Hvordan kan jeg forhindre et slagtilfælde?

Vi kan lyde alarmerende, men medicinske data ikke skjule den alvorlige indvirkning, slagtilfælde har på verdens befolkning. Det rangerer som en af ​​de førende dødsårsager hos kvinder, også handicap, hvorfor det er vigtigt at forebygge, fordi 80% af disse tilfælde kan advare tid. Værd at vide så mærke til symptomerne, og endnu mere i vores hånd er være proaktiv og forhindre dette i at ske. Lad os se hvordan.

Hvad er et slagtilfælde?

Et slagtilfælde er den pludselige afbrydelse af blodforsyningen til en bestemt del af vores hjerne, som fører til den uundgåelige død af neuroner. Denne blokering kan skyldes flere årsager, herunder en alvorlig blokering af et fartøj eller arterie eller endog hjerneblødning. Det er rigtigt, at nogle mennesker kan have en genetisk disposition, men det er ikke afgørende, for som vi tidligere nævnt, kan slagtilfælde forebygges og kontrolleres.

Hvordan ved jeg, om jeg har et slagtilfælde?


Det er meget vigtigt, at vi kender alle symptomerne, og selv om vi sætter pris på kun et øjeblik, vi ikke kan nedtone, det kan være en lille forbigående anfald senere vil gøre en mere alvorlig. Vær opmærksom derefter:

  • følelse prikkende på den ene side af ansigtet.
  • Tab af styrke på den ene side af ansigtet, på det ene ben, eller den ene side af kroppen.
  • pludselig ændring af tale -meget destacable- et øjeblik personen kan ikke forstås.
  • Hovedpine af pludselig opstået uden at vi ved hvorfor. Intensiteten er alt andet end almindelig.
  • følelse vertigo, ubalance, verdens pludselig vender rundt og gør os miste balancen og endda falde.
  • pludseligt synstab eller følsomhed. Det kan være meget mild, for blot et øjeblik, måske forbigående. Men vi må ikke overse. Det er et andet karakteristisk symptom på et slagtilfælde.

TIPS at forhindre streg A

Styr dit blodtryk

Tips til at reducere hypertensionTips til at reducere hypertension
Hypertension er en væsentlig og ekstrem risiko nøglen til at nå et slagtilfælde. Vores hjerte skal arbejde hårdere for at pumpe blod, så meget, at nogle gange ikke ankommer med det samme flydeevne, der skulle op vores hjerne. Derfor er det vigtigt at kontrollere vores daglige stress. Det koster ikke noget.

Kend dit kolesteroltal

Kolesterol er et af de grundlæggende søjler, der forårsager et slagtilfælde. Arteriosklerotisk plaque være installeret i vores arterier, hærdning dem, forhindrer blodet løber normalt igen, forhindrer hjernen er vandes som det skal. En simpel analytisk kan få os ud af tvivl om, hvorvidt vi skal behandle vores kolesterol.

Der må ikke ryges

Plan om at stoppe med at rygePlan om at stoppe med at ryge
Snus stiger til en meget høj risiko for at få et slagtilfælde. Og er den grundlæggende årsag til, at meget unge mennesker har lidt. Vores helbred er i fare, ikke værd at forblive afhængig af nikotin eller cigaret, der hver dag æder vores sundhed.

Styr din vægt

Fedme er tæt forbundet med kendte kolesterol, højt blodtryk ... osv Fysisk inaktivitet og hjertesygdom er spider webs i at ende lidelse blive fanget før eller senere denne frygtede slagtilfælde. 5 kg kun at sænke dit helbred, du vil bemærke helt.

 Styr din sukker

at-er-det-diabetesat-er-det-diabetes
Diabetes betyder, at vores bugspytkirtlen ophører med at producere insulin og derfor ender påvirker blodkarrene i hele kroppen. Det er en meget afgørende faktor, der fører os tilbage til risikoen for slagtilfælde. Så du behøver ikke kun styre vores blodsukkeret.

 Prøv at reducere stress

Suffer kronisk stress indebærer skære år gå til vores eksistens. Dag efter dag disse toppe temperamentsfuld låse os i alvorlig hypertensiv krise på noget tidspunkt kan kulminere i et slagtilfælde. Sikkert i din omgangskreds kender nogen, der har lidt, mennesker, der er i stand til korrekt kanalisere dit stressniveau eller angst og ender lider et slagtilfælde. Holde det i tankerne, at du kan holde dit helbred i optimal stand.

 Prøv at opretholde en positiv og afslappet syn på livet

Ramme i sindetRamme i sindet
Forsøger at dyrke positive følelser, administrere din eksistens tilstrækkeligt at sætte, hvad der er vigtigt: dit helbred, at din familie, øjeblikke af ro og afslapning til at nyde livet og bare se fordrive tiden. Lad ikke tid tage dig til dig. En rolig stemning hjælper os med at regulere vores blodtryk og balance vores hjerte-kar-system.

 Tænd din kognitive gnist

At lære et sprog, læsning, journalisering, behøver puslespil, krydsord, sudoku ... alle er oplevelser, der hjælper med at holde vores hjerner aktiv og adræt, for at minimere virkningerne af et slagtilfælde. Vores neuroner etablere nye forbindelser og blive stærkere og vil hjælpe virkningerne af et slagtilfælde er ikke så alvorlig. Jo flere forbindelser i vores hjerner færre tab.

Du er afhængig af din egen sundhed, andre ikke overholder disse enkle retningslinjer for på én gang, undgå noget mere alvorligt. Fordi huske, kan i 80% af tilfældene blive advaret i tide.

Like this post? Please share to your friends: