Ønsket om at holde vores vægt under kontrol reagerer ikke kun interesse ser bedre ud, men det er meget vigtigt at holde vores rene og fri for sygdom organisme faktor.

I den forstand er det vigtigt at føre et aktivt liv, udøver regelmæssigt og opretholde en afbalanceret kost. og en ingrediens, der kan hjælpe os med at nå målet om at undgå overvægt er ingefær. Interesseret i at vide, hvordan?


Brugen af ​​ingefær i medicin er ikke ny. Faktisk Galen, en af ​​fædrene til den disciplin, og brugte det i forskellige behandlinger; og det har været højt værdsat i århundreder i Asien for sine helbredende egenskaber. Selv om det kan spises på mange måder, enten søde eller som ingrediens i færdigretter, ingefær te er også en meget populær måde - om end noget blødere - forbrugende dette rod.

Så vil du lære, hvordan du forbereder og hvordan det vil hjælpe dig med at tabe.

Hvordan forbereder ingefær te?

Forbered ingefær te er meget enkel. Alt du behøver er en lille ingefær og kogende vand. Hvis du ønsker, kan du også tilføje en form for sødestof; I så fald anbefaler vi at bruge en hvilken som helst naturligt forekommende, ligesom honning.

Trin 1 - Kog tre kopper vand

Trin 2 - Vask og dræne omkring 90 gram ingefær

Trin 3 - Peel ingefær; og derefter skåret i små stykker

Trin 4 - Set ingefær i en kedel eller anden tilsvarende beholder med låg

Trin 5 - Tilsæt kogende vand og lad det stå tildækket i ca. 10 minutter

Trin 6 - Si te og tjene

Ingefær te i kroppen

Ingefær te hjælper med at kontrollere og vægttab på forskellige måder. Nogle undersøgelser, for eksempel, tyder på, at ingefær reducerer inflammation og fremmer følsomhed over for glucose; faktorer involveret i vægttab. Hertil kommer, således at forbruget af ingefær giver os en følelse af mæthed, der forhindrer også tror, ​​at ingefær er involveret i at øge niveauet af serotonin, en neurotransmitter, der, blandt andre funktioner, der er involveret i appetit kontrol, som fortsat spiser.

På den anden side, Det er også nyttigt til dette formål på grund af dens fordøjelses egenskabers. Således antages det, at ingefær forbindelser stimulerer produktionen af ​​mavesaft, styrke musklerne og øge intestinale muskelsammentrækninger i maven, som hjælper flytte fødevarer gennem kroppen lettere. Dette reducerer ikke kun ubehag forbundet med fordøjelsesbesvær, men også fremmer bedre optagelse af næringsstoffer og fjernelse af affald fra kroppen, forebygge vægtøgning.

Endelig to stede i ingefær, gingerol og shogaol komponenter, forbedre metabolisme ved at stimulere forøget energiforbrug og fedt oxidation. Så ligesom under motion, forbrug af ingefær øger kroppens varme og brænder kalorier, hvilket letter og fremskynder vægttab.

Tabe sig naturligt med ingefær

Forbruge ingefær, enten i te eller enhver anden præsentation, det er en meget sund måde at holde sig sund og tabe sig. Som med alle fødevarer og naturligt middel, skal du være forsigtig, når forbrugende: Ginger anbefales ikke under graviditet og amning processer eller for folk med blodpropper.

Men hvis du ønsker at tabe sig, indarbejde denne rod til din kost - og opretholde en regelmæssig motion rutine - kan opnå fantastiske resultater.

Billede venligst udlånt af Joana Petrova