De helbredende egenskaber af citron

Når jeg Vandreture med mine elever spørger altid mig, om at bære kit, og jeg fortalte dem ja, men den eneste medicin, at hans pack var en masse citroner. Med dem desinficere sår, hun helbreder mavesmerter og kulderystelser bremset eller ondt i halsen. Aldrig har jeg brug for at bringe noget andet.

Hvis dette gør citron tage det som en nødforanstaltning ikke forestille mig de fordele, det kan give, når vi laver en daglig indtagelse. Lad os grave i dag i den helbredende egenskaber af denne kraftfulde naturlige antibiotikum kaldet citron.

Top med citron


Citron bruges i mange fødevarer og drikkevarer, nogle gange til at give smag eller blot et strejf af syrlighed til bøf, fisk eller gryderet. Men foruden sine rige smag citron kager og is er dens store helbredende egenskaber. Hans store bidrag af vitaminer gør det en stor scavenger toksiner og en nådesløs baktericid.

De ernæringsmæssige fordele af citron er B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, PP), C-vitamin i store mængder og vitamin P, plus mineraler såsom kalium, magnesium, calcium, phosphor, natrium, jern og fluorid, nok vand og lidt fiber. Dens lave kalorieindhold ,, 40 kalorier per hundrede gram, gør det til et ideelt frugt til lavt kalorieindhold kostvaner.

De helbredende egenskaber

Dens høje vitamin indhold placerer det i toppen af ​​den helbredende frugt ved at være en kraftfuld naturlig, rensning og bakteriedræbende antibiotika. Hans store bidrag af C-vitamin er med til at styrke forsvar forhindrer og bidrager til at bekæmpe mange sygdomme, blandt hvilke er:

1.- Forkølelse og flus. Højt indtag af vitaminer bidrager til at bekæmpe sygdomme respiratoriske spænder fra en simpel forkølelse, hæshed eller tonsillitis til lungebetændelse, influenza eller astma. De kan kæmpe med citronsaft sødet med en tsk honning.

2.- Antiviral. Ikke alene er det effektivt mod kulde virus og influenza, men også mod ubudne gæster række terpen Brug limonoid, en proprietær komponent Vi forbruger i naturlig citronsaft.

3.- tarmskylning. tage en kop varmt vand med citronsaft fastende Det hjælper os til at vende tarmene, forbedre pumpning foruden at rengøre og desinficere hele tarmkanalen. Denne terapi også detoxifies leveren.

4.- antitumor. Det har anti-kræftfremkaldende stoffer, der forhindrer kræft celledeling, så det ville være hensigtsmæssigt at medtage i vores daglige kost som forebyggelse samt at det er en kraftig antioxidant. Forbruge det i juice eller salatdressing.

5.- Eliminerer sten i leveren og galdeblæren. tage en halv kop olivenolie med saft af flere citroner at gå i seng og en anden ved at stige op i morgen, derefter et afføringsmiddel kan være salte Epson at sige farvel til sten og grus.

6.- PH balance. Selvom citron er surt, det har et alkaliserende virkning i organismen, som er meget gavnlig Usødet tage at balancere syrer.

7.- Hjerne og nervesystem. I citronskal er tengeretina, et plantenæringsstof, der er effektiv mod sygdomme i hjernen og nervesystemet, såsom Parkinson. praktisk Zest bruge til at indarbejde det i vores kost.

8.- øjenlidelser. De phytonutrient Rutinemæssige værker at forbedre symptomer på øjensygdom såsom diabetisk retinopati. Forbrug vand eller usødet juice.

9.- Diabetes og allergi. Citroner er rige på hesperetin som sænker overdreven blodsukkerniveau og lindrer symptomer på allergi. Tag kun frugtjuice.

10.- sår. Citron hjælper helbrede eventuelle sår med stor desinfektion magt. Du kan give både ekstern og intern brug.

Ovn bagt karpe fileter i bradepande

Ovn bagt karpe fileter i bradepande citron bruges også i madlavning til at ledsage mange opskrifter, især fisk

For at gøre citron ihærdigt og store mængder tilrådeligt at konsultere din læge eller diætist, som hvert organ er forskellige, og de har været nogle kontraindikation hos mennesker med blodmangel eller mangel på mineraler, skrøbelige knogler, og nogle problemer hvor dens høje forbrug ikke kan anbefales.

Like this post? Please share to your friends: