Selv hvis du er den mest positive person i universet Det kan til tider være svært at finde motivationen dig. Nogle gange kan du falde ind i en skure, så selv du tror, ​​at positive ændringer er for meget at forlange.

Fortvivl ikke, er der håb. Der er nogle bevist af videnskab trin, der kan hjælpe dig overvinde modløshed og gøre positive fremskridt i dit liv.


Motivation er en proces, der tager tid, gentagelse og disciplin.

Den gode nyhed er, at alle kan overvinde en manglende motivation og nå deres mål. Selv de mest succesfulde mennesker i verden har haft følelsen af ​​at være apatisk eller overvældet og er genoprettet.

Hvorfor er det vigtigt at huske, at det aldrig er for sent at finde motivationen.

Hvis du overveje disse 5 enkle trin kan hjælpe dig med at træffe positive ændringer, du har brug for i dit liv til at overvinde forhindringer og nå dine mål.

1. Har en klar målsætning

Problemer koncentrereProblemer koncentrere

Du kan føle dig deprimeret hver gang er fordi du føler dig overvældet, fordi du ønsker at slå større brød op, end du kan. Du ønsker måske at gøre for meget, uanset dit fokus og viljestyrke.

Det er vigtigt, at du fokuserer på et enkelt mål hver gang. Så Du kan lægge alle dine kræfter og engagement i dette og gøre dit liv ændre sig drastisk.

Ønsker du at tabe? Vil du læse mere? Vil du gerne vågne op tidligt? Bestemmer et mål, skrive det ned og være så klar som muligt. For eksempel: Jeg vil tabe 5 kilo for perioden 1. januar, 2017.

Se også: Vi blev alle født med vinger, men nogle gange livet begynder os

2. Find motivationen

Det handler om at finde det brændstof, der vil finde motivationen bag sig, dit "hvorfor". Mennesker er programmeret til at undgå smerter og søge det, der giver os glæde.

Oplev kortvarige smerter kan være en god strategi, når de forsøger at få ændringer i det lange løb, øge din livskvalitet.

For at overvinde smerten må der ikke andet valg end at ændre. Muligvis er det, hvad dit sind har brug for at opnå forbedringer.

Find ud af, hvad de punkter smerte og nydelse, som du og forbinder med dit mål er skrevet.

3. Opret en rutine for succes

succes er ikke kun materialetsucces er ikke kun materialet

Når du har indstillet dit mål er vigtigt, at du indser, at der er kræfter, som intet har at gøre med at finde motivationen, mens du arbejder for det.

Når du bryder dine daglige vaner og du medtager handlinger bedst, du er i stand til cyklus sikkerhedskopiere dine aktier på dine vegne I stedet for opholder sig fast i dine dårlige vaner.

Du ikke nødvendigvis at foretage store ændringer for at opnå forbedringer. Start langsomt og være meget lettere at gradvist at øge andelen over tid.

Dette kan være så simpelt som at begynde at udøve 2 minutter om dagen, på et bestemt tidspunkt, og gå stigende som du føler er nødvendigt.

Programmere din hjerne til at bryde dine vaner og skabe en rutine, hvor du får belønninger. Mobiltelefon påmindelser kan være nyttig.

4. Opret ansvar for dig

Mennesker er programmeret til at søge efter sammenhæng mellem, hvad de er, og hvordan de påvirkede hans offentlige image.

Det er ikke så svært, fordi du kan bruge dette udløse din hjerne for at finde motivationen til at nå dine mål.

Fordelene ved at køreFordelene ved at køre

Når for eksempel du løbe en maraton, kan du udfordre dine venner de forsøger eller satse i din favør nogle penge. Dette vil motivere dig til at gøre alt og er ikke i din magt for at opnå opfylde, hvad du lovede.

Ikke nødvendigvis om dig blive en professionel atlet eller er nødt til at komme først. Ikke alene er du nødt til at gøre det for andre.

Husk, at målet er personlig og nå dit mål bør være primært for at føle sig stolt af dig selv.

At tale med folk om dit mål, skriver dine sociale netværk dine fremskridt og selv ser online grupper uden for internettet, og som har dine samme mål. På denne måde vil du have mennesker, der støtter dig og konstant motivere.

Vi anbefaler, at du læser: Fordelene ved at køre to gange om ugen

5. Husk hvorfor du startede det hele

Det er meget nemt at miste momentum, havde i første omgang, at finde motivation og når du sætter dit mål. derfor Du er nødt til konstant at minde dig selv, hvorfor det hele startede.

Brug sætninger som påmindelse om, at også motivere dig, ligesom herre sana in corpore sano ( "sund sjæl i et sundt legeme").

Det fungerer også gentage mantraer. Sæt dem på steder, hvor du kan se dem sent om aftenen og tidligt om morgenen.

Du kan gå et skridt videre og optage dig selv en video af motivation for din "fremtid", og huske, hvad din motivation til at ændre, og hvorfor du holde ud, når alt ser er så svært.

Den eneste måde du kan være klar over, hvad du har brug for at ændre og forbedre, er, når du taler til dig selv.

Føler du dig overvældet? Er du utilfreds med det liv, du har? Tag ansvar for dit liv og begynde at arbejde på det. Sæt disse ideer i praksis og bevæger sig mod det liv du ønsker.