Ovnen er en af ​​de flere husholdningsapparater beskidt, fordi mad vi bage tilbringe minutter eller endda timer ind i det, og oftest sprøjt fedt og andre stoffer inden i apparatet. Ofte husmødre spekulerer på, hvad er den mest effektive måde at rense ovnen, som du nødt til at fjerne disse overskydende fedt og affald, som kan vende dette apparat i et perfekt miljø for mikroorganismer.

I dag på markedet er der en masse produkter til rengøring ovne, men de er ikke altid den bedste løsning. Disse produkter er som regel fyldt med giftige kemikalier og nogle gange ikke renset så godt, som de kan gøre andre rensemetoder. En stor mulighed for at give ordentlig hygiejne til ovnene og slippe af snavs ved hjælp af naturlige produkter.


Naturlige produkter er et fremragende alternativ rengøring, samt bliver meget effektiv til at fjerne fedt og snavs er også godt for miljøet ved ikke at forurene. derefter vi forlader de bedste måder at rense ovnen med naturlige produkter.

salt

Behandling af migræne la-med-saltBehandling af migræne la-med-salt

Brugen af ​​salt i madlavning kan forlænges ud over krydre vores måltider. Denne meget billig og nem at købe, vi kan være meget nyttigt at desinficere og rengøre ovnen naturligt produkt.

Sådan bruger salt til at rense ovnen?

Bland i en ½ liter beholder med vand og 250 gram salt. Efterfølgende denne blanding ved at udvide ovnvæggene, især i de områder, hvor noter pletter og fødevarer spatters. Lad på produkter af 15 til 20 minutter og skyl med hjælp af en våd svamp.

Eventuelt fjerne alle spor af lugt efter gør denne rengøringsmetode. At fjerne disse lugte gør en blanding af ½ liter hvidvinseddike og 250 gram salt. Blande de to ingredienser indtil saltet er fuldstændigt fortyndes og anbringes i en sprøjteblanding. Sprøjtes væggene i ovnen og lad i et par minutter. Endelig fjerner snavs med en våd svamp.

citron

Forbruge-limon-af-vejen-sanaForbruge-limon-af-vejen-sana

Citron er en antibakteriel og antiseptisk vi bidrager til at fjerne mikroorganismer at de ophobes i vores ovnen, når den er snavset. Dens behagelig aroma er med til at fjerne lugt og Det er også en fremragende allieret til at fjerne fedt.

Sådan bruger citron til at rengøre ovnen?

For nemt at rengøre ovnen, skæres to citroner i halve og pres saften. Så hæld det i en gryde, og sæt det i ovnen. Programmere ovnen 30 minutter ved 250 ° C Efter dette tidspunkt kan du fjerne gryden og ovnens vægge rene med en klud.

eddike

Apple cider eddikeApple cider eddike

Eddike er et andet produkt af valg til hovedrengøring. Vmastere kan forbedre deres egenskaber med fordelene ved natriumbicarbonat til rengøring af ovnen.

Sådan bruger eddike til at rense ovnen?

Blanding en god mængde af æble cider eddike med natriumhydrogencarbonat og opbevares i en spray. Derefter sprøjte blandingen over væggene af ovnen og programmere den til 120 ° C i ti minutter. Derefter lov til at afkøle ovnen og fjerne overskydende fedt med en våd svamp.

natriumbicarbonat

natriumbicarbonat-of-natriumbicarbonat-of-

Natriumbicarbonat er et naturligt produkt, der har flere anvendelser i køkkenet og medicinsk niveau. For husholdningen kan det også blive en stor allieret, og vi kan lette arbejdet for rengøring af ovnen.

Sådan bruger bagepulver til at rense ovnen?

Bland en spiseskefuld af natriumbicarbonat i et glas vand, og blandingen anbringes i en forstøver. Spray ovnvæggene med blandingen, lad den natten over, og næste dag fedt fjernes med en svamp.

En anden mulighed er at blande en kop bagepulver med lidt vand for at danne en pasta. Anbring dejen i ovnvæggene med en klud, henstår i to timer, og efter dette tidspunkt, fjerne snavs med en svamp.