Hvordan forbereder en hjemmelavet isotonisk drik at rehydrere din krop

Isotoniske eller sportsdrikke er dem, hvis funktioner hjælper rehydrere kroppen efter lider et betydeligt tab af væsker og mineraler.

Dets sammensætning indbefatter en minimumsdosis af natrium, kalium og andre vigtige mineraler at hjælpe korrekt optagelse af vand for optimal cellulær hydrering.


De er som regel forbruges af atleter og gymnasterne, men er også anbefales til dem, hvis job er høj fysisk efterspørgsel.

Det er en hurtig måde at overvinde tabet af næringsstoffer, regulere kropstemperaturen og forhindrer dårlig muskelfunktion.

Men det er vigtigt at overveje at mange af de præsentationer, der sælger på markedet indeholder kunstige farvestoffer og sukker hvor de ikke er helt godt for helbredet.

Disse er blevet forbundet med øget metaboliske problemer og nogle uheldige virkninger på fordøjelsessystemet sundhed.

Heldigvis er der hjemmelavede opskrifter til at lave en drink med lignende karakteristika men med en kombination af 100% naturlige ingredienser.

Denne gang vi ønsker at dele en af ​​dem til ikke med at indtage under og efter din træning rutiner.

Nyd det!

hjemmelavet isotonisk drik at rehydrere din krop

Dette hjem er isotonisk drik forberedt med en serie af naturlige ingredienser, hvis egenskaber De hjælpe med at opretholde balancen i væsker og elektrolytter.

Indtagelse giver dig ekstra energi til kroppen, og undgå skids niveauer af blodsukker under fysisk aktivitet med høj efterspørgsel.

Det accelererer også assimilering af vand i kroppens systemer, dermed forhindre muskelspændinger og andre umiddelbare virkninger af dehydrering.

I modsætning til distribution på markedet, De indeholder tilføjet nogen kemikalier heller ikke indebære risiko for skadelige virkninger fra deres sædvanlige indtag.

I stedet de repræsenterer et sundt valg for hydrering, ikke kun fordi det er en anderledes måde at drikke vand, men fordi det giver også vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Da vi ikke ønsker at være nogen tvivl om dens fordele, så dele i detaljer egenskaberne af dets bestanddele.

Se også: 7 overraskende fordele ved at drikke 2 liter vand om dagen

vand

vandforbrugvandforbrug

Vand er grundlaget for enhver isotonisk drik og som mange allerede kender, Det er den bedste kilde til hydrering for hele organismen.

Denne dyrebare væske forbedrer cellulær aktivitet og er en af ​​de bedste tonics for dem, der udøver eller fysisk aktivitet krav.

Slukker tørsten indtag forhindrer muskelkramper og Det er afgørende for optimal fjernelse af toksiner tilbageholdt i blodet.

natriumbicarbonat

Dette naturligt forekommende stof er en af ​​de bedste allierede at overvinde tabet af mineralsalte lider under fysisk træning.

Indtag, i små doser, forhindrer overdreven syreindhold i musklerne og i øvrigt udvinding af alkalisk miljø til optimal bearbejdning af vitale organer.

Til gengæld regulerer naturlig blodets pH, hvilket reducerer ophobning af mælkesyre i musklen, som har tendens til at generere lidelser og træthed.

Himalaya salt

Himalaya saltHimalaya salt

Pink Himalaya salt er en af ​​de mest effektive til at generere en balance mellem væsker og elektrolytter organ ingredienser.

Det indeholder essentielle mineraler, såsom natrium, kalium og magnesium, nødvendig for at lette absorptionen af ​​væsker i celler og væv.

Derudover indtager fremmer afgiftning af kroppen, da udrensninger toksiner fra raske celler og blodbanen.

citronsaft

Naturlig citronsaft koncentrerer vigtige vitaminer og mineraler, der hjælper rehydrere kroppen naturligt, og oven de næringsstoffer, der er tabt gennem overdreven sveden.

Indtagelse regulerer elektrolyt niveauer og hjælper med at kontrollere blodsukker for optimal energiforbrug.

filtrerer også toksiner i blodet og formindsker cellebeskadigelse forårsaget af virkningen af ​​frie radikaler.

Vi anbefaler at læse 7 interessante tricks til at bekæmpe overdreven sveden

Hvordan forbereder hjemme denne hjemmelavet isotonisk drik?

hjemmelavet isotonisk drik at rehydrere din krophjemmelavet isotonisk drik at rehydrere din krop

Udarbejdelsen af ​​denne naturlige drikke er meget enkel, og alle ingredienser er tilgængelige nemt i markedet.

Du kan gøre det i en krukke og derefter overføre til bådene du slid til gymnastik eller på det sted, træning.

ingredienser

  • 1 liter vand
  • 1 tsk bagepulver (5 g)
  • 1 tsk salt pink Himalaya (6 g)
  • 2 spiseskefulde honning (50 g)
  • Saft af 2 citroner

forberedelse

  • Den indeholder alle ingredienser i en krukke og blend indtil glat drink.
  • Envásala i beholderne, du ønsker, og forbruge det under og efter dit sportslige uddannelse.

Som du måske bemærke, er en nem opskrift til at forberede, med mange vigtige næringsstoffer De vil hjælpe dig med at holde hydreret uden at udsætte dit helbred.

Like this post? Please share to your friends: