Kanel og honning er to næringsstoffer, med mange sundhedsmæssige egenskaber og også med lækker smag. Hvis vi kombinerer de fordele, vi fremmer og yderligere lette de kunne indtages dagligt.

Vægttab, op forsvarsværker, forbedre fordøjelsen, fælles forældremyndighed, forebygge hjerte-kar-sygdomme, behandling af søvnløshed og udmattelse eller øge libido. Det er nogle af de egenskaber, der vil give os med denne blanding.

fordele


Blandingen af ​​kanel og honning indtages dagligt som vi forklarer nedenfor, vi tilbyder følgende sundhedsmæssige fordele.

  • tabe: Hjælper med at aktivere stofskiftet og reducere angst ved at forbruge sukker. Derudover kanel er en regulator af blodsukkerniveauet og hjælper med at fjerne overskydende væske og fedt i vores krop også. Vi tager det blandet med varmt vand mellem måltiderne.
  • Op forsvar: denne kombination er meget varme og fungerer som et naturligt antibiotikum også. Det vil sige, det hjælper os til at udvise kulde fra kroppen og forebygge sygdomme forårsaget af virus og bakterier.
  • Bekæmpe og lindre ondt i halsen: dets antibiotiske og antiinflammatoriske egenskaber tillader os at behandle pharyngitis, tonsillitis, hæshed, dysfoni, etc. Bland en spiseskefuld varmt vand og tage slurke og gurgle.
  • Forbedre fælles sundhed: takket være deres antioxidative egenskaber og varme denne blanding er egnet til sygdomme, såsom osteoarthritis, osteoarthritis, etc.
  • Reducer risikoen for hjerte-kar-sygdom: fordi det forbedrer cirkulation, reducerer kolesterol, styrker hjertet og regulerer sin rytme.
  • øge Libido: kanel betragtes som en af ​​de bedste naturlige afrodisiaka i både mænd og kvinder. Vi tager en skefuld morgen og en spiseskefuld inden sengetid.

Kanel ion-bogdan dumitrescuKanel ion-bogdan dumitrescu

  • Forbedre fordøjelsen og bekæmpelse syreindhold: i dette tilfælde tager vi en kop varmt vand med en skefuld af blandingen, fortrinsvis før maden, men også kan tage efter infusion mode.
  • Få energi og undgå udmattelse: sin varme og toning egenskaber hjælpe os revitalisere vores krop. Scoop fortrinsvis tage fastende.
  • Forynge kroppen: både internt og eksternt. Takket være sin antioxidant egenskaber hjælper med at reducere vævsskader som følge af tidens gang, så det er et godt middel mod skønhed og hjælper også til at forhindre kroniske sygdomme.
  • søvnløshed: Tag en spiseskefuld med et glas varmt vand før sengetid.

Hvad har vi brug for?

Vi skal bare have kanel og honning, men de skal være af højeste kvalitet.

Honning skal være økologisk, som garanterer, at der er processeret naturligt uden tilsætning af noget stof. Derudover fortrinsvis kan være rå honning, det er det ikke blevet brændt ved høje temperaturer for at vise altid væske. Det vil sige, at den kolde skulle hærde. Når vi har det varmt vandbad for at smelte uden at miste sine egenskaber.

På den anden side, kanel vil også være økologiske og, hvis det er muligt, Ceylon. Aromaen vil give os mulighed for at bestemme dens kvalitet.

honning alsjhchonning alsjhc

Hvordan forbereder vi?

Bland flydende honning og kanel indtil ganske tyk. Vil holde præparatet i en forseglet glaskrukke. Vi kan holde ud af køleskabet, hvis det er et køligt sted og ikke for varmt. Dette præparat er velbevaret i lang tid uden nogen konserveringsmidler, takket være egenskaberne for kanel og honning.

honning og kanel HealthHomeHappycomhonning og kanel HealthHomeHappycom

Hvordan kan vi tage?

Som standard dosis, daglig tage en spiseskefuld af dette præparat. For små børn standarden dosis er en skefuld dessert.

Vi kan blande med nogle varmt vand, og vil have smagen af ​​sødet, eller med koldt infusion vand, og dermed vil være en forfriskende og sund drik. Vi kan også kombinere med juice, mælk, yoghurt, men altid uden madlavning.

kanel drink sweetbeetandgreenbeankanel drink sweetbeetandgreenbean

Vi anbefaler altid rådføre sig med din læge eller biopat, før en behandling, fordi naturlige produkter også have kontraindikationer med nogle medikamenter og overdrevent drikkeri kan forårsage uønskede bivirkninger.

Billeder høflighed af HealthHomeHappy.com, alsjhc, ion-bogdan dumitrescu og sweetbeetandgreenbean