De kan være meget lille og alligevel meget ubehageligt. De ondt, ked, og i en temmelig våd til at helbrede fra den ene dag til den anden plads. Derfor er du nødt til at finde et godt hjem afhjælpe at fjerne kure eller sår så hurtigt som muligt.

Hvorfor er sår i munden?

Mens de er sår, der opstår meget ofte, sandheden er, at ingen ved præcist, hvorfor de ser ud. Eksperter har endnu ikke været i stand til at afgøre præcist, hvorfor disse små sår vises i munden, Så hvis du kender det påvirker 20% af befolkningen. De forårsager smerte og ubehag for både tale og spise.


De kan være af to typer: simple eller komplekse. Den første undertiden synes et år og sidste omkring en uge, i mennesker mellem 10 og 20 år. Kompleks er mindre hyppige og lider dem, der allerede har lidt en form for fordærve sår før.

Aftas2Aftas2

Mundsår ud af forskellige årsager. Nogle faktorer, der udløser dem er stress, indtagelse af sure fødevarer eller citrus, skader for noget mad eller redskab en immunsystem som det er svækket, en ernæringsmæssig problem eller gastrointestinal sygdom. Skarpe genstande og tandregulering kan også forårsage sår.

Vi skal være opmærksomme på fordærve sår og herpes, som kan være identiske i deres udseende, men ikke i forhold til sygdommen. Forkølelsessår er forårsaget af en enkelt virus og smitter; Fordærve nej. Den første kan vises på andre dele af ansigtet, såsom læber, næse og under hagen.

For at finde ud af, om du har en canker ømme symptomer er: brændende, smertefuld prikkende fornemmelse, rund hvid eller grå sår med rødme i kanterne. Også feber, hævede lymfeknuder, osv

aftas3aftas3

Det gode fordærve sår De forsvinder næsten altid af sig selv. Smerten kan være meget irriterende, men det er vigtigt ikke udgøre tungen og tænderne på plads for mere end at være en "fristelse". Syv til ti dage vil være en dårlig hukommelse.

naturlige midler til at helbrede sår og fordærve sår

  • Sal: Det er en af ​​de billigste effektive antiseptiske midler og verden. Det er en stor allieret at hele sårene naturligt. Bare bland en teskefuld salt i et glas varmt vand og skylle munden med det, der fokuserer på det område, hvor du har pesten. Spits vand og gentag processen mindst tre gange om dagen. Gradvist vil mindske smerter og ubehag. Andre mennesker vælger at tage et gran salt og gnid på det. Problemet er, at det skaber mere smerte og irritation, er det ikke anbefales.
  • Bagepulver: Det virker som salt, som en effektiv antiseptisk i disse tilfælde. Blandet med et halvt glas vand og skylle munden, hvilket gør "swish" uden at sluge væsken. Du kan også lave en pasta med lidt vand og anvende på hovedet, hvilket efterlader et øjeblik til at gøre sin virkning. Derefter skylles med koldt vand uden at gnide.

aftas4aftas4

  • hydrogenperoxidAndre ufejlbarlige middel mod sår i munden. Læs vatpind og fordybe eller hydrogenperoxid. Påføres direkte på læsionen tid. Det vil lindre ubehag og hjælpe med at forhindre infektion.
  • Mundskyl: Det er ikke så "naturlige" afhjælpe men kan tjene nok til at dulme ubehag i munden, øjeblikkelig lindring, der vil styre dannelsen af ​​bakterier. Men du behøver ikke lægge for flush, især hvis det er meget stærk, fordi du vil sandsynligvis brænde.
  • is: ejerskab af en isterning er at hele sårene gradvist og til gengæld, reducere inflammation og lindre smerte. Det fungerer som et beroligende middel. Placer en isterning, så ofte du føler behov per dag.

aftas5aftas5

  • yoghurt: Tak til malke syre og bakterier den indeholder, vil hjælpe dig med at ændre sammensætningen af ​​pH-værdien i munden og styre dannelsen af ​​nye bakterier. Spis yoghurt dagligt, især hvis du lider af fordærve sår eller ofte. Du kan ansøge direkte på såret eller en vatpind.
  • Mælk af magnesia: Har en lignende effekt som i yoghurt. Brug tre gange om dagen for at ændre pH-værdien i munden og vil "ansigt" bakterier, som ofte forårsager mavesår.

Tips til at forhindre dannelsen af ​​sår og fordærve sår

Mangel på mineraler eller vitaminer forårsage fordærve sår. Så det er bedre, at du medtager i din kost. Andre forhold kan også forårsage sår herunder jernmangelanæmi, folat, cøliaki, Crohns sygdom, etc. så tøv ikke med at tilføje til din kost plan fødevarer, der indeholder det, såsom grønne bladgrøntsager, hele korn, mælk, blandt andre.

Vær forsigtig, når du børster tænder, fordi det kan forårsage lignende skader på sår eller irritationer. Det samme, når du spiser en fødevare med "tip" såsom småkager, brød, toast mv Undgå sure eller krydret fødevarer, tyggegummi og glem ikke at bruge tandtråd efter hvert måltid til altid at holde munden ren og sund.

Billeder venligst udlånt af Toshiyuki IMAI, den italienske stemme, Joshua Yoon Hendes Nandez, Emilian Robert Vicol, gaelx.