Nogen gode fedtstoffer?

Mange mennesker tror, ​​at dette er umuligt. Når vi taler om fedt, vi tror altid de har en negativ effekt på vores krop. Men det er en stor fejl. Eliminer fedt helt fra vores kost er aldrig en god idé.

Fedtstoffer er en af ​​de grundlæggende næringsstoffer fra mad. Nogle fødevarer indeholder sunde fedtstoffer, mens andre er skadelige for vores sundhed fedtstoffer. Vores krop kræver hver dag de næringsstoffer, der er nødvendige for at fungere på sit højeste, herunder (god selvfølgelig) fedt findes. For at bevare et godt helbred skal spise de rigtige fedtstoffer dagligt.

Inden fedtstoffer er mættede, monoumættede og polyumættede. Det har vist sig, at indtag mono- og flerumættede fedtstoffer hjælper med at reducere kolesterol i blodet.

Virkeligheden er, at fedt er afgørende for et velfungerende vores krop og er på samme niveau som kulhydrater og proteiner. Ulempen er, at den stil aktuelle effekt stort set dækker behovet for sunde fedtstoffer, og på den anden side, er som regel rigeligt skadeligt. Det vigtige er så, at vide, hvad gunstig for vores sundhed og være opmærksom på, hvilken slags fedt er fedt indtages dagligt.

 Hvad er fedt?

-De stimulerer kroppen til korrekt proces vitaminer (A, D, E, K).

-De giver essentielle fedtsyrer, der hjælper vækst, især hos børn.

-Del af membranen sammensætning af hormoner og nervevæv.

-De er grundlæggende "brændstof" for vores krop.

Hvad er de gode fedtstoffer?

De findes rå eller forvandlet. Så vores krop kan behandle og få de næringsstoffer, du har brug for. De er det, vi kalder umættede fedtstoffer.

Ideer til at beslutte, hvilke fedtstoffer spise ordentligt

Gode ​​kriterier for fedtindtag valg er:

  • Styre indtaget af mættet fedt så vidt muligt. Det er dem fra animalske kilder som mejeriprodukter og fedt kød.
  • Vælg flerumættede fedtstoffer og forsøge at spise fødevarer rige på fedtsyrer. Omega-3 findes i fiskeolier (blå og koldt vand), såvel som i fuldkorn, frugt og grøntsager. Omega-6 fedtsyrer er til stede i sesamfrø, solsikke og vegetabilske olier. Endvidere hvedekim, avocado i (avocado) og nogle nødder.
  • Prøv at minimere forbruget af forarbejdede fødevarer og hurtig.

 

Nogle fødevarer, der indeholder disse gode fedtstoffer

Nogle af de fødevarer, der kan opnå disse meget godt for vores sundhed fedtsyrer er de fleste olier som linolie, olivenolie, majsolie, solsikkeolie, sesamolie, etc.

De kan også findes i de fleste nødder såsom cashewnødder, valnødder, macadamia nødder, solsikkefrø, græskarkerner osv Andre fødevarer med gode fedtstoffer er avocado, fisk og skaldyr.

En sidste ting at huske på er, at når kogt de fleste af disse fødevarer er ødelagt eller i høj grad reducere mængden og effektiviteten af ​​disse fedtstoffer. Så når det er muligt, er det interessant at spise disse fødevarer rå.

 Foto venligst udlånt af Barbara K.

Like this post? Please share to your friends: