Der er ingen person, der ikke ønsker at være lykkelig. Fra begyndelsen af ​​menneskeheden frem til i dag, hundredvis af filosoffer, tænkere, fagfolk og almindelige mennesker har stillet det samme spørgsmål: Hvordan kan vi være glade? Det var ikke nødvendigvis fordi dengang de var utilfredse, men fordi han satte spørgsmålstegn ved: hvordan man være lykkeligere?

Hvem har nogensinde du blevet bedt om dette, og er på rette spor, siden det første skridt til at være lykkelig, du ønsker at være, og tænke over, hvad vi gør, og vi gør ikke i livet. Derfor er der ingen nøgle til lykke eller nøjagtige formel, der garanterer resultater. Lykke er noget dybere og mere personligt.

Hvad vil det sige at være lykkelig?


Viktor Frankl var en østrigsk neurolog og psykiater, der grundlagde den tredje wiener skole for psykoterapi, der er baseret på teorien om logoterapi. Han levede fra 1942 til 1945 i flere nazistiske koncentrationslejre, herunder Auschwitz og Dachau. Kulminerede i hans arbejde "Menneskets søgen efter mening" redder nogle tanker om, hvordan livet var i de ekstreme forhold i elendighed og slaveri.

Med ordene fra Frankl: "Lykken er som en sommerfugl. Jo mere du jage, jo flere flygter. Men hvis du tænder din opmærksomhed på andre ting, hun kommer og sidder blødt på din skulder. Lykke er ikke en kro undervejs, men en måde at gå gennem livet.»

origin_4244325898origin_4244325898

Lykke er i sig selv en holdning til livet. Det er noget, der praktiseres hver dag, uanset vores forhold. Som samme Frankl siger, "Alt kan tages væk en mand, men den sidste af de menneskelige friheder: vælge din holdning i et givent sæt af omstændigheder, at vælge deres egen vej serie. Kan vi ikke ændre situationen? Hvis du ikke er i dine hænder til at ændre en situation, der forårsager smerte, kan du altid vælge den holdning, som du afrontes at lidelse. "

Erfaringerne fra Frankl og hans ledsagere i Holocaust var den ultimative test for teorien om logoterapi. Således er det fastslået, at vil fornemme den primære motivation er et menneske.
Frankl giver os et bredt perspektiv på, hvad det vil sige at være lykkelig. Lykken er fremmed for vores egne fysiske forhold og situationer, som folk står over for hver dag er ikke nødvendigvis hindringer for være glade eller tilfredsstillelse i livet. Som en af ​​de mest symbolske sætninger Frankl siger: "Den, der har en grund til at leve, til sidst finde hvordan."

Endelig alle har evnen til at være glad på ethvert tidspunkt af livet. For at gøre dette, må vi reflektere over nogle punkter af det og starte nogle små ændringer.

medium_6752117657medium_6752117657

Seks ting du kan begynde at gøre i dag for at være lykkeligere

Selv om det er allerede klart, at det at være lykkelig er noget personligt, og at alle mennesker har evnen til at være, hvor gøre?, Kan du starte, hvor du nødt til at gå?, Med hvem til at tale? Du er nødt til at starte indefra og ud, personligt vurdere, hvordan man kan være. Senere vores forhold til andre er nødvendig, og endelig miljøet.

Du er nødt til at vælge at være glad

Først skal du ønsker at være lykkelig. "De fleste mennesker er lige så lykkelige, som de beslutter at være" Abraham Lincoln sagde engang. Dog kan mange gange være underlagt forskellige omstændigheder i livet, som forhindrer personen er glad. Men hvis den person beslutter at tage en positiv holdning, ingen måde den situation, du fra at opnå lykke. Også, det er ikke til at undgå lidelse, men byde ham velkommen til at gøre dig til en bedre person og finde vej.

Det er muligt, at folk er mere bekymrede over, hvordan man opnår lykke i det faktum begynde at være lykkelig. En undersøgelse offentliggjort af Institut for Psykologi på Yale University med titlen "En Dark Side of Happiness? Hvordan, hvornår og hvorfor Lykke er ikke altid godt "(A mørke side af lykke? Hvordan, hvornår og hvorfor lykken er ikke altid godt) taler om, hvordan det hele tiden søger lykken kan forårsage nød. Dette er fordi folk er overvældet med alt, hvad de tror, ​​det kræver at være lykkelig. Også, de ikke ved, hvordan man skal håndtere den frustration for ikke at opnå lykke i tiden og de midler, de anses.

Så før ser afanadamente lykke, må vi spørge: virkelig den holdning, at jeg er nødt til at arbejde, mine relationer og mit liv i almindelighed lad mig være lykkelig?

Hvorfor gør jeg, hvad jeg gør?

Livet kan være rutine til det punkt, hvor følelsen af, hvorfor tingene bliver gjort i første omgang er tabt. Lykke er ofte baseret på håb om at få en bedre position i virksomheden, øge indtægterne eller snart vil det lykkes os, hvad vi ønsker.

Men lykke ikke kommer fra succes, men tværtimod. Albert Schweitzer, Nobels fredspris i 1952, sagde: "Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er nøglen til succes. Hvis du elsker, hvad du laver, så vil du lykkes». således hvad der virkelig betyder noget, er, at hver person, der udfører eller arbejder på det, der virkelig brænder for og gøre ham glad. Sideløbende med dette, er der en undersøgelse fra University of California at hævde, at glade mennesker er mere optimistiske, energisk og har mere tillid til sig selv. Dette øger dine chancer for at realisere en virksomhed med succes mødes mål, oprette eller udvikle nye projekter mv

Sætter pris på detaljerne

John Lennon sagde: "Solopgangen er et smukt syn, og alligevel det meste af publikum er stadig sover". Denne sætning tjener til at introducere emnet for at lære at sætte pris på de smukke og enkle ting omkring os. Ofte er disse detaljer er ignoreret, fordi de betragtes som ubetydelige, eller fordi man allerede har været brugt til dem. Men sætter pris kan hjælpe os være gladere og at værdsætte alt, hvad vi har.

I øjeblikket er de fleste mennesker forsømmer disse små aspekter af livet. Det blev dog konstateret, at de, der begynder at drage omsorg for og vurdere straks skille sig ud på arbejdspladsen og i interpersonelle relationer. For eksempel ringe til en kunde og spørge, hvordan du følte med dit produkt eller til en ven for at sige hej, gøre en forskel i, hvordan vi føler og opfatter os. Sideløbende med dette, er du nødt til at gøre arbejdet bedre for én til at føle sig mere tilfredse med det, og derfor gladere.

Cuídate

Vi ikke taler om at blive indbildsk, men ikke forsømme din fysiske udseende eller dit helbred. Det er vist, at mennesker, der tilbringer et par minutter om dagen om morgenen for sig selv har en bedre holdning hele dagen. Desuden iført behageligt tøj gøre folk mere produktive og grine på arbejdet. Det centrale punkt er ikke at glemme, at udseende er ikke alt, men du har brug for at føle sig godt og komfortable med dit udseende.

Dog kan motion også være meget positiv. En undersøgelse foretaget af Arizona State University viser, at motion er mere effektiv til behandling af angst, der afslapning, meditation og terapeutiske musik. En anden undersøgelse viste, at regelmæssig motion, plus alle fordelene ved sundhed, får folk til at få en bedre forståelse af din krop, jo mere sikker, og derfor føler sig mere tilfredse og lykkelige i deres liv. Desuden har øvelse rutiner vist sig at være meget effektiv til behandling af depressive lidelser.

Jeg kender og omgive dig med gode mennesker

medium_5543665398medium_5543665398
Der er en undersøgelse fra BMJ Group konkluderer, at lykke af de mennesker, afhænger i høj grad af lykke af de mennesker, med hvem du tilslutter, og kan således være inkluderende, et kollektivt fænomen. Bogstaveligt sprede glæde, så vi må forsøge at sikre, at folk, der er tæt er tilfredse med deres liv, grine, sætter pris på detaljerne og selvfølgelig vælge at være lykkelig.

Ulykkelighed spreder også, så kan nogle gange vise sig uudholdeligt at lytte til dem, der klager hvert øjeblik og er ude af stand til at bevæge sig. Derfor er det nødvendigt at tænke på de mennesker omkring dig. Hvis det er muligt, forsøge at hjælpe dem, og bør analysere, der er virkelig værd pasning og eftersyn et forhold.

Endelig hjælper andre

Det kan være en kliché, men understøttes af en undersøgelse fra Wharton Business School, University of Pennsylvania, der har vist, at bogstaveligt talt "Giv et par timer af vores dag til andre genererer følelsen i slutningen af ​​dagen var vejret meget mere rigelig, endnu mere end hvis vi gjorde noget for os under vores fritid". På denne måde, folk føler sig mere tilfredse og meget gladere.

Næste gang du har mulighed for at hjælpe nogen, så prøv. Selv hvis du tager et par timer, til sidst forlader følelse det er positivt. Derudover kan du faktisk opnå en stor positiv forskel for andre og i øvrigt en god gerning er aldrig over.

Konklusionen er, er der kun at sige, at i sidste ende lykke afhænger af alle, for selv om de handlinger, situationer og omstændighederne ændrer sig, kan du finde lykken selv. Sideløbende med dette, er du nødt til at tage vare på os selv. Endelig er det videnskabeligt bevist, at tilbringe tid sammen med andre kan vi udvide det til os, og vi føler godt. Glem ikke nogen af ​​disse spørgsmål, og begynde at være glad.