Selv hvis du har arvet metabolismen af ​​din familie, er du ikke dømt til at bosætte sig med ham og leve overvægt og ubehag involveret. Det er altid muligt at ændre vores stofskifte og gøre det arbejde med os, og ikke imod os, for at opnå vægttab.

Nogle undersøgelser har vist, at hver af disse tips accelererer dit stofskifte, med hvad din krop tabe sig hurtigere, sundere og naturligt i kortere tid og med mindre indsats.

1. Spis morgenmad hver dag noget nærende


Spis noget nærende morgenmad dit stofskifte vil begynde at arbejde med det samme og korrekt. Du kan tage noget som en omelet med spinat og fetaost med en skive hele korn toast kort efter at vågne op.

Ifølge en undersøgelse foretaget af National Weight Control Registry USA med 5000 patienter sund morgenmad implementeret i deres dagligdag, vægttab kan være op til 30 kilo i 5 år.

Dette skyldes, at morgenmaden giver energi til kroppen, og det ophører med at ophobe fedt i stedet begyndte at arbejde med den mad, vi giver, og tabe sig naturligt. Desuden anbefales det, at lys Cenes, fordi i løbet af natten tilbragt flere timer i fastende og krop akkumulere så meget fedt som du kan.

2. Tilsæt grøn te til din kost for at tabe sig

Grøn te (2)Grøn te (2)
Grøn te er kendt for sin antioxidant egenskaber, men også for nylig fundet, at Det hjælper fremskynde stofskifte, og derved tabe sig hurtigt.

Forskere fra flere universiteter har gennemført undersøgelser med forskellige grupper af mennesker til at bestemme fordelene ved denne te. Et af resultaterne var, at der begyndte for vane at drikke grøn te mistet vægt hurtigere end andre, fordi det letter oxidationen af ​​fedt og termogenese.

Den ideelle mængde er 5 kopper grøn te om dagen, hvorved energien af ​​kroppen med kun 90 kalorier stiger betydeligt.

3. Spis fødevarer rige på omega 3

Vi ved allerede, at spise fisk rig på omega 3 fedtsyrer (som laks eller tun) fremskynder dit stofskifte, såvel som at regulere blodsukkeret og reducere andre problemer som betændelse. Men nogle undersøgelser har vist, at disse fedtsyrer også hjælpe med at reducere leptinresistens, et hormon, som letter vægttab.

Hvis du ikke kan lide at spise fisk eller foretrækker andre alternativer, Du kan tilføje et dagligt tilskud af omega-3, der indeholder mellem 1.000 og 2.000 milligram eller nogle nødder til de samme fordele.

4. Fjern ikke alle de kalorier fra din kost

desayuno.saludabledesayuno.saludable
Vi har den idé, at de, der fjerner flere kalorier fra deres kost formår at tabe sig lettere. Selvom det kan være sandt i starten, når vores krop indser, at vi giver færre kalorier du begynder at ophobe fedt at øge din energi. Derfor spiser dit stofskifte hastigheder op, så længe du vælger sunde fødevarer og give næringsstoffer.

også Det er vigtigt ikke at tilbringe lange perioder med faste. Ideelt spise 6 gange om dagen (300 kalorier hver), i stedet for to måltider for tung eller høj brændværdi.

5. Tilføj forskellige intensiteter motion

Næste gang du laver motion (gang, svømning, løb, etc.) tilføjer nogle intervaller på 30 sekunder, hvor du øger intensiteten, og vender derefter tilbage til normal. Disse små ændringer din krop vil forbruge mere energi, betydeligt styrker cellers evne til at regenerere og hjælper dem har større iltning.

Med dette kan du også du kan udøve mindre tid, men at opnå det ønskede mål meget hurtigere. Disse intervaller kan tilføjes til enhver sport, du foretager.

6. Tag en pause efter træning

motion vægtmotion vægt
Motion er en gave, vi kan give til vores krop og vores sundhed, men kan også forårsage svær træthed, når det er for intens. Selvom motion hjælper til at fremskynde stofskifte, et centralt element er ordentlig hvile, der gør det muligt for kroppen at vende tilbage til sin tilstand af total ro.

Det er vigtigt at bemærke, at den mængde kalorier du forbrænder med motion bør være større end det beløb, du spiser, Dette vil hjælpe dig med at tabe mere effektivt.

7. Undgå transfedtsyrer

Vi har alle hørt hvor slemt er disse fedtstoffer, men også reducere den naturlige evne til din krop til at forbrænde fedt. Dette skyldes, at vores celler og forlænge ændre vores stofskifte.

Som om dette ikke var nok, De kan også generere insulinresistens og inflammation. Således eliminerer transfedtsyrer fra din kost, løft stofskifte og vægttab.

8. Øget indtag af protein

lakslaks
Vores krop tager længere tid at fordøje fødevarer rige på protein rige fedt eller kulhydrater. Dette betyder, at når du spiser protein du føler dig fuld længere, mens du stadig arbejder dit stofskifte og forbrænde fedt at opnå.

Dette resulterer i en betydelig acceleration af dit stofskifte og reducere sult. Desuden er det blevet vist, at Spise protein giver dig mulighed for at få muskler i stedet for fedt.

Fremskynde dit stofskifte med en god kost

Den genetiske mærke nogle funktioner i vores krop, men med nogle ændringer kan tage kontrol over, hvad vi ønsker at ændre, og opnå vægttab. Accelerate stofskifte betyder, at det vil arbejde hurtigere, forbrænder flere kalorier og Vi ankommer eller vi vil holde vores idealvægt.

Ved at følge disse tips, giver vi mulighed for at vores krop til at holde sig sund naturligt og selvregulerende. Det er langt sundere at bevise komplicerede kostvaner, der genererer få resultater eller efter en dårlig kost, syg os.