Flere og flere mennesker er ved at vedtage den gode vane at drikke citron vand fastende. Det har vist sig, at denne drik så billige og let at tilberede har betydelig helbredende og beskyttende fordele, som hjælper med at bekæmpe og forebygge forskellige problemer fysiske og mentale sundhed, så det er en fantastisk måde at starte dagen.

Vand med citron fasten er en drink rig på antiviral, antimikrobielle og antibakterielle egenskaber, der hjælper med at bekæmpe mange vira, bakterier og mikroorganismer, der påvirker sundheden. Desuden vil kun to skefulde af citron giver 23% af den anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin, afgørende for at styrke immunforsvaret og forebygge sygdom.


Hvis du ikke kender alle de fordele, vand med citron fastende bringer til dit helbred, Gå ikke glip af de næste 8 fordele og opskrift til at forberede.

Lemonade-til-burn-fedtLemonade-til-burn-fedt

hydrering

I løbet af natten vores krop mister fugt og har brug for at genopbygge væsker ved at drikke vand første næste dag. Vand med citron fasten er en god måde at rehydrere og bringe dig fordelene ved citron til kroppen.

Forhindrer urinvejsinfektioner

Infektion-de-UrinInfektion-de-Urin

Vand med citron har antiviral, antimikrobielle og antibakterielle egenskaber, der hjælper forebyggelse og bekæmpelse af urinvejsinfektioner. Hver dag drikker dette vand fastende hjælper med at fjerne skadelige bakterier i urinvejene.

Hjælper tabe

Forbrug af vand med citron fastende hjælper med at forbedre langsom intestinal transit, hvilket letter fjernelsen af ​​toksiner i kroppen. Ud over dette, drikke vand med citron fastende giver dig mere mæthed hele dagen og undgå overskydende kalorier du indtager.

PH balance i kroppen

kropkrop

På grund af sit høje indhold af citronsyre, citron er en af ​​de bedste allierede at genoprette kroppens pH. Som raffinerede fødevarer, sukker eller farvestoffer tilsætningsstoffer etc., forsure kroppen og gør den sårbar over for sygdom. Vand med citron fasten er et glimrende middel til at reducere denne surhed.

Styrker immunsystemet

Vitamin C bidrager citron er nøglen til at styrke immunforsvaret. Daglig drikke varmt vand med citron fasten er en fantastisk måde at øge forsvar og forebygge sygdom.

Forbedret fordøjelse

fordøjelsefordøjelse

Forbrug af vand med citron fastende er med til at forbedre fordøjelsen, Det forhindrer forstoppelse og er anvendelig til at lindre mave og fordøjelsesforstyrrelser, såsom diarré, gas og oppustethed, halsbrand og tunge fordøjelser.

Det hjælper rense kroppen

Vores krop bygger dagligt en masse af giftstoffer fra mad, forurening eller kemikalier, blandt andre faktorer, som kan påvirke sundheden og forebygge velfungerende vitale organer. Dagligt forbrug af citron vand fastende hjælper rense kroppen eliminere alle de giftige stoffer, der kan skade. Det hjælper også til at bekæmpe frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring.

Den opretholder hudens skønhed

sund hudsund hud

Varmt vand med citron giver kroppen en betydelig mængde af antioxidanter, nøglen til at beskytte huden og forebygge aldring. C-vitamin er afgørende for produktionen af ​​hudcollagen og også det hjælper at bevare sin elasticitet. Desuden fugter huden og hjælper med at forebygge problemer som acne.

Hvordan forbereder varmt vand med citron?

Foretag varmt vand med citron til at drikke fastende er noget enkelt og kræver ikke meget arbejde. I et par trin, du vil have denne forfriskende og sund drik.

ingredienser

  • 1 kop vand (250 ml).
  • 1 økologiske eller organisk citron.

forberedelse

Du skal lægge vand i en gryde og varme over medium varme, men ikke koge. I mellemtiden, skal du fjerne citronsaft i et glas og der er afsat. Når vandet er klar, hæld citron og bland det hele godt. Drik denne varme drik hver morgen umiddelbart efter at vågne.

Husk ikke at tilføje noget sødemiddel, da det gør det mindre sunde.