10 Fordele ved at drikke varm citron vand hver morgen

Citroner har mange sundhedsmæssige fordele, der har været kendt i århundreder. De to største er stærke antibakterielle effekt, antivirale og immun-styrke beføjelser og bruge som en hjælpe vægttab, fordi citronsaft er også fordøjelsessystemet og lever tonic.

Citroner indeholder mange stoffer, især limonen citronsyre, calcium, magnesium, vitamin C, bioflavonoider, og pektin, som fremmer immunitet og bekæmper infektion. Det er de 10 fordele ved at drikke varm citron vand hver morgen.

Hvor varmt vand med citron forberedt?


Du skal bruge renset vand, og det skal være varm, ikke kogende. Undgå koldt vand, fordi vores krop tager at behandle den, og mere energi er nødvendig for at behandle det iskolde vand skinneben. Brug altid friske, økologiske citroner hvis det er muligt, og aldrig nogensinde aftappet citronsaft. 1/2 citron presses i hvert glas og drikke det første ting i faste.

Fordelene ved varmt vand

1. Hjælper fordøjelsen

Citronsaft hjælper med at fjerne uønskede materialer og giftstoffer fra kroppen. På grund af sin atomare sammensætning svarende til spyt og saltsyre af mavesyren, tilskynder leveren til at producere galdesyre kræves for fordøjelsen. Citroner er også rige på mineraler og vitaminer, og hjælpe med at løsne toksiner i fordøjelseskanalen. Digestive kvaliteter af citronsaft hjælper lindre symptomerne på fordøjelsesbesvær såsom halsbrand, bøvsen og oppustethed. American Cancer Society anbefaler varmt vand til kræft patienter citron til at stimulere afføring.

2. Rens dit system, er et diuretikum

Citronsaft hjælper med at fjerne uønskede dels fordi citroner øge hastigheden af ​​vandladning i kroppen materiale. Derfor ved at tage citronsaft toksiner frigives i et hurtigere tempo, hvilket bidrager til at opretholde sunde urinveje. Citronsyre citroner hjælper maksimere enzymets funktion, som stimulerer leveren og hjælper afgiftning.

3. Det stimulerer immunforsvaret

System-immun

System-immun Takket være sin C-vitamin, citron er en stor allieret at styrke immunsystemet.

Citroner er rige på C-vitamin, som er fantastisk til kampene forkølelse. De er rige på kalium, som stimulerer hjernen og nerve funktion. Kalium hjælper også kontrollere blodtrykket. Ascorbinsyre (C-vitamin) findes i citroner har antiinflammatoriske virkninger og anvendes som yderligere støtte til astma og andre respiratoriske symptomer, ud over at øge jernoptagelsen i kroppen. Jern spiller en vigtig rolle i immunforsvaret. Citroner indeholder også saponiner, som viser antimikrobielle egenskaber, der kan hjælpe med at holde forkølelse og influenza i skak. Citroner også medvirke til at reducere mængden af ​​slim produceres af kroppen.

4. Balance pH-niveauer

Citroner er en af ​​de mest basisk mad for kroppen. Klar, der er sure i deres egen men inden for vores kroppe er alkaliske (citronsyre skaber ikke surhed i kroppen, når metaboliseres). Citroner indeholde både citronsyre og ascorbinsyre, svage syrer let metaboliseres i kroppen tillader mineralindholdet i citroner hjælpe alkalize blodet. Sygdomstilstande forekommer kun, når kroppens pH er surt. Drikke citron vand regelmæssigt kan hjælpe med at fjerne surheden af ​​kroppen, herunder urinsyre i leddene, som er en af ​​de vigtigste årsager til smerter og betændelse.

5. Rengør hud

Behandling-home-til-hud

Behandling-home-til-hud Ud over at rense ansigtet, citronsaft er også meget godt til rengøring hænder og til fedtet hud.

Den del af C-vitamin og andre antioxidanter, medvirke til at reducere rynker og pletter og bidrager til at bekæmpe de frie radikaler. C-vitamin er afgørende for en sund og strålende hud, fordi dens alkaliske natur dræber nogle typer af bakterier er kendt for at forårsage acne. Faktisk kan det anvendes direkte på ar eller alder pletter til at hjælpe med at reducere deres udseende. Da citron vand udrensninger giftstoffer fra blodet, kan du også hjælpe med at opretholde en klar fejl i huden inde ud. C-vitamin, der er indeholdt i citron forynger huden fra inde i din krop.

6. giver dig energi og forbedre dit humør

Den energi, et menneske modtager fødevarer kommer fra atomer og molekyler af fødevarer. Når positive ladede ioner af fødevarer kommer ind i fordøjelseskanalen og interagere med ladede enzymer negativ reaktion forekommer. Lemon er en af ​​de få fødevarer, der indeholder negativt ladede ioner mere, at give din krop med mere energi, når det kommer ind i fordøjelseskanalen. Citron smag har også energigivende egenskaber og forbedrer humør. Lugten af ​​citronsaft kan forbedre dit humør og hjælpe med at rydde dit sind. Citron kan også hjælpe med at reducere angst og depression.

7. Fremmer heling af sår

Ascorbinsyre (C-vitamin) findes i citroner, fremmer sårheling og er et vigtigt næringsstof i vedligeholdelsen af ​​sunde knogler, brusk og bindevæv. Som tidligere angivet, vitamin C viser også antiinflammatoriske egenskaber. Sammen, C-vitamin er et vigtigt næringsstof i at bevare et godt helbred og nyttiggørelse af stress og skader.

8. Freshens ånde

Sådan behandler sår i munden med naturlige midler

Sådan behandler sår i munden med naturlige midler Citron, mynte eller yoghurt, store allierede til at fjerne dårlig ånde.

Ud over friskere ånde, citroner hjælpe med at lindre tandsmerter og tandkødsbetændelse. Bemærk, at citronsyre kan erodere tandemaljen, så det er bedst børstning før drikkevand citron eller vente en betydelig mængde tid til at børste tænder efter brug. Du kan også skylle munden med rent vand efter endt citron vand.

9. Hydrate din lymfesystemet

Varm citron vand hjælper immunsystemet ved hydratisering og påfyldning tabte væsker i kroppen. Når din krop er frataget vand kan du føle de bivirkninger, som omfatter: følelse træt, træg, nedsat immunforsvar, forstoppelse, manglende energi, lavt / højt blodtryk, mangel på søvn, mangel på mental klarhed, etc.

10. Hjælp Vægttab

Perder_peso

Perder_peso Citron ejendomme kost er velkendte og værdsatte. Det er en fremragende afgiftende og desinflamarte og indeholder store mængder af C-vitamin med antioxidante egenskaber.

Citroner er rige på pektin fiber, hvilket bidrager til at bekæmpe cravings. Undersøgelser har vist, at mennesker, der opretholder en mere basisk kost tendens til at tabe sig hurtigere.

Like this post? Please share to your friends: