14 fordele af magnesium

¿Henfaldet? ¿Udmattet? Er du overvældet muskelsmerter? Har du hyppige kramper? Er du også stresset? Nå måske alle disse symptomer, du angiver, hvad du virkelig har en magnesiummangel!

Magnesium er et vigtigt mineral i at udføre forskellige metaboliske processer og er til stede i alle kroppens celler. Læs denne artikel og fortælle dig det 14 Magnesium fordele for dit helbred.

Magnesium nødhjælp til dine betingelser


Magnesium kan findes i naturen i form af ion danne salte og oxider og har en vigtig biologisk rolle ikke blot for mennesker, men også for planter. Faktisk klorofyl indeholder magnesium og allerede ved, hvor vigtigt er dette stof til fotosyntesen at forekomme, og den ilt, vi indånder, og væksten af ​​planter forbruge opstår.

Hos mennesker magnesium er i alle væv, især knogler og muskler. Dens funktioner er meget forskellige, så jeg præsentere nogle eksempel:

biologiske rolle af magnesium

 • Stabiliserer DNA-strenge og RNA, som giver den korrekte celle regenerering, forebygger forekommende mutationer og cancerceller synes, blandt andre ting.
 • Involveret i produktionen af ​​ATP, den nødvendige energi til alle metaboliske processer.
 • Det har et direkte forhold til metabolismen af ​​calcium
 • Involveret i produktionsprocesserne i neuromodulatorer og neurotransmittere, der tillader information at rejse i form af nerveimpulser gennem kroppen og kan bevæge sig til at tale, for at være hvem du er.
 • Det giver muskelafslapning faktum er især vigtigt at opretholde den rette rytme i hjerteslag.
 • Det virker på nervesystemet forårsager afslapning.

indtagelse krav Daglig magnesium er 300 til 360 milligram for voksne, men behøver ikke at udfylde kosttilskud, kan du finde, hvad din krop har brug for i mange naturlige fødevarer som for eksempel grønne bladgrøntsager. Så jeg vise dig en liste over fødevarer og magnesium indhold. Du vil blive overrasket:

Magnesium-indhold i 100 gram produkt

 • spinat: 60 milligram
 • persille: 200 mg
 • ærter: 50 mg
 • Græskarkerner: 262 milligram
 • mandler: 258 milligram
 • hasselnødder: 258 milligram
 • jordnød: 174 milligram
 • Sojabønner: 240 milligram
 • kikærter: 160 milligram
 • fuldkornsmel: 140 milligram
 • fisk og skaldyr140 milligram ca..
 • Chokolade sort: 107 milligram
 • Brune ris: 106 milligram

Der er mange fødevarer, der indeholder det, som du ser, men det er helt normalt, at der er mangler i dette mineral fordi visse lægemidler eller høje niveauer af stress kan forårsage deres afskaffelse gennem urinen.

14 fordele af magnesium

Vi værner vores niveauer af magnesium, fordi dens sundhedsmæssige fordele er ubestridelige, generelt holde dem stabile vil opnå reducere risikoen for hjertesygdomme, muskelspasmer, diabetes og forhøjet blodtryk.

Fordel # 1: anti-stress effekt

Estres_casa (1)Estres_casa (1)

Magnesium er et naturligt beroligende middel involveret i nerve transmissioner og vedligeholder aktive neuroner. Hvis du vil have dit nervesystem i god stand og føle sig afslappet og glad, noget imod dine magnesium niveauer, som har direkte indflydelse på produktionen af ​​serotonin, et hormon, der løfter humøret.

Fordel # 2: Energi til dig

Som jeg forklarede magnesium er nødvendig metaboliske processer, der tillader energiproduktion. Hvis du vil have større muskelstyrke, enten gribestyrke eller magt i ben og arme og se dine muskler veludviklet magnesium er din løsning. føler sig energisk og aktiv.

Fordel # 3: Styrkelse af knogler og tænder

Magnesium hjælper fastsættelse calcium og fosfor i knogler og tænder, som gør at du får dem sunde og stærke. Ved indtagelse af magnesium i anbefalede mængder vil du forebygge knogleskørhed og hulrum.

Fordel # 4: Nyre Pleje

nyrernyrer

Balancen mellem calcium og magnesium er afgørende for livet. For at mobilisere calcium magnesium kan ødelægge nyresten, så have passende niveauer bliver nødt til at perfektionere dine nyrer.

Fordel # 5: menstruationskramper

Magnesium fremmer hormonbalancen og er i stand til at forebygge og reducere menstruationssmerter.

Gavn # 6: Lindrer forstoppelse

Magnesium renser vores krop, som en mild afførende er i stand til at trække giftstoffer i vores tarme favoriserer evakuering. Også den kontrollerer proliferation af tarmfloraen.

Gavn # 7: Forhindrer hjertekarsygdomme.

Intet som magnesium til at slappe af hjertemusklen og forebygge arytmier, Ud over at spille en vigtig rolle i mange af de reaktioner, der opstår i hjertet.

Fordel # 8: Gode spaltninger

-Digestive-Flora-tarmsystemet-Digestive-Flora-tarmsystemet

Magnesiumioner er en del af spyt, vandig opløsning med blandt andre funktioner smøring mad og begyndelsen af ​​fordøjelsen. Denne ion er også i komponere mavesafter. Desuden magnesium er i stand til at styre mavesyrer, fremmer fordøjelsen og fungere som en mild afførende.

Vil du have gode spaltninger? Hold øje med mængden af ​​magnesium du spiser!

Fordel # 9: Muscle Relaxation

Magnesium direkte påvirker muskel afslapning, undgå kramper, træthed og skader. Lave niveauer af denne ion øger ophobningen af ​​mælkesyre tiltagende smerter, stivhed og muskelkontrakturer.

Gavn # 10: Nedsætter blodtrykket

Magnesium er en vigtig elektrolyt i at opretholde balancen i legemsvæsker, således spiller en rolle i at opretholde tilstrækkeligt tryk blod. Slippe af hypertension, overvåge dine niveauer af magnesium.

Fordel # 11: Forhindrer tidlige fødsler

Magnesium er meget vigtigt for gravide, er derfor, du bør indtage dagligt mellem 320 og 380 milligram magnesium. Dette mineral forhindrer tidlige fødsler, der opstår samtidig bevare den afslappede livmoder indtil leveringstidspunktet.

Gavn # 12: Oprethold krop pH

Magnesium regulerer enhver ubalance organ pH, ellers kan forekomme skader af væv og organer.

Fordel # 13: Mod søvnløshed

Den melotonina er et hormon, der blandt sine mange funktioner påvirker reguleringen af ​​søvn. Magnesium mangler, ved at påvirke dette hormon, der forårsager forekomsten af ​​søvnforstyrrelser.

Fordel # 14: Diabetes

sukkersygesukkersyge

Magnesium forebygger sukkersyge muliggør kontrol af blodsukkeret. Ved at øge insulinfrigivelse dette stof tillader inkorporering af sukker i celler, faldende dets koncentration i blodet.

Like this post? Please share to your friends: