11 fordele ved havre og en opskrift til morgenmad

I en præsentation, havre er et gran rig på protein, umættede fedtstoffer og vitamin B. Det er korn med den højeste koncentration af vitaminer og mineraler. Dens gavnlige egenskaber på huden er velkendte, som er deres kvaliteter til at regulere intestinal transit. Dette korn har mange sundhedsmæssige fordele og kan indtages af alle.

Det er en fødevare, der er blevet forbrugt i mere end 4000 år i oldtiden, blev han betragtet som en måltid for de lavere klasser. Men i øjeblikket denne opfattelse har ændret sig på grund af alle de egenskaber, som det ejer. Af denne grund, tilføjer havregryn til ethvert måltid, uanset om morgenmad, eftermiddagste, osv, er en af ​​de bedste vaner at forblive raske.

Måder forbrugende havre


Der er mange måder du kan medtage havre i din kost. Men det er først og fremmest forbruges på to måder: flager og klid. Den væsentligste forskel mellem de to er i færd med at kornet er for begge varianter.

agua.de.avena.para.adelgazar3agua.de.avena.para.adelgazar3

Groat er hele korn, frisk snit uden skallen. For havre er til stede som flager, blev skrællet korn tørres og skæres i mindre stykker til endelig udskæring flager. I det andet tilfælde, klid, er Groat direkte slibes uden at tage noget til det punkt.

Som et resultat, havreklid består primært af de ydre lag af kornet, som giver det mere protein og mindre kulhydrater end havreflagerne. Der er en tendens til at forbruge fortrinsvis havreklid fordi den har flere næringsstoffer (især fiber). Men der er ingen beviser for, at denne sort er væsentligt bedre helbred. Uanset hvilken du vælger, spiser havregryn hver dag hjælper lavere kolesterol i blodet, regulerer fordøjelsen og er en rig kilde til fiber.

Egenskaberne af havre

Havre indeholder protein i overflod, samt kulhydrater, sunde fedtstoffer (umættet fedt og linolsyre), vitaminer, mineraler og sporstoffer. Disse egenskaber gør dette korn give energi, undgå følelsen af ​​træthed produceret af lavere glucose.

Dette korn er en glimrende kilde til B-vitaminer, vitamin A, vitamin E og vitamin D. Den indeholder også mineraler, såsom calcium, hvilket forhindrer osteoporose. Den er rig på jern, så der hjælper transportere ilt til kroppens væv. Sideløbende hermed havre tilvejebringer zink, som spiller en central rolle i udførelsen af ​​insulin.

En anden egenskab af havre er, at det har op til 25% protein, mere end nogen korn da ingen anden indeholder en sådan koncentreret mængde. f.eks, Havre har en proteinkoncentration så høj som kød, mælk og æg. Vores krop bruger Således protein fra havre til at danne vores muskler. Desuden er de også nødvendige for at opretholde vores muskelmasse.

oat flakes-oat flakes-

Nu havregryn har seks af de otte essentielle aminosyrer: isoleucin, leucin, lysin, methionin og phenylalanin. Disse hjælpe med at fjerne dårlige kolesterol (LDL) og stimulere leveren til at producere lecithin som hjælper med at rense tunge forbindelser krop. Dette gør denne den mest komplette korn derinde. I sammenligning: Hvede indeholder kun en essentiel aminosyre og byg og rug har ingen.

Desuden betaglucaner stede i denne mad, er komponenter, der absorberer kolesterol og galdesyrer intestinal. Dette forhindrer skadelige forbindelser at passere kroppen og hjælper med at fjerne naturligt.

Havre have gavnlige egenskaber for huden. Kan findes i forskellige cremer, salver og sæber eksfolierer og fugter. Desuden er dette korn bade anvendes til at bekæmpe forskellige sygdomme, infektioner og hudirritationer takket være dets blødgørende egenskaber. Det kan også være et hjem afhjælpe meget effektiv mod herpes og skoldkopper.

Endelig er dette korn har en masse fiber, især havreklid, som hjælper den gode tarm transit og reducere kolesterol. På grund af dette, ikke blot bliver et effektivt middel mod forstoppelse, men reducerer også toksiske galdesyrer reducerende deres kapacitet.

11 sundhedsmæssige fordele

Havre er også kendt som dronningen af ​​korn til de mange fordele, at sundhed og vitaminer og mineraler, den indeholder. Her er elleve måder, hvorpå spise havregryn kan fungere bedre din krop.

Regulerer fordøjelsessystemet

fordøjelsefordøjelse

Grund af dens gode mængde af opløselige fibre, havregryn hjælper fordøje maden og regulerer fordøjelsessystemet. Forbruge havre forhindrer forstoppelse og letter intestinal transit. Også et glas vand med en teskefuld knust lindrer reflux og halsbrand.

sænker kolesterol

Forbruge korn hver dag er en god måde at sænke triglycerider og dårlige kolesterol fra blodet. Takket være linolsyre og fiber, der har, havre forhindrer kolesterol gennem tarmen. Samtidig fiberen fejer fedtdepoter, der akkumuleres på væggene i arterierne. Alt dette beskytter kroppen mod at udvikle forhøjet blodtryk, et hjerteanfald eller et andet hjerte problem.

Styrer sukker niveauer

Typer af diabetesTyper af diabetes

Havregryn anbefales til diabetikere, da den opløselige fiber stabiliserer sukker niveauer. Fordi det reducerer absorptionen af ​​sukker i tarmen, også det sænker blodets indhold. Det er vigtigt at bemærke, at i modsætning til andre kornsorter, kornet især giver flere kulhydrater end andre typer af fibre.

regenererer væv

Da det er meget rig på protein, forbruge det favoriserer produktion og udvikling af nye væv i kroppen.

forebygger kræft

KræftKræft

Havre, andre grøntsager som bønner, har mange fytokemikalier, som er kemikalier af vegetabilsk oprindelse, der er relateret til forebyggelse af udvikling af kræft. Phytoøstrogener og lignaner findes i kornet har en sammenhæng med nedsat risiko for relaterede hormoner brystkræft. Det undersøger stadig den gunstige virkning af de fotokemiske komponenter af havre i andre cancere, såsom endometrie, ovarie- og prostatacancer.

Det holder dig mæt

En morgenmad af havregryn vil holde kroppen tilfredse længere end en af ​​korn med mælk. Dette skyldes, havre langsomt har absorberet kulhydrater, der giver længere mæthed effekt og større kontrol af indholdet af blodsukker.

Rig på calcium

Theen knoglerTheen knogler

Havre har en god mængde calcium, som hjælper med at forhindre knogle demineralisering.

Det er gunstigt for huden

Denne korn flager har en kraftig udrensning virkning på huden. Absorbere alt snavs og rester, der ophobes i porerne, dyb steriliserende formular. Således bliver det en naturlig måde at holde pH balanceret uden misbruge hendes hud. Også olier, der indeholder havre er fremragende for at undgå dehydrering af huden. Derudover kan havre være meget afslappende og hjælper søvn.

Det kan hjælpe dig med at tabe

Acceleration-the-stofskifte-til-tab-vægtAcceleration-the-stofskifte-til-tab-vægt

Tag havregryn til morgenmad hver dag hjælper folk bevare deres vægt og kontrolleret for at sænke det gradvist. Du kan spise havregryn med et glas mælk eller blandet med yoghurt. Den anbefalede daglige mængde er to spiseskefulde lest vi overdrive kalorier.

Den indeholder vitaminer B

Vitaminer såsom B1 og B2 er afgørende for et velfungerende hjerne og nervesystem. Ca. 100 gram havre dække 40% af det daglige behov for vitamin B1.

Gunstige skjoldbruskkirtlen

skjoldbruskkirtlen sygdomskjoldbruskkirtlen sygdom

Havre forbrug forhindre hypothyroidisme, fordi det indeholder jod, et mineral, der fungerer korrekt skjoldbruskkirtlen.
Havre kan indtages af alle mennesker uanset alder. Der er ingen registrering eller kontraindikationer er blevet rapporteret ved at spise havre længe du spiser i passende og anbefalede doser. Men der er en lille gruppe af mennesker, som måske har allergi over for havre.

morgenmad Opskrift

For at forberede en lækker og anderledes skål havregryn til at starte den dag, du har brug for:

 • 1/2 kop havregryn
 • 6 mandler
 • 2 møtrikker
 • honning
 • 1 tsk rosiner
 • Kanel, kardemomme, ingefær (valgfrit, men anbefales)

Måde at forberede ...

 • havre tilføjet til blød natten over. Derefter vandet fjernes og anbringes i en potte med en halv kop vand.
 • Kogte og tilsæt kanel, kardemomme og en knivspids pulveriseret ingefær.
 • Da han begynder at blive tykkere tilføje lidt mere vand for at forhindre stikning havre.
 • Den er sødet med honning til at smage, serveres og du tilføjer rosiner og mandler og hakkede valnødder.
 • Du kan tilføje kakaopulver, tørrede eller friske blåbær, banan stykker, frugt marmelade, og så videre.
Like this post? Please share to your friends: