Bade til trætte fødder

Fødderne er dem, der normalt lider hver dag, fordi ikke kun bære vægten af ​​kroppen, men de er nødt til at udholde fodtøj, stående eller siddende i lang tid, ikke får ordentlig pleje, og massere dem som kan forekomme med skuldre, f.eks.

Det er på tide vi begynder at forkæle vores fødder mere, så vi har det godt hver dag.

Fødder, healing center point


Østlige kultur genkender fødder fokuspunkter for heling af alle sygdomme, der kan lide. Således for århundreder refleksologiske afgrænsede områder energi kanaler, der er forbundet til resten af ​​kroppen og store organer. Når der udføres en varm fodbad, toksiner og akkumulerede metaller fjernes, også fordel lymfeknuder, kredsløbssygdomme og respiratoriske systemer.

Forskellige bade for trætte fødder

Valgmulighederne er varieret, men altid huske på, at et fodbad bør ske mindst en gang om ugen. Det anbefales fredag ​​eftermiddag til at fjerne alle de stress af en udmattende uge. Du kan ledsage denne naturlige "behandling" med beroligende musik, stearinlys og røgelse, for at føle roligere. Det er nogle af de bade for fødderne:

1-skal fremstilles to badeværelser, én med varmt vand (første brug) og den anden med koldt vand. I begge 1 spiseskefuld salt, er 10 dråber lavendelolie og natriumbicarbonat placeret.

2-Forbered en salve med 25 g knuste blade af Gingko biloba og 90 gram lanolin, udførelse af en tinktur. Marinere to uger, filtrere væsken og varmt vandbad. Påfør masserer fingre og derefter planter.

3-Kog vand og slip en flok af kamille, mynte og bugten. Strain og tilføje en skefuld bagning. Tag fodbad med varmt vand.

4-fordyb fødder med varmt vand og groft salt i 20 minutter.

Ud over at bruge disse fodbad, Godt at vide, at årsagen til træthed kan være et forkert dræning, så massagebehandlinger er løsningen. Den kan anvendes som olivenolie eller andet smøremiddel olie. Også, liggende på ryggen, løft benene op og lade nogle få minutter. Omsorg for mad er afgørende: undgå salt, rødt kød og fedt.

Billede venligst udlånt af Alle

Like this post? Please share to your friends: