Hvad er de og hvordan man kan forhindre hjernen aneurismer?

Aneurismer. Du har måske hørt om dem, kan du endda til dig selv eller et familiemedlem har lidt det nogensinde. Er små blodkar bliver betændt blod i hjernen udøve farligt tryk. Det er hovedsageligt et spørgsmål at overveje, som en procentdel af dens forekomst har at gøre med vores livsstil. Vil du vide mere om? Vi viser dig nedenfor.

1. Hvad er en hjerne aneurisme?

aneurismeaneurisme


Måske ordet og skræmme os. Men vi tager det roligt, det meste af tiden disse problemer er løst med en intervention. Vigtigst er det, kender emnet, identificere symptomerne og forsøge at føre et sundt liv. Men vi dykke ned i emnet: En cerebral aneurisme opstår, når et blodkar i hjernen fyldes med blod forårsager pres igen på denne særlige del af vores hoved.

Normalt plejer de vises i det nederste område af hjernen, og ja, der skal tages i betragtning. Hvis ikke advare tid kan forårsage alvorlige problemer. Risikoen er, at det er muligt for to ting til at ske: at vi producerer pres uoprettelig skade, eller ender med blødende blodkar.

2. Men hvad der forårsager en hjerne aneurisme?

Sleeping hjerneSleeping hjerne

Er der måske en lyskilde, der kan afgøre, at undgå dem? Svaret er "ja" og "nej". Det meste af tiden, kan være en medfødt patologi, det vil sige, kan vi blive født med, der allerede betændt lille blodkar i hjernen. Den anden tilbøjelige til at lide en aneurisme er afledt til gengæld fra andre sygdomme, såsom nyre problem, kredsløbsproblemer, problemer i vores vener og arterier ...

Infektioner, højtryk, efter at have lidt et slag i hovedet, har en vis form for kræft ... Dette kan også føre til disse små og farlige ansamlinger af blod i hjernen, der bryder den rette blodgennemstrømning.

3. Hvem har større risiko for en hjerne aneurisme?

hjerne-sundhjerne-sund

Den voksne befolkning, og som regel mellem 30 og 60 år. også påpege, at ifølge statistikkerne, kvinder har en øget risiko for aneurisme. Disse blodkar betragtes som alvorlig, når de har en størrelse på 15 mm vor hjerne, kan der være en risiko for at begynde at bløde, og dermed resultere i øget tryk i hjernen, hvilket ville være, når de reelle risici vises. At briste og bløde ind i hjernen, en blødende slagtilfælde, hvilket resulterer til gengæld nye aneurismer ske.

4. Hvad er symptomerne?

hovedpinehovedpine

Desværre har mange af cerebrale aneurismer ikke vise symptomer, indtil de er meget store eller eksplodere. Hvis de er små, dvs. hvis måler mindre end 10 mm, ikke har nogen ubehag. Men hvis de er større og vokser, så du begynder at føle dens virkninger.

Og hvad er de? Hvordan kan vi vide, at vi har en aneurisme, der kan være ved at briste? Vi bemærker især smerte over og bag øjnene, svaghed eller lammelse i den ene side af ansigtet, også har forstørrede pupiller. Det bør også overveje de symptomer forbundet med en aneurisme, der allerede er begyndt at bløde: Pludselig kraftig hovedpine, Vi vågnede en morgen at se dobbelt, med svimmelhed, opkastning, nakkesmerter, besvimelse ... Andre tegn er, for eksempel, har en hængende øjenlåg, være mere følsomme over for lys, der normalt ikke er i stand til at koncentrere sig, har anfald og bekendtgørelse frem for alt, har vi den værste hovedpine, du nogensinde har lidt. Symptomerne er så indlysende, at vi vil gå til vores medicinske nødsituation at sætte det i beviser.

5. Hvordan hjerne aneurismer diagnosticeret?

TACTAC
For at bekræfte at lide en aneurisme, er det nødvendigt at gøre os en TAC (CT) eller MR. Nogle gange har mange aneurismer blevet set af et uheld, når patienter gjorde tests for andre sygdomme.

6. Hvordan hjerne aneurismer behandles?

lægelæge

Vi må sige først, at hver patient er unik, og afhængig af dine personlige faktorer og størrelsen af ​​aneurismet, vil vores læger træffe et valg eller en anden. Normalt er det vælger to teknikker.

Den første er det mikrovaskulære klipning, hvor du får skåret blodtilførslen til aneurisme. Neurokirurg adgang til blodkar, der føder aneurisme i hjernen og derefter anbragt en lille metal clips og kan lide en broche på hendes hals, og så ikke dukke op igen.

Den anden teknik er ikke længere udføres i hjernen, men gennem Endovaskulære embolisering, lægen gør et kateter i arterien i lysken, hvilket frem til aneurismen ved en platintråd. Der blokerer det og løser det.

I dag er de teknikker er meget avanceret, og du skal ikke være bange. Aneurismer er normalt løst tilfredsstillende. Kun vi skal være opmærksomme på symptomerne.

Vigtigste billede høflighed af © wikiHow.com

Like this post? Please share to your friends: