Hvad er symptomerne på en præ-hjerteanfald?

Symptomer på en blodprop i hjertet er i de fleste tilfælde let at identificere, Hvis nogen lider en pludselig smerte i brystet område, der strækker sig til venstre arm eller ryg, skal det behandles med det samme, da dette alvorligt truende. Men når det er en pre-infarkt eller angina pectoris er situationen ikke så farligt, selv om det kræver øjeblikkelig lægehjælp, da det er et klart tegn på, at noget er galt.

At have klare symptomer på en pre-takts, vil vi beskrive hvilke tegn skal tages i betragtning, at forebygge problemer er langt større.


Den første ting at være klart, at er faktisk en pre-infarkt: præ-takts er et misforhold i et velfungerende hjertemusklen, kaldet myokardiet. Funktionsfejl i denne muskel forårsager alvorlige smerter i brystet, som opstår, fordi hjertet ikke modtager normal blodgennemstrømning. Den brystsmerter kan forekomme hyppigt og akut, bliver et klart tegn på, at der er en proces koronararteriesygdom, som det kræver specialiseret behandling, som kun kan udføres af kardiolog.

Symptomer på en præ-infarkt

 • Brystsmerter eller ubehag
 • smerter i arme, nakke, kæbe, skulder eller ryg.
 • sygdom
 • træthed
 • åndedrætsbesvær
 • angst
 • sved
 • Uklarhed.

Folk, der har lidt en pre-infarkt ubehag beskrevet som havende en stærk trykken for brystet, som om en tung vægt indlæses.

infarktinfarkt

Pre-hjerteanfald symptomer hos kvinder

Hos kvinder symptomerne kan være meget forskellige, fordi de ikke føler sig undertrykkelse, eller tung følelse, bare føle twinges, kvalme, åndenød eller smerter i maven, så det kan forveksles med andre sundhedsproblemer, dermed forsinke den korrekte diagnose, hvilket ikke er på ingen måde meget gunstige.

Hvor slemt kan være en præ-hjerteanfald?

Faktisk en pre-infarkt kan være meget forskellige fra hinanden i sværhedsgrad og varighed. Skal tage hensyn til og være opmærksom på nye eller forskellige symptomer, fordi du kan prøve en ustabil angina pectoris, som er langt farligere end klassiske angina.

Den vigtigste anbefaling at gøre, er at besøge lægen, når du ser et eller flere af disse symptomer, da det er et klart tegn på, at hjertet ikke fungerer som det skal, derfor i begyndelsen af ​​en behandling er nødvendig for at afhjælpe problemet i tide.

behandling

 • Vasodilatorer forbrug, der styrer blodtrykket, hvilket gør blodkarrene til at slappe af, øge blodgennemstrømningen.
 • en drastisk ændring er nødvendig i kosten, gennemføre en kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn, fisk og undgå alle fedtholdige fødevarer.
 • Praktisere moderat motion, såsom gang og cykling, denne form for motion er nyttigt at øge blodgennemstrømningen til hjertet.

Husk ...

Præ-takts er også karakteriseret ved brystsmerter ved anstrengelser og lettet ved hvile lidt forekommer.  Et hjerteanfald forårsager en meget stærkere smerte, kan vare mere end fem minutter forbedrer ikke når at tage en pause.

hjertehjerte

Glem ikke, at forebyggelse er den bedste måde at leve sundt og opretholde en acceptabel livskvalitet, derfor bør du gå regelmæssigt at udføre de respektive kontrol for at afsløre eventuelle hjerte problem, og at få den fornødne behandling.

Like this post? Please share to your friends: