Sådan genkender forskellen mellem et hjerteanfald, hjertestop og slagtilfælde

Slagtilfælde, hjertestop, slagtilfælde, slagtilfælde, slagtilfælde ... vi hørte disse ord ofte og alligevel de fleste af os ikke har klart, hvad de betyder, og hvordan de adskiller sig.

I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvad disse sundhedsproblemer og risikofaktorer, der påvirker alle hjerte-kar-sygdomme.

infarkt


I tilfælde af myokardieinfarkt vi finde problem kranspulsåren, hvor en blodprop dannes oftest ved udstationering af en atheroma, blokerer udbuddet af blod og ilt til hjertet ville skulle gå. Denne blokering forårsager generelt uregelmæssig hjerterytme (arytmi), kan brystsmerter udstråler til izquieda legeme, åndedrætsbesvær, etc.

Denne lås bør behandles så hurtigt som muligt, fordi der i et par timer Det kan forårsage død af hjertemusklen påvirket.

Den person, der lider et hjerteanfald ikke mister bevidstheden på noget tidspunkt, og i stedet lider svære smerter.

hjertestop

hjertehjerte

I dette tilfælde, hjertet holder op med at slå pludseligt. Hvem lider hjertestop mister bevidstheden straks, hvilket fremkalder en svag og respirationsstop.

Derfor Behandlingen bør være øjeblikkelig, for hvis ikke involverer død. Det vil kræve øjeblikkelig genoplivning, indtil det er muligt at anvende en defibrillering, som sender et elektrisk stød til at genskabe normal hjerterytme.
Hvem har allerede lidt et hjertestop kan implanteres defibrillator vil sænke risikoen, hvis de lider et andet stop.

slag

Slagtilfælde, også kendt under navnene på cerebral infarkt, slagtilfælde eller slagtilfælde, det sker, når det stopper strømmen af ​​blod vil en del af hjernen. Hvis denne ulykke varer mere end et par sekunder fandt vi, at hjernen stopper modtage ilt og næringsstoffer, der forårsager død af hjerneceller og dermed permanent skade.

Der er to typer af slagtilfælde:

  • iskæmisk: Det er den mest almindelige, med en statistisk 85% af alle slagtilfælde, og indebærer uoprettelig situation, som vi diskuterede. Det er et slagtilfælde derfor forårsaget af en trombe, som forhindrer korrekt vanding af hjernen.
  • hæmorrhagiskEr mindre hyppige, og selv om dødeligheden er meget højere, derimod, overlevende fra denne type af slagtilfælde er generelt mindre alvorlige konsekvenser end dem, der har lidt iskæmisk slagtilfælde. Det er en blødning eller slagtilfælde forårsaget af en bristet blodkar.

Risikofaktorer

Der er nogle fælles risikofaktorer for disse hjerteproblemer. Vi skal vide at forhindre alle former for hjerte-kar-sygdom, især hvis du har risikofaktorer, eller hvis du har en familie historie:

  • Hypertension: det er vigtigt at regelmæssigt at overvåge blodtryk. Lægen skal afgøre, hvilken behandling i overensstemmelse med værdierne af vores tryk.
  • Overdreven indtagelse af skadelige fedtstoffer: Fedt er et vigtigt næringsstof for vores sundhed, men skal være af god kvalitet. Vi anbefaler regelmæssig indtagelse af vegetabilske fedtstoffer og af god kvalitet, såsom olivenolie, linolie, kokosolie, avocado, nødder, osv

avocado michellelynnegoodfellowavocado michellelynnegoodfellow

  • Højt kolesterol og triglycerider: analytisk holde os orienteret af disse niveauer, der kan forbedre med god ernæring og kontrollerer vores følelsesmæssige sundhed. Overskud af disse fedtstoffer er deponeret på væggene i arterier, danner plaques, som kan falde ned og danner tromber.
  • Diabetes: 20% af befolkningen, der har lidt et slagtilfælde er diabetiker.
  • Stillesiddende livsstil: i dag vi alle ved, at motion er vigtig. Vi kan gøre lidt hver dag, for eksempel, at vænne sig til at gå på trapper. eller altid gå en tur, eller laver en sport to eller tre gange om ugen.
  • rygning: Det er vigtigt at reducere denne dårlige vane, ikke kun for vores hjerte sundhed, men for at forhindre mange andre sundhedsproblemer.
  • Fedme: overvægt øger risikoen for hjerte-kar-problemer og bør derfor ikke behandle det meget ofret. Der er mange naturlige tips, der vil hjælpe os spise sundere måde og andre godt gå gradvist tabe uden ofre eller traumer.
  • Stress: Stress påvirker vores helbred og i høj grad forværrer de problemer, vi allerede har, eller at vi sandsynligvis. Det er direkte relateret til for eksempel kolesterol niveauer. Vi anbefaler derfor på udkig efter måder at undgå det i vores liv.

Billeder høflighed af michellelynnegoodfellow

Like this post? Please share to your friends: