Konsekvenserne af overthinking

Der er mange mennesker, der tror meget lidt og andre, der tænker for meget. Ingen ende er positiv, så tror også kan have alvorlige konsekvenser.

Lee: Muligheden for at tænke positivt. positiv tænkning


Er du en af ​​dem, der altid giver dig tilbage alt, hvad der sker med ham? Har du nogensinde du kunne ikke sove, fordi du ikke kunne stoppe med at tænke?

Tænker for meget kan blive din værste fjende, Det er derfor vigtigt, at der fra i dag, vi kender denne frygtelige vane i dybden.

Tænker for meget forhindrer dig i at opleve

Folk, der tror også bruge en masse mere tid i dit sind, at levende virkelighed. Inerti, og bruge meget mere tid på at tænke over, fordi det er noget, vi ikke kan undgå.

kvinde-fangetkvinde-fanget

Men der er mange mennesker, der De tager tilflugt i deres tanker og leve virkelige eventyr i hans sind. Hvad sker der i det virkelige liv? Hvorfor ikke tage, hvad der er i hans sind til at praktisere?

I virkeligheden fører de kedelige liv og manglende erfaring, fordi de vover at bringe deres tanker til virkelighed. De kan frygte. Men, hvad?

Det handler om at tænke for meget årsager, også, at du undgår hele tiden tænke på her og nu. Sikker på at du tage fat minder fra fortiden og drømmen om en lysere fremtid. Du ved, det giver ingen mening?

Oplev: Person, løs og lukker sidste

Ud over alt dette, tænke så meget ikke tillader dig at leve, men det er bare, at en passiv handling. Det vigtige er at vide runde ud, hvad dit sind til det virkelige liv, gøre det til en virkelig oplevelse.

Tænker og bekymringer

Folk, der tror også har en anden store problemer plager folk i dag: bekymringer.

Så når du tror det er fordi du holder af, enten ved din fortid, din fremtid, for nogle situation eller af folk, der er omkring dig. Alt dette dig ind i en malstrøm, hvorfra det vil være vanskeligt at undslippe.

Nogle gange er vi ikke klar over, men vi bekymre sig om ting, som vi ikke bør give dem meget opmærksomhed. Måske er din usikkerhed er den, der forårsager alt dette.

man-in-kaosman-in-kaos

Gå ikke glip af: Tage beslutninger med tillid

Har du nogensinde en omstændighed genoplivet igen og igen? En sætning, som du siger til en ven eller situation, hvor en person er gået gal. Scenario gentaget igen, at nogle gange tænker andre udgange, som kunne have haft.

Men det er nytteløst at genoplive fortiden, fordi vi ikke kan ændre det. Derfor bekymre sig om, hvad vi har gjort, er ubrugelig. Det er smart at se til den nuværende og komme videre.

Tricks til at holde op med at tænke for

Hvis du altid analyserer alle dine liv, alle dine interaktioner eller alle de skridt du tager, er det tid til at stoppe med at gøre det.

For at gøre dette, har vi nogle tricks, der kan tjene til de tidspunkter, hvor du ser umuligt at dæmme op for dine tanker:

  • Tip en ven: På denne måde undgår du dit sind vandre meningsløs. Comentale dine bekymringer for at få dig ud af tvivl og undgå at tænke for meget i en situation, der sandsynligvis ikke fortjener meget fremtrædende.
  • Skriv hvad du mener: Skriv en dagbog kan være meget gavnligt at afreagere og udtrykke, hvad vi føler. Du vil være i stand slippe af med alle de tanker, der er overvældende og du kan endda se dem fra et bestemt perspektiv.
  • Distrahere dig selv: Hvad enten med noget du gerne gøre eller aktivitet, der interesserer dig. Det vil hjælpe distrahere ikke være fokuseret på alt, hvad der bare spinning i dit sind. Nogle gange, Vi tænker for meget, fordi vi har for meget fritid.
  • Vær opmærksom på og sige til dig selv "Nok!": Hvis du er klar over, at du ikke kan holde op med at tænke på, hvad der generer dig, siger "Nok!". Denne måde, vil du tvinge til focalizarte noget andet, for at stoppe løkken, hvor du har oversvømmet.

Sig, når du har brug for.

Kvinde-med-hånd-on-the-øjneKvinde-med-hånd-on-the-øjne

Før du forlader opdage: Effekten af ​​negative følelser og tanker i vores krop

Har du nogensinde tror, ​​du har opdaget også? Nogle gange giver vi meget mere vægt på de ting, de rent faktisk har.

Det faktum, at en ven ikke tale meget som andre gange, du tror, ​​du ser dårligt, De kan være bare din fantasi. Pas på ikke at tænke for meget over hvad der ikke er værd at din bekymring.

Nogle gange er det bare i dit sind.

Like this post? Please share to your friends: