den smerte, uanset dens form og placering, er det altid et symptom på en bestemt virkelighed større eller mindre betydning. Vi bør ikke besætte og give os en selv-diagnose. Men vi må ikke overse. For eventuelle problemer eller bekymringer, altid vil fortælle vores læge.

Men hvad gør du skylder en mavesmerter på venstre side? I dag vil vi tale om det, i betragtning af hvor fælles er det, at tvivle og til at påvirke arbejde igen, at du ikke bør forsømme dit helbred og din læge, som altid vil give dig diagnosen.

Jeg har mavesmerter på venstre side Hvad er problemet?


106.866-venstre-side-mave106.866-venstre-side-mave

Vi ønskede at tilbyde dig denne artikel for en grund. Mavesmerter på venstre side kunne ikke ignoreres eller overses. Vi vil bekymre sig om ham, hvis følgende faktorer kommer sammen:

  • konstante smerter. Det er ikke begrænset til at lide en isoleret dag til at lide ubehag i et par timer og derefter forsvinde eller dukke op igen i næste måned. Virkeligheden i mavesmerter på venstre side anses for vigtigt, når du kabysser regelmæssigt, eller når du oplever det lige efter måltider.
  • Men hvordan er denne smerte? Det er ligesom en varmeplade, meget skarp smerte tør. Der er en lille ubehag, der kommer og går, som kunne tilskrives simple gasser. Problemet er indlysende, og det er umuligt ikke stoppe med at tænke over det.
  • Bør tage et smertestillende at lindre mavesmerter, kan ubehag forsvinder, men bliver klart inden for et par timer eller den næste dag.
  • Mavesmerter på venstre side Det er den mest almindelige, jo flere læger høre i deres forespørgsler. Oftest på grund af stress processer til simple gasser som nævnt tidligere. Men da det er i dette område, hvor organer såsom bugspytkirtel, mave, venstre nyre, eller lever venstre ... er placeret, kan vi ikke ignorere det.

Lad os se de mulige årsager.

1. Pancreatitis

Det er den mest almindelige årsag, og dermed dens betydning. Pancreatitis normalt manifesterer sig i sådan en intens måde, der er nødvendig øjeblikkelig indlæggelse.

Vi har normalt en intens mavesmerter på venstre side, ledsaget af feber, opkastning, hjertebanken ... Det er værd at være opmærksom på de små symptomer, der kan give et fingerpeg om din dag.

Bemærk hvordan er dine spaltninger, hvis efter at have spist du føler meget fuld, fremad, tyngde og smerte i venstre side. Som jeg har påpeget før, er den mest almindelige årsag denne form for smerte, men ja, så længe smerte meget markant og kommer ledsaget af andre symptomer.

Lever-pancreas-akseLever-pancreas-akse

2. Intestinal obstruktion

Meget forsigtig med tarm forhindringer. Normalt eksempel på de medicinske nødsituationer, hvor det udgør en farlig colon obstruktion eller tyndtarmen.

Men hvorfor sker det? Grundlæggende ud fra en lås, der ikke længere kan bevæge væsker eller fødevarer spist. Og symptomerne er meget indlysende. Tilsætning af mavesmerter i venstre side, feber og manglende evne til at passere gas eller evakuere det lider.

3. diverticulosis

Vi har talt om diverticulosis ofte i vores rum. Hvad er det? Små betændelser i fordøjelseskanalen, små poser fyldt med pus forårsager megen smerte.

Suffer episoder af diarré, forstoppelse, kvalme, opkastning, mavesmerter, tunge hævelse og måske endda rektal blødning. Det er vigtigt at holde sig for øje.

diverticulosisdiverticulosis

4. Nyresten

Nogle gange er nyresten studerer asymptomatisk måde, især i løbet af deres uddannelse. Men der kommer et tidspunkt, hvor beregningen selv og får en relevant størrelse, nok til at forårsage smerte.

Dette ubehag kan være placeret som en venstre mavesmerter, men øjet, ofte også det afspejler sig i den samme side i ryggen. En nyre samme højde.

5. Ovariecyster

Kvinder normalt lider dem nogle gange. Og det kan lidt i venstre æggestok. Men hvordan ser det manifestere sig? Vi spiser lidt, men vi føler fuld. Filt en skarp smerte i venstre side er normalt ledsaget af uregelmæssig menstruationscyklus, bækkensmerter, kvalme eller opkastning, og abdominal ubehag mange.

OvariecysterOvariecyster

6. Andre mindre vigtige kilder: madforgiftning, gas, episoder af stress ...

  • Disse er normalt de mest almindelige årsager og mindst vigtig funktion. Men de er ikke så "alvorlig" som pancreatitis, for eksempel, betyder ikke, at de ikke er relevante. Overhovedet.
  • Nogle gange er der Vi føler dårlige fødevarer og vores krop reagerer. Han forsvarer sig. Ubehaget kan fremstå som en meget stærk mavesmerter til venstre side, som er ledsaget af opkastning.
  • gasser De er også meget almindeligt, og selv om det kan synes nysgerrige, de ofte samle sig på den ene side af maven.
  • Hvad med stress? Hvorfor stress kan også være placeret i denne del af kroppen? Vi må huske på, at stress bare somatizándose i vores krop genererer fordøjelsesbesvær, nerver, der ophobes i maven ... Vi må ikke overse denne mulighed enten.

Afslutningsvis minde dig endnu engang, at nogen symptomer, eventuelle bekymringer, du bare nødt til at gå til din læge til at give dig en diagnose af din egen situation. Aldrig forkæle dig selv og altid følge de råd af sundhedspersonale.