Verdensdagen mod brystkræft: kvinder modige alle

Den October 19 hvert år verden bærer pink. I dag er dagen for brystkræft og selvom altid tale om modige kvinder, må vi også huske på, at omkring 1% af diagnoser er lavet hvert år omfatter mænd.

Det er ikke let at fejre denne dag uden at huske et familiemedlem, en ven ... Kort sagt, en nærtstående, der ikke kunne overvinde sygdommen. Men det er værd at føle denne dato som den faktisk hensigten.

Vi søger at øge bevidstheden, bevidstgøre verden, at selv en alvorlig sygdom, kan det overvindes. Der er millioner af kvinder, der har formået at se fremtiden med håb.

Smilende igen efter efterbehandling en hård behandling og fortælle verden, at der er muligt. Brystkræft kan overvindes.

Nu står vi over for en sygdom, hvis behandling bag en kollektiv hele storslåede integrerer som det gør disse smil muligt. De, fornyet håb.

Bestemt talte forskere, hæmatologer, sygeplejersker fantastisk hjælp, tøj hver ramt af kræft for mirakel mulig person.

vi ikke kan glemme alle de mennesker, der gør donationer hver dag er der flere midler, flere ressourcer til at yde god omsorg.

1 ud af 8 kvinder vil udvikle brystkræft

Vi ved, at skræmmer tal. Men disse referencer giver os organisationer som den spanske sammenslutning mod kræft (AECC) tvinge os til at bryde op en lidt information til at forstå nogle flere data.

  • Forekomsten af ​​brystkræft stiger med to specifikke hændelser. Den første er den øgede forventede levetid; den anden refererer til virkningen af ​​nye vestlige livsstil.
  • Et andet aspekt refererer til mangel på ressourcer i form af forebyggelse og pleje i lavindkomstlande økonomisk.

Nu, langt fra besat med disse tal, er vi nødt til at sætte vores øjne på fremtiden. Faktisk i dag, takket være tidlig påvisning og nye behandlinger, brystkræft er ikke længere placeret som en af ​​de førende dødsårsager hos kvinder. 

I øjeblikket er lungekræft er den, der er mest udbredt. En udfordring, som medicin og offentlige forvaltninger skal behandles så hurtigt som muligt.

Citroner illustrerer symptomer på brystkræftCitroner illustrerer symptomer på brystkræft

Lad os nu vigtige fakta om brystkræft. De, der skader aldrig at huske, og selv opdage.

Læs også "tatoveringer til at slette sår liv"

Betydningen af ​​"rørende" bryster

Det koster ikke noget, og alligevel, meget er opnået. Self-undersøgelse af vores bryster skal være noget normalt og dagligdags. Enhver uregelmæssigheder, buler eller farveskift udgør allerede en indikator for, at vi bør rådføre sig med vores læger.

Desuden skal vi også huske, at efter 40 år, må vi begynde at indse os mammografi.

  • Men på nuværende tidspunkt er det overvejer muligheden for at fremme disse lægeundersøgelser. Ifølge forskellige undersøgelser diagnosticering af brystkræft hos kvinder mellem 30 og 40 år er stigende. 
  • Det er uden tvivl en lavt tal sammenlignet med andre aldersgruppe. Det er imidlertid se, at de histopatologiske funktioner er forskellige, og nogle gange tumorer kan være meget aggressive.
  • Det største problem er, at unge bryster er tættere og bedre skjule en eventuel tumor. Det er ikke let at opfatte, og dermed risikoen.

På den anden side, fra foreningerne søger også at give stemme til en anden gruppe. Kvinder over 70 år.

Vi kan ikke lukke øjnene for en konkret virkelighed: fra denne alder er risikoen for at udvikle brystkræft er højere end for en 40.

Familie historie af brystkræftFamilie historie af brystkræft

mere kraftfulde og personlige kræftbehandling

Fremtidige behandlinger for kræft er et pust af håb. Forventes i de kommende år er kendetegnet ved følgende:

  • De vil være mere kraftfuld.
  • Mindre giftig.
  • De kan tilpasses til den enkelte patient.

En stor del af disse nye tilgange er baseret på immunterapi. Det søger at være selve cellerne i vores krop, der i sig selv er i stand til at angribe og forsvare sig mod kræft.

  • På nuværende tidspunkt er de allerede ser gode fremskridt i humane kliniske forsøg.

Forskningscentre som "City of Hope" udvikle nye lægemidler med til at reagere mere effektivt på konventionelle behandlinger såsom kemoterapi eller strålebehandling respons.

Mest sandsynligt er, at snart immunterapi kombineret med regelmæssige behandlinger. Gradvist, og afhængigt af de fremskridt, observerede, denne nye teknik vil blive anvendt, med bivirkningerne er minimale.

Vi kan også anbefale dig at læse "kryoablation, en ny teknik til brysttumorer"

blomstblomst

Afslutningsvis er vi overbeviste om, at vi med tiden vil have ikke kun for en kur mod kræft, men mange. Indtil videre fortsætter vi med at støtte, hjælpe og give opmuntring til alle de modige mennesker, der hver dag, bekæmpe sygdommen.
Like this post? Please share to your friends: