Symptomer på at lide et slagtilfælde

Hjernen vaskulær hændelse, også kendt som slagtilfælde eller slagtilfælde kræver omgående opmærksomhed, tiden mellem symptomdebut til lægehjælp bør ikke overstige 4 timer ind i feltet.

Hvert minut tæller, samt for at forebygge yderligere konsekvenser eller til at gøre forskellen mellem liv og død.


Din kan give i alle aldre, men er mest almindelig efter 30 år. Mænd er mere tilbøjelige til at lide.

Det er godt, at vi alle har evnen til at genkende symptomerne på et slagtilfælde, for at hjælpe et familiemedlem eller en bekendt, som går gennem denne situation eller at opdage dem i vores egen sag og nødopkald en ambulance.

Hvad er tegn advarslen?

Vær meget opmærksom på følgende symptomer forsvinder, selv hvis du går til en læge for at kontrollere dig.

 • .- Hvis du føler svaghed eller følelsesløshed i den ene side af ansigtet eller side af kroppen.
 • .-Hvis du præsentere pludselig svært ved at tale eller synke.
 • .-Svær hovedpine pludseligt og uden åbenbar årsag.
 • .-Tab af balance, koordination, dobbeltsyn, svimmelhed.
 • .-Svært ved at se på et eller begge øjne.
 • .-almindelige forvirring.

Hvad er årsagen til hjerneblødning?

Det er forårsaget af blokering eller brud af en arterie i hjernen.

Der er to typer:

 • Iskæmisk slagtilfælde: tamponade af en arterie forekommer, og således ikke nå blodforsyning til en del af hjernen.
 • Blødende slagtilfælde: Det er forårsaget af brud på en arterie i hjernen, er blødning forårsaget og skader områdets hvor blødning.

Hvordan kan vi forhindre det?

Generelt denne sygdom er ledsaget af sygdomme, såsom arteriosklerose eller hypertension.

åreforkalkningåreforkalkning

Derfor må vi styre disse situationer samt undgå dårlige vaner.

 • .-Rygning forbudt.
 • .-Du skal have blodtryk kontrol.
 • .-Spise en sund kost.
 • .-Regelmæssig fysisk aktivitet.
 • .-Kontrol kolesterol.
 • .-Undgå at blive overvægtig.
 • .-Kontrol diabetes.

Udfør rutinemæssige kontrol for at være opmærksom på eventuelle ændringer i dit kredsløbssygdomme, yderligere Hvis dette påvirker halspulsårerne er ansvarlige for at blod og ilt til hjernen som følge heraf.

carotiscarotis

genopretning

Inddrivelse efter at have lidt et slagtilfælde afhænger selvfølgelig som vi nævnte øjeblikkelig patientpleje, skader, der er opstået i hjernen med mulige efterfølgere og en proces med neurologisk rehabilitering tidligt.

Liget af en, der har lidt et slagtilfælde virker, som om han havde mistet sin hukommelse, det er nødvendigt at lære de bevægelser, der tidligere blev udført normalt og nemt.

Der er også behov for psykologisk støtte både patienten og familien. Ændringerne er rungende i familien af ​​en patient med følgetilstande af slagtilfælde. Impotens, mere depression, udmattelse daglig ...

Den berørte person går fra at være aktiv, med et job, der udfører deres aktiviteter selvstændigt at pludselig være helt eller delvist afhængig af andre.

Recovery intet er sikkert, kan fremskridt være langsom. Liget af hver person reagerer forskelligt på stimuli måde. En yngre patient har normalt en bedre prognose for rehabilitering.

I en ældre person, hvad der søges er at opnå størst mulig uafhængighed for pre-takts aktiviteter. Du skulle høre bekymringer patienten og fokusere genoptræning behandling til deres særlige behov.

Bortset fra at være en af ​​betingelserne forårsager døden for tusindvis af mennesker om året, kan du også producere multihandicappede ramte.

Vi opfordrer dem, der lider kredsløbsproblemer før være mere opmærksomme på, hvordan man kan forhindre denne tilstand. Livet er sådan en dyrebar skat til at forsømme enten udskejelser, der påvirker vores sundhed før eller senere eller manglende omsorg og pleje i allerede eksisterende forhold.

Like this post? Please share to your friends: