De grønne bønner kan findes i forskellige varianter, med en meget bud tekstur; De tilhører samme familie som bønner, intet men De er grønne og umodne bønner bønner, forbruges bud

Næringsstoffer af grønne bønner

Grønne bønner har en inceible antioxidant kapacitet, ikke kun for sin C-vitamin og phenolsyrer, men også ved deres indhold af flavonoider og carotenoider


Som for vitaminer, indeholder vitamin A, C, K og B-gruppe, såsom B1, B2, B3, B6, B9 og cholin og mineraler, såsom mangan, molybdæn, magnesium, jern, kalium, kobber, calcium og phosphor; foruden at bidrage til tryptophan kost, fedtsyrer omega-3 og fiber.

Sundhedsmæssige fordele af grønne bønner

KARDIOVASKULÆRE SUPPORT

Omega-3, der er indeholdt i de grønne bønner, fedtsyrer yde et vigtigt bidrag til deres hjerte-kar-fordele, og selv om en lille mængde a-linolensyre i de grønne bønner, at beløbet Det kan være meget vigtigt at beskytte hjertet.

antiinflammatoriske fordele

På grund af indholdet af karotenoider og flavonoider grønne bønner, De er i stand til at give anti-inflammatoriske fordele og bidrage til at forebygge type 2-diabetes, hvis potentiale øges som følge af indhold af fibre.

antioxidant APORTE

grønne bønner De har en vigtig antioxidant bidrag C på grund principalmemtea vitamin, beta-caroten og mangan; og carotenoider og flavonoider, så de viser sig at være en d grøntsagerne med den højeste antioxidant kapacitet, med ærter og sorte bønner.

bønner isoleret

bønner isoleret Grønne bønner er ofte dampet at drage fordel af alle dets egenskaber

DE MEST sund madlavning grønne bønner

Før madlavning bønnerne, skal vaskes, for at fjerne enderne af bønner og den side lint hvis monteret, og skær hver bønne i tre eller fire stykker; den sundeste måde, der hjælper bevare alle de næringsstoffer er at tilberede dampet for fem til syv minutter.

Så kan du forberede dem i salater, tilføje til røræg, tilsæt den grønne bønner hvidløg opkog eller blot kogt med andre grøntsager eller purerede vegetabilske gryderet.

OVERVEJELSER

Grønne bønner er rige på oxalater, så de er ikke egnet til folk, der har galdeblære problemer, især hvis de har problemer med nyrerne eller nyresten, og hverken bør misbruge dem i nogle betingelser, fordi på grund indhold i oxalater, selvom minimalt blande sig i calciumabsorptionen.

Billede venligst udlånt af Muffet