Hvad vi korn giver vores krop?

Vi har altid hørt, at korn er en meget vigtig føde for vores krop, men hvad er det egentlig giver os denne mad, og hvorfor er det så vigtigt?

Korn, hvad er de og hvordan kan vi finde balancen i vores kost?

Korn er vant til at spise på morgenmad, de er rige på mange næringsstoffer vores krop har brug for, så du kan udvikle funktioner. Der er en masse af korn, og vi ved, hvordan man vælger, hvad der er det bedste, vi går alligevel. For eksempel er det meget vigtigt for børn, der har korn specielt lavet til dem.

disse De er rige på kulhydrater, mineraler og vitaminer. Kulhydrater er afgørende i kosten af ​​børn, da de giver den nødvendige energi til at holde hele dagen. Mineraler, såsom jern, zink og selen, blandt mange andre, hjælpe den kognitive udvikling af børn, hjælpe dem klarer sig bedre i skolen. Endelig vitaminer, hjælpe dem ikke bliver syge meget, at have energi, til at udvikle bedre og vokse op sunde.

Men hvis dit barn har fødevareallergi, må vi være forsigtige med korn, vi giver for det meste kommercielle kan indeholde spor af produkter, der ikke vil gå godt, og din krop vil være at skabe den modsatte effekt

På den anden side, behovene i en voksen organisme er andre og meget anderledes, Selvom korn bør følge i vores mad, hvis vi har energi og beskytte vores sundhed. Korn for voksne indeholder mindre kulhydrat og langt færre proteiner og sukkere. Derudover kan vi finde fuldkorn til at give os med mindre fedt, men essentielle næringsstoffer til vores krop. På den anden side, er der visse typer af voksne korn med højt fiberindhold, som vil hjælpe os med at bevare en bedre balance.

at-vi-bringe-the-kornat-vi-bringe-the-korn

Er mobning korn?

Selv om det aldrig har fundet beviser for, at korn kan have en negativ indvirkning på en god kost, hvis vi tager hensyn til behovene hos en voksen er ikke de samme som dem, der af et barn. Derfor skal vi forhindre, at børn fra voksne forbruge produkter, hvis vi ønsker at sikre dem god mad.

Ligesom alt, korn er gode i en afbalanceret kost, hvor der er tilstrækkelige mængder af kød, fisk, brød, grøntsager, æg, etc. Men korn er meget nyttigt at fodre børn, der har problemer med mad, fordi selv hvis du spiser lidt, hvis vi giver en eller to skåle af korn om dagen kan fjerne denne mangel på næringsstoffer og sikre god ernæring.

Billede venligst udlånt af Andreas Metz

Like this post? Please share to your friends: