, grøntsager ingenting.
  • Tror ikke, at for at undgå sådanne sygdomme skal helt begrænse fedt indtag. Overhovedet. Du bør spise "sunde fedtstoffer" såsom olivenolie eller fed fisk, store beskyttere af din hjerne sundhed.
  • Sidst men ikke mindst, Styr dine daglige stress situationer. Han fører et liv, hvor ikke glemme at bekæmpe stillesiddende livsstil og hvor intellektuel nysgerrighed og positive følelser er motorer i din dag til dag.

 Pas på dit generelle sundhed og også tage sig af din hjerne!

Like this post? Please share to your friends: