Hvilke fordele gør aktivt kul?

I naturmedicin kan vi finde en god række gamle retsmidler, der kan komme sig til gavn for vores sundhed.

Denne gang vi kan tale om CARBOTECNIA eller aktiveret carbon, som anvendes til at rense og afgifte kroppen på en sikker og naturlig måde.

Hvordan det bliver brugt, og hvad der er aktivt kul?

Aktivt kul er et produkt af vegetabilsk oprindelse og har den egenskab absorberer gasser, kemikalier, tungmetaller, proteiner, affald og toksiner, af denne grund det viser sig at være meget vigtigt for afgiftning.

Denne store produkt kan anvendes i kapsler., Pulvere og omslag. Hvis de anvendes pulver Vi anbefaler at tage en spiseskefuld i et glas vand; kapsler er taget midmorning fire og fire midt på eftermiddagen. Aktuel Omslaget skal ordineres af en speciallæge i CARBOTECNIA.

Hvilke anvendelser kan give dig den aktivt kul?

Ideel i førstehjælp

Dadosu høj absorption, dette produkt Det er almindeligt anvendt til at yde førstehjælp i tilfælde af forgiftning med giftige stoffer eller overdosis af en slags narkotika. Det kan absorbere et beløb på tres -approximately- gram af skadelige stoffer.

Afgiftning værktøj

Aktivt kul er en stor hjælp i afgiftning behandlinger især colon-, Det er også den vigtigste komponent i forskellige produkter, der anvendes til forskellige rensningsprocesser.

God til maveproblemer

Den CARBOTECNIA er meget nyttigt at behandle diarré, gas og oppustethed, frigørelse i maven af ​​overskydende gasser; ligeledes også det hjælper med at normalisere tarm aktivitet.

Det har foryngende egenskaber

Dette produkt har også bruges til at stoppe virkningerne af aldring på kroppen, det hjælper lever, nyrer og binyrer i deres processer, hvilket naturligvis forsinker cellulær aldring.

Hjælper med at reducere kolesterol

Aktivt kul Det hjælper med at reducere kolesteroltallet, lipider og triglycerider.

Bare vira og bakterier

Dette produkt har den store ejendom for at forhindre virus og bakterier, der kommer ind i kroppen for at bo i det og vandes i hele kroppen, der forårsager ubehag og problemer, de kan producere.

Uden tvivl, aktivt kul er et godt alternativ til at hjælpe bekæmpe mange problemer i vores krop, også det har den store ud over at være et naturligt produkt, som er sikkert og effektivt. Det anbefales også, ikke at misbruge den og følg skiltene på en specialist om emnet.

Like this post? Please share to your friends: