Stress er en betingelse, at mange mennesker lider i dag. Hver gang tog vi en mere travlt tempo i livet, og dette fører ofte til estresarnos. Men der er løsninger for det, her er syv tips til at reducere stress.

1. Dyb vejrtrækning mod overfladisk vejrtrækning

Dyb vejrtrækning kan hjælpe med at reducere stress og give ilt til din hjerne til at hjælpe dig med at fokusere. De fleste mennesker ved ikke, hvor dyb vejrtrækning, så du ender vejrtrækning overfladisk som kan forårsage hyperventilation.


Placer din hånd på maven og lægge din mave normalt. Så trække vejret dybt og se din mave og brystet stiger. Når du gør det, så tænk på nogle aspekter af vejrtrækning, såsom udvidelsen af ​​lungerne med luft eller luft selv, der passerer gennem næseborene. Hold i tre sekunder og derefter ud gennem munden. Hvis du gør fem runder af dyb vejrtrækning tre gange om dagen reducerer i høj grad dit stress-niveau.

Mange mennesker tager fordelene ved dyb vejrtrækning for givet. Det er en integreret del af stress reduktion, som ikke kan ignoreres. Og vigtigst af alt, du giver sindet noget at fokusere på, noget andet end dagens spændinger. Dyb vejrtrækning er den ultimative distraktion.

afslapning muskel

Processen langsomt spænde og derefter afslappende muskelgrupper efter eget valg er meget vigtigt også. To mål er nået: naturligt slappe muskler da du sandsynligvis meget spændt stress og også du får distraheret sind, hjælpe med at fokusere på noget andet.

Strække muskelgrupper, ténsalos i fem til 10 sekunder og derefter slippe trykket, afslappende dem. Du kan gøre dette for de samme flere muskelgrupper. Op til dig, som du vælger. For eksempel begynder med fødder og ankler, så strækkes og anstrengte håndled, arme og skuldre. Endelig hals og ansigt.

I den del af formiddagen eller eftermiddagen, fladt på ryggen krydse dit højre ben over din krop og slå dine hofter til knæ rører gulvet. Gør det samme med det andet ben. Du kan også trække knæene mod brystet, etc.

Slut med jorden

lykkelykke

Sidder og rambled gennem din stress med det håb, at det vil forsvinde af sig selv, gøre tingene værre. Tricket er i jorden, forestille dig selv i en konkret aktivitet, der vil tage dig tilbage til virkeligheden. Dette vil minde dig du er fint, du aflede dine tanker udførelse af en bestemt opgave omkring huset som rengøring, vask, organisere et skab mv Du kan også læse, lave en kryds og tværs eller ringe til en ven. Eller forsøge at presse en stress bold eller ethvert objekt i hånden, du kan fokusere osv Du føler ikke alene hjemme og se TV.

Udskiftning Thought

Udskiftning teknikker har eksisteret i årevis, og faktisk arbejde, hvis du ved hvordan man bruger dem. Når du oplever en negativ tanke, der er årsag stress, siger "stop" til dig selv. Og derefter skrive det dyrker en alternativ tanke. Alternative tanker er enkle, mere rationelle tanker, der giver os fred. De hjælper dig se det større billede.

For eksempel sJeg tror du vil blive fyret fra dit job, fordi du var for sent for nylig et meget vigtigt møde, Stop den tanke straks og erstatte det med et mere rationel tænkning"Jeg er kun et menneske og kan ikke altid forudsige trafikken. Min selvværd er ikke afhængig af at være en perfekt medarbejder. "

guidede billedsprog

Luk øjnene og prøv at tænke på et sikkert sted, der repræsenterer fred og ro. Det kunne være dit hjem, en strand, en skov eller er i tilstedeværelse af en elsket eller din foretrukne kæledyr. Så forestille sig at gå erfaring og omfavne med åbne arme. Hvad er de lyde, lugte og særlige synspunkter, du ser? Det er konkret og fortsætter dykke ned i detaljerne i billederne, indtil du føler dit stress-niveau lavt. Prøv dette to gange om dagen.

OK angst

Accept af dine symptomer på stress er det første skridt i retning af at reducere sin magt over dig. Du accepterer, at du er bange, og undersøger de negative tanker du har. Er det en fare eller gene? Det meste af tiden, stress er den foregribende type, hvilket er, når vi i panik om ting i fremtiden, som ikke sket endnu eller om ting, der aldrig ske. Må ikke antage, at bare fordi du er stresset / a, skal der være fare lurer et eller andet sted. Stress forvrænger vores tanker og gør os tænke på den måde.

udøver

Riding en cykelRiding en cykel

Vi ved alle, at motion frigiver endorfiner, som er ansvarlige for at øge kapaciteten af ​​sindet til at løfte stemningen og føle sig godt. Motion ikke kun betyder tung cardio aktiviteter eller gå til gymnastik i tre timer hver dag. Det betyder blot, at være som muligt mere aktiv, såsom at gå i 15 til 30 minutter en eller to gange om dagen.

også kan betyde cardio, såsom cykling, men en kort gåtur hurtigt, spille tennis eller golf. Det betyder også at tage en yoga klasse eller pilates. Jo mere du slår du får det bedre. Hvis du er en sofa kartoffel, er dine chancer for at hæve dit humør og reducere stress er næsten lig nul.