Sår i familiekredsen er dem, der tager længere tid at helbrede

Sår genereret i familiekredsen atraumatisk, dybe og tomme huller, der ikke altid er i stand til at reparere.

Virkningen af ​​den fraværende far, mor giftige, aggressiv sprog, råben eller hæve den manglende sikkerhed og hengivenhed bringe noget mere end den klassiske mangel på selvværd eller denne frygt, der koster os så meget til at overvinde.


Mange gange, svært ved at løse mange af disse påvirkninger intime og private Det er i en tidlig hjerne ondt.

Vi kan ikke glemme, at stress opleves over tid og i en tidlig alder får arkitekturen i vores hjerne ændrer, at strukturer, der er forbundet med følelser er ændret.

Alt dette resulterer i øget sårbarhed, hjælpeløshed dybere bærer en højere risiko for lidelse, når visse følelsesmæssige lidelser.

Familie er vores første kontakt med den sociale verden, og hvis denne sammenhæng ikke fodre vores grundlæggende behov, kan virkningen være konstant i hele vores levetid.

Se nedenfor i detaljer, hvorfor det er så svært at overvinde alle disse skader på det tidligst i vores liv.

Kultur fortæller os, at familien er en trofast søjle (selvom nogle gange, så tro om igen)

Søstre sammen af ​​en fletning og omfavnet af ryggenSøstre sammen af ​​en fletning og omfavnet af ryggen

Det sidste scenarie, hvor man mener, at det vil blive såret, forrådt, skuffet eller forladte er helt sikkert inden for vores familie.

 • Men sker det oftere, end vi tror.

Disse vejledende tal, hvis forpligtelse til at give os den bedste, giver os tillid, opmuntring, positivitet, kærlighed og tryghed, nogle gange vi ikke frivilligt eller ufrivilligt.

 • For et barn, til en teenager eller endda en voksen, oplever, at forræderi eller at skuffelse i familien indebærer at udvikle et traume for hvilke der aldrig forberedt.
 • forræderi eller manglen genereres inden for en familie er mere smertefuldt at den blotte forræderi mod en ven eller kollega. Det er et angreb på vores identitet og vores rødder.

Se også "stop plante blomster i haven ved mennesker, der ikke kommer til at vande dem"

Såret i en familie er nedarvet mellem generationerne

barn-med-frygtbarn-med-frygt

En familie er mere end blot et stamtræ, at den samme genetiske kode, som den samme efternavn.

 • Familier deler historier og følelsesmæssige arv. Mange gange er disse traumatiske fortid nedarvet fra generation til generation på mange forskellige måder.
 • Da epigenetiske minde os, for eksempel, at alle hvad der sker i vores umiddelbare omgivelser efterlader dens indvirkning på vores gener.

Derfor er faktorer som angst, alvorlig stress eller traumer ofte arvet fra forældre til barn.

 • Det betyder, at vi nogle gange er mere eller mindre tilbøjelige til at lide af depression eller reagere med bedre eller værre værktøjer til uheldige situationer.

Selvom vi etablerer afstand fra vores familie cirkel, sårene er stadig til stede

På et tidspunkt, gør vi; og vi tør vi sige nok til at skære den skadelige link at etablere en nødvendig afstand fra denne dysfunktionel familie og traumatisk.

 • Men blot beslutter at sige farvel til hvem såre os ikke få sig selv til sårheling. Det er en begyndelse, men ikke den endelige løsning.
 • Det er ikke let at efterlade en historie og dynamik, nogle minder og nogle tomme.
 • Mange af disse dimensioner er forankret til vores personlighed og selv i den måde, vi forholder os til andre.
 • Mennesker med en traumatisk fortid tendens til at være mere mistænksom, svært ved afregning stærke relationer.
 • Hvem er blevet såret også nødt til at føle sig bekræftelsen; craves andre udfylde disse huller, og derfor ofte frustreret, fordi nogle mennesker kommer til at tilbyde dem alt, hvad de har brug for.

Det er tilrådeligt i disse tilfælde er som person helbrede først, før man ser på andre, vi har brug for.

Oplev 5 er også udstyret med en psiclógico maltratador

Vi kan sætte spørgsmålstegn ved os selv

typer af meditationtyper af meditation

Dette er måske den mest komplekse og mest trist.

Den person, der har tilbragt meget af sin livscyklus tidligere i en dysfunktionel hjem eller en familie med negativ forældre stil kan kommer til at se sig selv som en, der ikke fortjener at blive elsket.

 • Opdragelse og stil af faderskab eller moderskab, som er blevet rejst står rødder vores personlighed og selvværd.
 • Den negative effekt af disse udskrifter er meget intens; derfor ofte har selvstændige tvivl om effektiviteten egen, deres værd som en person eller endda om det er værdig eller ikke at opfylde deres drømme.

Vores familie cirkel kan give os vinger eller kan arrancárnoslas. Det er trist og ødelæggende.

Men der er noget, vi aldrig kan glemme: man kan vælge, hvem der vil være deres forældre, som deres pårørende, men altid kommer et tidspunkt, hvor vi allerede har mulighed for og pligt til at vælge, hvordan det vil være vores liv.

Vælg at være stærk, være glad, fri og moden følelsesmæssigt er afgørende, hvorfor det er nødvendigt at overvinde og helbrede vores fortid.

Like this post? Please share to your friends: